Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.656
BFC7DFC4-CDC6-4154-974A-3460E15882BE.jpeg
Στο γαϊδούροψωλες, η μία δικιά μου, για να χορτάσει

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.409
Πόντοι
456
Με ενδιαφέρει η φάση με ζευγάρι και συγκεκριμένα με την δικία σου αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μνμ!!
Προς το παρόν, ενώ γουστάρει τέτοια φάση σαν φαντασίωση, real δεν θέλει.

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.803
Πόντοι
201
Άμα είχες δεν θα δεχοσουν την ανταλλαγή και να πηγαίνεις με άλλες μπροστά της η πίσω της σε στυλ παρτουζας. Ο ένας είναι η επιλογή του άλλου κι αντίστροφα.
Διαφωνώ...αν δεν είχε αισθήματα θα πηδαγε αλλού

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.803
Πόντοι
201
Αυτό δεν είναι σχέση η γάμος,αυτό είναι μπουρδελοκατασταση.Εκεινη που ενδεχομένως για συναισθηματικούς λόγους ενδεχομένως,το έχεις σκεφτεί καθόλου; Εξάλλου πως μπορείς ενώ λες ότι νιώθεις κάτι για εκείνη,που εγώ αμφιβάλλω,γιατί θες να πηγαίνεις με άλλες; Ανατομικά όλες μας στην ίδια θέση τα έχουμε όλα.Και ούτε δέχομαι άλλη αίσθηση κτλ.Παραδεχθειτε ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία γιατί από την φύση σας είστε άπιστοι. Προς αποφυγή παρεξήγησης,δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά ,αλλά στα περισσότερα άτομα που σκέφτονται σαν κι εσένα
Κι εγώ θέλω να πάω με τον μισο γυναικείο πληθυσμό αλλά δεν το κάνω γιατί αγαπώ την σύντροφό μου. Έχουμε κουβεντιάσει πολύ και πολλά. Καταλήγουμε να μην κάνουμε πειράματα, οσο κι αν μας αρέσουν διάφορα όπως το swinging, γιατί απλά δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολύ πιθανό να στραβωσει κάτι σε μια τέτοια φάση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει κι ότι αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τα πάθη μας τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom