xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.974
- Πόντοι
- 201
μακάρι να τα έκανε η γυναίκα μου, να τους φέρνει σπίτι να την γαμάνεΟκ ίσως να μπερδεύτηκα.
..νόμιζα για την δικιά σου
μακάρι να τα έκανε η γυναίκα μου, να τους φέρνει σπίτι να την γαμάνεΟκ ίσως να μπερδεύτηκα.
..νόμιζα για την δικιά σου
Με. Τρία???? Έχει άλλο λεβελ??Με ένα κατοστάρικο θα σε αφήσουμε να βλέπεις και εσύ, με δύο θα γαμήσεις . Παντρεμένοι με παιδί που ζουν μαζί, θα το διαπιστώσεις
Με τρία θα σε γαμήσω . Αυτό δεν ήθελες;Με. Τρία???? Έχει άλλο λεβελ??
Δεν αδειάζω τυπε πισωγλεντηΜε τρία θα με γαμησεις . Αυτό ήθελα
Κ εμείς άγνωστοι είμαστε. Έχουμε κάποια τύχη;Ισχύει και με τη γυναίκα μου οι περισσότεροι ήταν άγνωστοι και μέλη του site.
Εντάξει κρυφοπούστη μουΔεν αδειάζω τυπε πισωγλεντη
Εντάξει φανερογλεντηΕντάξει κρυφοπούστη μου
Πριν 5 χρόνια είχαν όλοι τύχη.Τωρα θα γίνει κάποιa..guest εμφάνιση..Κ εμείς άγνωστοι είμαστε. Έχουμε κάποια τύχη;
Τυπε πιο πιθανό κόβω έτσι να γ@μανε εσένα παρά την δικιά σου.ετσι να μου γαμανε τη γυναικα πανω στο κρεβατι
Κάτσε να την δω σε καμία φώτο πρώτα και μετά σου απαντάω. Αν και ούτε φώτο παίζει να έχεις εσύ.τυπε, αν σου καθότανε η γυναίκα μου θα έκανες παρτι
Με το αν όμως δεν γίνεται παιχνίδι.....τελικά θέλει η γυναίκα σου ....της έχεις πει κάτι ....τυπε, αν σου καθότανε η γυναίκα μου θα έκανες παρτι
Τυπε και να θέλει η δικιά του αυτός ο βλάκας χαμπάρι δεν θα πάρει. Άλλος @Manolakhs από εδώ.Με το αν όμως δεν γίνεται παιχνίδι.....τελικά θέλει η γυναίκα σου ....της έχεις πει κάτι ....
Τυπε θέλω εγώ.όποιος θέλει να χύσει τη γυναίκα μου ας στείλει pm
Και πως θα γίνει αυτό δώσε πληροφορίες....όποιος θέλει να χύσει τη γυναίκα μου ας στείλει pm