Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Υπάρχουν κάποιες που είναι πιο χαλαρές και δεν ασχολούνται με την καπότα. Εκεί μπορεί να σταθείς τυχερός αν έχεις πρώτα προπονηθεί καλά. Οι δυσκολίες που ανέφερες όντως ισχύουν  :hi:
Νομιζω το πιο ευκολο ειναι στα προκαταρκτικα :rolleyes:.Οταν την εχεις απο πανω σου και τριβεται στο καυλι σου :grin:.Εκει αν κανεις κινηση και πας να της τον χωσεις τοτε υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να πεχτει ρομαντικο γαμησακι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Αν ρίξω κρεμπιέ στην Ανδριάνα από Χωματιανού, τότε πιστεύω θα έχω πάρει την μαύρη ζώνη και το πρώτο Dan  :erection:
Απιστευτο μουνι!  :cum:Με καυλωνει απιστευτα! :wanker: :wanker: :wanker: Ειδικα τωρα που φοραει κατι ζαρτιερες κ βγαινει ολογυμνη στο σαλονι! :erection: Ειναι καυλα το κοντοπουτανο! :cum: :cum: :cum: Καλη επιτυχια φιλε! :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Απιστευτο μουνι!  :cum:Με καυλωνει απιστευτα! :wanker: :wanker: :wanker: Ειδικα τωρα που φοραει κατι ζαρτιερες κ βγαινει ολογυμνη στο σαλονι! :erection: Ειναι καυλα το κοντοπουτανο! :cum: :cum: :cum: Καλη επιτυχια φιλε! :rockon:
Μύστη μου, με την Ανδριάνα έχω κάνει γαμησάρες τώρα τελευταία και έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την πρώτη φορά που την είχα πάρει παλιά! Έχει από τα καλύτερα μουνιά που έχω συναντήσει σε γυναίκα! Χαίρεσαι να το γλύφεις με τις ώρες! Όταν την πετυχαίνω με τα άσπρα δαντελωτά εσώρουχα και τις μαύρες μακριές κάλτσες τρελαίνομαι  :wanker: :wanker: :rockon:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Νομιζω το πιο ευκολο ειναι στα προκαταρκτικα :rolleyes:.Οταν την εχεις απο πανω σου και τριβεται στο καυλι σου :grin:.Εκει αν κανεις κινηση και πας να της τον χωσεις τοτε υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να πεχτει ρομαντικο γαμησακι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
[size=11pt]Μύστη Τόμμυ,

Έχω την εντύπωση ότι έχεις περάσει τις παρυφές του ρομαντισμού με ορισμένα πορνίδια...  :rockon:

Είσαι από τους λίγους που αντιλαμβάνονται την αξία του ρεκτιφιέ!  :woldman:[/size]

WP_20160202_00_41_35_Pro.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
.........

.......... ΠΡΟΣΚΥΝΩ...... τά ίερά τέρρρρρατα του forum !!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
.........

.......... ΠΡΟΣΚΥΝΩ...... τά ίερά τέρρρρρατα του forum !!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

[size=11pt]Ρέκτη μου, παραθέτω αυτούσιο ένα ποστ του θρυλικού Ζεν Κρεμπιέ που τα λέει όλα για τα ιερά τέρατα της ακάποτης ηδονής!  :woldman:[/size]

Μυστη ξερεις πολυ καλα οτι τα παρανομα εξτρα ηταν, ειναι και θα ειναι το πρωτο μου μελημα στη ζωη. :grin:
Απλα το θρεντακι κουρασε και γεμισε με παιδακια και πιρφορους που ουδεμια σχεση εχουν με τα εξτραδακια αλλα και το σεξ γενικοτερα...

Θα συμμετειχα ξανα μετα χαρας σε καποιο αντιστοιχο θρεντ με την προυποθεση οτι θα ποσταρουν κατα κυριο λογο σοβαροι μυστες με αποδεδειγμενα βεβαρημενο ποινικο μητρωο(οπως ο μεγιστος Ακας Κωλαντερος, ο θρυλικος ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ο δασκαλος flo186 και αλλοι γνωστοι γνωστοι και μη εξτρακηδες) και θα διατηρειται η σοβαροτητα που αρμοζει στο θεμα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
[size=11pt]Ρέκτη μου, παραθέτω αυτούσιο ένα ποστ του θρυλικού Ζεν Κρεμπιέ που τα λέει όλα για τα ιερά τέρατα της ακάποτης ηδονής!  :woldman:[/size]
.......

.........  Εσείς άγαπητέ καί έμπλεου κλέους ΆΔΕΛΦΈ ...  είσθε τής γμώμης να μεταφερθεί είς τάς ίεράς μονάς τού παραδείσου & άνωθεν οι άρπες να άδουν ??

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1

Μεγάλες αλήθειες ο Ζεν Κρεμπιέ.  :kneel: :kneel: :kneel:

Έχει γεμίσει το site / thread αστοιχείωτους και πιτσιρικάδες που με το ζόρι συμπληρώνουν βδομάδα σαν μέλη και μπαίνουν, κράζουν, λένε ότι παπαριά έχουν στο κεφάλι - έτσι για να νιώσουν έξυπνοι - απαιτούν μαλακίες τύπου να σβήσει το παρόν νήμα κ.α.  :headbang: :headbang: :headbang:  :tickedoff:

:hi:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
.......

.........  Εσείς άγαπητέ καί έμπλεου κλέους ΆΔΕΛΦΈ ...  είσθε τής γμώμης να μεταφερθεί είς τάς ίεράς μονάς τού παραδείσου & άνωθεν οι άρπες να άδουν ??
[size=11pt]Ευκλεή και χοιροψάλλη Άμτζικ,

ποιό αντικείμενο να μεταφερθεί εις τον Όλυμπον, υπό τη μουσική υπόκρουση κάπραινων εταίρων?  :)[/size]

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε πδια πηγα στη λιδια αλλα .....
ξεκινισαμε χορισ γκαποτα
κ μετα τα πιρε ολα μεσα αγκαποτα με γκαποτα!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
[size=11pt]Μύστη Τόμμυ,

Έχω την εντύπωση ότι έχεις περάσει τις παρυφές του ρομαντισμού με ορισμένα πορνίδια...  :rockon:

Είσαι από τους λίγους που αντιλαμβάνονται την αξία του ρεκτιφιέ!  :woldman:[/size]

WP_20160202_00_41_35_Pro.jpg
Φιλε Junis , η μαλακια ειναι οτι εχω μπλεξει με δυο ελλεηνιδες!!! :S Εχω ανοιξει πολλα μετωπα!  :rolleyes: Κ δεν εχω τον χρονο που θα ηθελα για τσαρκες κ για αναζητηση ρομαντικων ιεροδουλων!!!  :-

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ετσι ειναι φιλε δεν δινουμε καμια σημασια στο τι λενε ειμαστε συγκεντρωμενοι στο σκοπο μας!!! Πρεπει οπωσδηποτε να της δωσεις το κωλαντερο στο χερι.... Μπραβο φιλε Νασο μας κανεις περηφανους εκει στην επαρχια!!!  :hi:
ευχαριστω Σωτο!ανταποδιδω!ευελπιστω οτι θα παιξει και κωλαντερο!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγκρίνω! Αν και το ρημάδι δε βγαίνει εύκολα, μόλις βγάλεις τον πάπαρο από την τρύπα, οι περισσότερες ή κοιτάνε πίσω τους ή στον καθρέφτη ή στον πιάνουν να τον ξαναβάλουν μέσα και δεν προλαβαίνεις να βγάλεις την καπότα...  :headbang:

Άσε που δε σπάει κι εύκολα το γαμίδι! Προσπαθώ να κάνω καμιά φάση να αφήσω στραβοκομμένο αιχμηρό νύχι αλλά κάτι μου λέει ότι ούτε αυτό θα πιάσει.  :'( :'( :'(
:rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Φιλε Junis , η μαλακια ειναι οτι εχω μπλεξει με δυο ελλεηνιδες!!! :S Εχω ανοιξει πολλα μετωπα!  :rolleyes: Κ δεν εχω τον χρονο που θα ηθελα για τσαρκες κ για αναζητηση ρομαντικων ιεροδουλων!!!  :-
[size=11pt]Ρέκτη Τόμμυ, να προσέχεις τις βρωμερές Ελλεηνίδες!  :vomit:

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Ελλεηνίδες φοιτήτριες που αποφοιτούν με το πτυχίο της σχολής τους και με μερικά παράσημα στο ιστορικό τους.  :2funny:

Εδώ θα σε βοηθήσουν οι συνταγές που έχουν συνταγογραφηθεί από έγκριτα μέλη του Σ.Α.Μ.Ε.

:hi:[/size]

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom