midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.296
- Πόντοι
- 3.656
Στο γαϊδούροψωλες, η μία δικιά μου, για να χορτάσει
Στο γαϊδούροψωλες, η μία δικιά μου, για να χορτάσει
η γυναίκα μου είναι χάπια;;;Η γυναικα του paixnidi
Καύλα φίλε μου.... σαν την γυναικάρα που έχεις!!!!
Με ενδιαφέρει η φάση με ζευγάρι και συγκεκριμένα με την δικία σου αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μνμ!!Έτσι ψωλοχύνουν την κωλάρα της γυναίκας μου
Ακριβώς φίλε, τέτοια δουλεμένη κωλάρα διαθέτει.Καύλα φίλε μου.... σαν την γυναικάρα που έχεις!!!!
Κοιμασε? Χανεις το θέαμα
Προς το παρόν, ενώ γουστάρει τέτοια φάση σαν φαντασίωση, real δεν θέλει.Με ενδιαφέρει η φάση με ζευγάρι και συγκεκριμένα με την δικία σου αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μνμ!!
krima.... έχεις και άλλες φώτο της???Προς το παρόν, ενώ γουστάρει τέτοια φάση σαν φαντασίωση, real δεν θέλει.
Έτσι!! Μεγάλη καύλα!!Έτσι θέλω να μου τον παίζει η γυναίκα μου όσο την πηδάνε
Διαφωνώ...αν δεν είχε αισθήματα θα πηδαγε αλλούΆμα είχες δεν θα δεχοσουν την ανταλλαγή και να πηγαίνεις με άλλες μπροστά της η πίσω της σε στυλ παρτουζας. Ο ένας είναι η επιλογή του άλλου κι αντίστροφα.
Κι εγώ θέλω να πάω με τον μισο γυναικείο πληθυσμό αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ την σύντροφό μου. Έχουμε κουβεντιάσει πολύ και πολλά. Καταλήγουμε να μην κάνουμε πειράματα, οσο κι αν μας αρέσουν διάφορα όπως το swinging, γιατί απλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να στραβωσει κάτι σε μια τέτοια φάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει κι ότι αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τα πάθη μας τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.Αυτό δεν είναι σχέση η γάμος,αυτό είναι μπουρδελοκατασταση.Εκεινη που ενδεχομένως για συναισθηματικούς λόγους ενδεχομένως,το έχεις σκεφτεί καθόλου; Εξάλλου πως μπορείς ενώ λες ότι νιώθεις κάτι για εκείνη,που εγώ αμφιβάλλω,γιατί θες να πηγαίνεις με άλλες; Ανατομικά όλες μας στην ίδια θέση τα έχουμε όλα.Και ούτε δέχομαι άλλη αίσθηση κτλ.Παραδεχθειτε ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία γιατί από την φύση σας είστε άπιστοι. Προς αποφυγή παρεξήγησης,δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ,αλλά στα περισσότερα άτομα που σκέφτονται σαν κι εσένα