Νέα

ct που έχουμε γαμήσει τσαμπέ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geopa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!

Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!

Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:

[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μερικοι ομως γαμανε τζαμπε. Θελει συστημα μαγκες.
Τις κανετε τα εξοδα για ενα γαματο θφερετρο, αεροπλανο χοτελια λουξ ολα μαζι με τα ποτα κλπ, και ολα μετα ειναι απλα.
ΓΑΜΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα που καλοκαίριασε και μας βαράει ο ήλιος κατακούτελα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα κουρίτσα!!!!!
Το θέμα είναι το εξής:
Ποιες, πότε και για πόσο καιρό, γαμήσαμε τσάμπα!!!!!
Το ποιες, είναι το πιο βασικό....τα υπόλοιπα απλώς για να φουσκώσουμε σαν παγώνια.....
.....και να "γαμάμε" την ψυχολογία των υπόλοιπων συναγωνιστών, εκείνων ειδικά που πληρώνουν σαν μαλάκες!!!!!!
Όποιος γουστάρει μπορεί να γράψει και πόσα μέτρα ψωλή έχει και έκανε τσάμπα "σουβλάκι" την γκόμενα!!!!!!
Λοιπόν ξεκιναω πρώτος......ψυχραιμία όμως γιατί θα σας πάρει ώρα να την διαβάσετε την δική μου λίστα.....
.....διότι σαν γνήσιος μπήχτης, χήστης και όλα τα συναφή, μοιράζω σπέρμα....άσπρισα όλη την Ανατολή!!!!!

Υ.Γ. Τσάμπα εννοώ ότι δεν έχουμε πληρώσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε φαγητά, ούτε ποτά, ούτε ΤΙΠΟΤΑ.
Έχουμε πάει ξερά, τον έχουμε χώσει, άντε να μας δώσει και ένα ποτάκι από το mini bar(πληρωμένο από αυτή) και έχουμε φύγει...αυτό είναι το τσάμπα!!!!!!

Έχω γαμήσει τσάμπα λοιπόν τις εξής:

[size=18pt]ΚΑΜΙΑ[/size]

Πολύ αυστηρό!!!
Ξενοδοχεία, ποτά, κλπ μπορεί να τα πληρώσει κάποιος ακομα κι αν είναι με τη γκόμενα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Τις κανετε τα εξοδα για ενα γαματο θφερετρο, αεροπλανο χοτελια λουξ ολα μαζι με τα ποτα κλπ, και ολα μετα ειναι απλα.
ΓΑΜΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.

Τάνες ή "normal (:2funny:) "?

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ΓΑΜΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.
αυτο δεν ειναι τσαμπα φιλε..τσαμπα ειναι λ.χ να πας στο χοτελι που μενει,να κερασεις κανα ποτακι και να το ριξεις...
τετοιο τσαμπα δεν μου χει τυχει...
συν τις αλλοις λιγα ειναι τα CT που χουν τοσο καλο σοσιαλ ταιμ και αξιζουν τη δαπανη ολων των παραπανω που αναφερεις..
αλλα τα κριτηρια για το τριωρο στο λακομπα,και αλλα για το 2ημερο στη μυκονο..

Επισκέπτης
Όποιος έχει γαμήσει τσάμπα city tour,εγώ θα κόψω το πέος μου :rolleyes:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
αυτο δεν ειναι τσαμπα φιλε..τσαμπα ειναι λ.χ να πας στο χοτελι που μενει,να κερασεις κανα ποτακι και να το ριξεις...
τετοιο τσαμπα δεν μου χει τυχει...

χαχαχαχαχαχα
πολλα ζητας. για να το κανει αυτο θα πρεπει να ειναι στερημενη απο πουτσα. περιμενεις δλδ να σε καλεσει αναμεσα στα επι πληρωμη γαμισια για να την κανεις να νοιωσει ωραια?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ΓΑΜΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.

Άσχετο με τον τίτλο του thread..αλλά τέτοιου είδους "τσάμπα" παίζει εύκολα...ακόμα κι αν κάποιος είναι 1.50cm/200kg.  :2funny:

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
χαχαχαχαχαχα
πολλα ζητας. για να το κανει αυτο θα πρεπει να ειναι στερημενη απο πουτσα. περιμενεις δλδ να σε καλεσει αναμεσα στα επι πληρωμη γαμισια για να την κανεις να νοιωσει ωραια?
ναι,πολλα ζηταω...αυτος ειναι ομως ο ορισμος του τσαμπα!!!δεν ειναι δωρεαν πηδηματα που τα χεις πληρωσει σε ρεστοραντ,αεροδρομια και πισινες!

Επισκέπτης
ΓΑΜΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.

Ωραίο τζαμπέ.
Να φανταστώ ότι την πιάνεις και κορόϊδο?? :2funny:

OP
OP
Geopa

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παίδες μην γαμάτε το θρεντ.....είναι σοβαρό!!!!! :rockon:
Ονόματα δεν βλέπω!!!!! :think:
Το τσάμπα έγραψα ποιο είναι...έδωσα ορισμό....ΤΕΛΟΣ!!!!! :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πώς είναι δυνατόν να μην έπιασε κανένας το πνεύμα του θρεντ και του ΟΡ?  :S :idiot:

α ρε γκομπρίτο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχα

Κανεις λαθος Φιλε....
 Υπαρχουνε τυποι απο εδω που τρωνε τσαμπαααααααααααααααα
 Αθορυβα και ησυχααααααααααααααααα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άμα είναι κερασμένες πιάνονται?

Αν ναι τότε δύο! :grin:

Άλλα ct δεν έχω φάει άρα κερδίζω με ποσοστό 100% τσάμπα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τσάμπα με την έννοια που ρωτάς δεν νομίζω ότι παίζει να το κάνει κανείς ακόμα και αν είναι θεός εμφανισιακά .... αυτό που μου έχει συμβεί πάντως είναι κοπέλα να κάτσει μαζί μου και να κάνουμε sex πολύ πέρα από την προβλεπόμενη ώρα του ραντεβού που είχα πληρώσει.... ο extra χρόνος δηλ. ήταν τελείως τσάμπα ... σε σημείο που έσκαγε τηλ από τον ατζέντη της και μου έκανε νόημα να κάνω ησυχία για να μην καταλάβει τίποτα .... μην περιμένει κανείς να πω όμως ποια ήταν (μιλάμε για ct)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom