noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
SKIN TO SKIN...
Παραθετω συντομα κρεμπιε οισοφαγου,σχεδον τηλεγραφικα, λογω ελλειψης χρονου :S.δεν μπορω ,θελω να τον μοιραστω μαζι σας..
Βρισκομαι στην επαρχια για καποιους μηνες,πριν ερθω γνωρισα στη σχολη που ασκουμαι στην Αθηνα ενα busty πορνιδιο..μελαχροινη,σχετικα ψηλη,με παισιματα και κωλο λιγο παραπανω απο οτι θα επρεπε.επιασα καποια βλεματα,αυτη βεβαια οπως μου ειπε μετα ειχε πιασει τα δικα μου βλεματα στην κωλοχαραδρα της η οποια χωριζοταν στα δυο απο στριγκο ο οποιος και ξεπροβαλλε επιτηδες μεσα απο τη φορμα.επισης δεν καθοταν τυχαια μπροστα μπροστα ωστε ολα τα λιγουρια της σχολης να παιρνουν homework...
της μιλησα,ειδα οτι ψηνοταν,της ειπα ευθεως να βρεθουμε εκτος σχολης,δεχτηκε,ανταλλαξαμε τηλ και μετα απο καμια 10αρια μερες λογω συγκυριων βρεθηκαμε..γελαω γιατι σκεφτομαι τον Σωτο που σε αναλογη περιπτωση ειχε βγει με γκομενα και ουτε που ακουγε τι του ελεγε,ετσι και γω,την ειχε πιασει κλασσικα παρλαπιπα.ζητημα να θυμαμαι μερικες λεξεις απο τις 2 φορες που βγηκαμε επι 6 ωρες συνολο
θα μπορουσα να την πηδηξω απο τη δευτερη φορα,το αναβαλλα λογω οτι θα εβλεπα τους κολλητους μου
εγω στο μεταξυ εφυγα για επαρχια,η ιδεα να της τον καρφωσω σε μουνι και κωλοτρυπιδι ειχε γινει πλεον εμμονη..την καλεσα εδω που μενω,αλλο που δεν ηθελε..
μου ερχεται λοιπον,της ειχα ξεκαθαρισει οτι εχω χρονο μονο μια ημερα ωστε να μη μου φορτωθει ενω ειχα δυο ημερες στη διαθεση μου..
το καλο οτι μπαινει κατευθειαν για μπανιο,λεγοντας μου χαρακτηριστικα'δε θελω να μυριζει σαν ψαροκασελα' :S :S :S
καποια στιγμη σκεφτηκα λογω καυλας να μπουκαρω στο μπανιο με την ψωλη στο χερι γαι κανα τισμπουκι να φυγουν τα πρωτα αλλα λεω μην φανω εντελως καφρος..
βγαινει με την πετσετα,εγω φοραω μια βερμουδα και αμανικο,βουτιομαστε,την αρπαζω απο το μαλλι,δε λεει τιποτα,την τραβαω προς την κρεβατοκαμαρα,βαζω κατω απο την πετσετα δαχτυλουμπα,ευτυχως το μουνι της ηταν λαδι και μουσκεμα ταυτοχρονα.ψηθηκα να της τον καρφωσω στην μουναρα και να την κρεμπεδιασω με τη μια αλλα λεω μετα θα θες να την πεταξεις απο το σπιτι,να μην την ξαναδεις..
τη δαχτυλιαζω λοιπον αγρια αυτη βγαζει μονη της τη βερμουδα μου(εχει σημασια να σε γδυνει η γκομενα,σημαινει οτι γουσταρει)και αρχιζει το μπουκι με ταυτοχρονο κλειδωμα των χεριων της απο τα δικα μου,μην αποπειραθει να τα χρησιμοποιησει. :S
λογω μιας κουβεντας που ειχαμε κανει στη σχολη την πρωτη φορα,εχω αποφασισει να μην χρησιμοποιησω καποτα και ετσι γινεται.τελικος σκοπος να ξεφορτωσω στο κωλοτρυπιδι,το οποιο ουτε καν πηρα ομως :S :S
μετα απο λιγο λοιπον,χωρις να τη σπατουλαρω της τον καρφωνω στην μουναρα που εχει παρει το αναλογο μεγεθος λογω λιπους και ταυτοχρονα αρχιζω την απαξιωση με σφαλιαρες,ροχαλες στο μουνι για εξτρα λιπανση και στην μαπα για να στρωνουν οι σφαλιαρες πιο ευκολα εχετε γνωρισει αραγε γκομενα πουν αμην γουσταρει ξυλο
την γυρναω στα 4 οπου η μεγαλη αλλα σφιχτη κωλαρα της δημιουργει καποια κυματα κατα το σφυροκοπημα.εκει κατι μου λεει,μην χυσεις μεσα,δεν ειναι καλες ημερες,λεω οκ και κανω μια αναγνωριστικη για κωλοτρυπιδι.η καριολα μου ριχνει ακυρο με ψηγματα υποσχεσης για το μελλον :S :Sπαρολο την ξενερα δεν το βαζω κατω και μολις η ιδια χυνει της λεω επι λεξη..μουνι δε με αφηνεις,κωλο ουτε παλι,τι θα γινει,στην μαλακια θα τη βγαλω?οχι μου λεει,ελα εδω,και παει να με ξαπλωσει να με τελειωσει με στομα η μαλακια,δε θα το μαθουμε ποτε, γιατι με μια κινηση ρουα ματ την ξαπλωνω εγω,ερχομαι στο υψος του κεφαλιου της της με την τσαπου στο χερι και της τον καρφωνω στο στομα ενω της κραταω τα χερια πισω απο τα καγκελα του κρεβατιου.το πουτοκεφαλο αγγιζει πλεον λαρυγγι και τα χυσια εκτοξευονται ρουκετοειδως στον οισοφαγο της ενω ταυτοχρονα φευγουν ροχαλες κατα ριπας στην μαπα της
δεν την ειδα να βιαζεται ιδιαιτερα να τρεξει στο μπανιο να τα φτυσει,ασε που δεν νομιζω να εμειναν και πολλα στο στομα της,μαλλον στομαχι κατεληξαν,ισα ισα πιασαμε και την κουβεντα,οποτε αν ειχε τιποτα φλοκια θα το καταλαβαινα νομιζω.
εννοειται οτι μετα αρχισε να με ενοχλει η παρουσια της αλλα οκ,ειναι και ευχαριστη γενικα,οποτε εκανα υπομονη μεχρι την επομενη που πηρε το κτελ και τον πουλο για Αθηνα.δεν κλεινω το κεφαλαιο γιατι θελω να παρω και κωλαντερο,λογικα μεσα στο καλοκαιρι θα γινει,και εκει δε θα αστειευτω,θα γυρισει στην Αθηνα μπουσουλωντας..
Μύστη Νάσο καλά ξηγήθηκες στο πορνίδιο
Αναμένουμε το ξεκώλιασμα με πρωκτικό κρεμπιέ