Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.422
Πόντοι
41.129
Που χαθηκαν τα κομμαντα ?

ελα ντε ... ο κοστακις που εχει εξαφανιστεί ?  :think: :think:

είμαι σιγουρος ότι μαζευει ακαποτες πορνοεμπειριες και θα μπει να τις μοιραστει μαζι μας.

mavro_fidi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
χωρίς να παύω να θεωρώ μεγάλη μαλακία το ακάποτο γαμήσι με ιερόδουλη, το έχω κάνει - μια φορά. Αλκαμένους 117 με τη Μαρία νομίζω (το νομίζω πάει στο όνομά της, γιατί ψάχνω τις κριτικές του οίκου αλλά τα υπάρχοντα ονόματα δεν σχετίζονται επακριβώς με αυτήν που το έκανα για να το επιβεβαιώσω). Ρωσόφερνε, από ηλικία γύρω στα 40 με 45, ξανθιά. Πάντως αυτή η τύπισσα είχε το νοστιμότερο μουνί που έχω δοκιμάσει σε γλυφομούνι. Είχαμε λιώσει στο 69, ήμουν και νεώτερος - ε, δεν ήθελα και πολύ. Την ώρα που σηκώθηκε να πάρει την καπότα, της λέω έλα να το κάνουμε χωρίς προφυλακτικό. Εκείνη έκανε ότι δίσταζε, αλλά κατά βάθος γούσταρε. Μου λέει εντάξει, αλλά μην τελειώσεις μέσα μου, έτσι; της λέω όχι, έλα! Φυσικά τελείωσα μέσα της - εκείνη γέλαγε...

Μετά χέστηκα πάνω μου, ώσπου να βγουν οι εξετάσεις έζησα έναν εφιάλτη.
Γαμώ τις εμπειρίες με άγνωστη, αλλά όλα έχουν και το τίμημά τους.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
χωρίς να παύω να θεωρώ μεγάλη μαλακία το ακάποτο γαμήσι με ιερόδουλη, το έχω κάνει - μια φορά. Αλκαμένους 117 με τη Μαρία νομίζω (το νομίζω πάει στο όνομά της, γιατί ψάχνω τις κριτικές του οίκου αλλά τα υπάρχοντα ονόματα δεν σχετίζονται επακριβώς με αυτήν που το έκανα για να το επιβεβαιώσω). Ρωσόφερνε, από ηλικία γύρω στα 40 με 45, ξανθιά. Πάντως αυτή η τύπισσα είχε το νοστιμότερο μουνί που έχω δοκιμάσει σε γλυφομούνι. Είχαμε λιώσει στο 69, ήμουν και νεώτερος - ε, δεν ήθελα και πολύ. Την ώρα που σηκώθηκε να πάρει την καπότα, της λέω έλα να το κάνουμε χωρίς προφυλακτικό. Εκείνη έκανε ότι δίσταζε, αλλά κατά βάθος γούσταρε. Μου λέει εντάξει, αλλά μην τελειώσεις μέσα μου, έτσι; της λέω όχι, έλα! Φυσικά τελείωσα μέσα της - εκείνη γέλαγε...

Μπραβο τυπε!!! Ετσι ειναι οι καταδρομεις!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

mavro_fidi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τελείως άγνωστη: είχα πάει αρκετές φορές μαζί της κι είχε αναπτυχθεί μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας. Ε, στο τέλος ήρθε αυτό κι εγώ μετά εξαφανίστηκα... :)...

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1

Ξεροχύνουμε μαζικά προσκυνώντας!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6

[size=11pt]Τύπε, χωρίς να το έχεις αντιληφθεί, εφάρμοσες την περίφημη τεχνική του ρεκτιφιέ με τη φιδίσια γλώσσα σου!  :rockon:

Αυτά να τα ακούνε όσοι προσπαθούν να ρίξουν κρεμπιέ με πονηρές μεθόδους!    :woldman:[/size]

mavro_fidi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παίδες δε θα χαλάσω εγώ τη σελίδα σας με κηρύγματα. Σέβομαι για να με σέβονται.

Θα ρωτήσω μόνο, από εδώ μέσα, όσους κάνουν κήρυγμα για την ανευθυνότητα όσων επιθυμούν ακάποτο σεξ, αν υπάρχει πιο έντιμη και φυσική επιθυμία από αυτήν - σ' έναν κόσμο όχι απλά μπουρδέλο, αλλά ζούγκλα. Και τι ακριβώς απωθούμε μες στην ψυχή μας, όλοι μαζί, από τον εξαναγκασμό της προφύλαξης - για να το πληρώνουμε κατόπιν, όλοι μαζί, στο μπουρδέλο της ζούγκλας που ονομάζουνε κοινωνία.

Θα μας γεμίσουν ενοχές που δεν επιθυμούμε τη μικροαστική, θλιβερή, σχεσούλα μας; δικό τους είναι το πρόβλημα: αυτοί θέλουν να σώσουν τον κόσμο. Ας κάνουν κάτι - ας φροντίσουν να γνωρίσουν, προτού παλέψουν για το δίκιο της ιερόδουλης, την ευχαρίστηση που ενδέχεται να λαμβάνει από τη δουλειά της - καθώς και το γιατί και το πώς αυτής της ευχαρίστησης. Ας γνωρίσουν καλύτερα, κάνοντας την ανάλογη σύγκριση, τη μίζερη σχεσούλα τους.

Αυτά από μένα ...και καλά μυαλά σε όλους μας :)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Όταν θέλετε να ρίξετε ακάποτο κρεμπιέ να προτιμάται τις παχουλές πουτάνες,γιατί ο πούτσος δεν βρίσκει μεγάλη αντίσταση στο πηγάδι μουνί και έτσι είναι τελείως απίθανο να κολλήσεις κάτι  :rockon:

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Όταν θέλετε να ρίξετε ακάποτο κρεμπιέ να προτιμάται τις παχουλές πουτάνες,γιατί ο πούτσος δεν βρίσκει μεγάλη αντίσταση στο πηγάδι μουνί και έτσι είναι τελείως απίθανο να κολλήσεις κάτι  :rockon:

Προτιμώ στενό μουνί. Να κάνει "φπλοπ" όταν βγαίνει το πουτσοκέφαλό από μέσα και βρίσκει αντίσταση στην έξοδο της τρύπας.  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

liakouridis777

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
1
εχουμε τιποτα για τετοια ωρα στο μεταξυ η φυλης για ενα ακα...
?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.035
Πόντοι
6.515

:kneel: :kneel: :kneel:

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
292
Πόντοι
21
ΟΙΣΟΦΑΓΙΚΟΣ ΚΡΕΜΠΙΕΣ ΣΕ ΒΥΖΑΡΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΑ- ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ
Κυριοι συγχωρεστε με προκαταβολικα που δεν το εχω τρελα με την περιγραφη αλλα καναμε σεφτε με καυλιτσεκι-βυζαρου.Τον τελευταιο καιρο πηγαινω σε ενα καφε για να βλεπω τα ματσακια της νοβα (πλει-ωχ και α1 μπασκετ) , οπου και εργαζετεαι ενα καυλιτσεκι με βυζαρες . Λογω φορτου εργασιας  εγω τυπικος μεχρι αηδιας και κυριος σε υπερτατο βαθμο μαλακινσης ενω ο λακαμας ο κολλητος στην καραπουτσακλαρα του ολα γνωριμιες με ελλεηνιδες χαβαλεδιασματα και καυλαντισματα σωρο.Με τα πολλα και αφου εγω συνεχιζω να την γραφω στα αρχιδια μου και αφου εχουν πεσει επανειλλημενα κοζαρισματα,χαζοτριψιματακια και μαλακιουλες στο μπιρι μπιρι την βαζω στην πριζα με κανα δυο γκομενο-σκηνικα .Του μεικ στορυ σορτ που λενε οι λουγκρες οι εγγλεζες σημερα η καυλα ειχε βαρεσει κοκκινο μιας και τα ειχε ολα εξω , και πηγαινε η σποντα συννεφο στο τελος του μπασκετ(κανονικη δειαρκεια) με πιανει ενα τρελο κατουρημα και παω να την αδειασω.Ολως τυχαιως παρ-ακολουθει την εξαφανιση μου,αφου οντως την τιναζω πλενω χερακια και ετοιμαζομαι να την πουλεψω για να δω το ματς εξω απο τις τουαλετες κοζαριζομαστε και φασονομαστε.Εκει λογικα ως ανδρας και αφου επιθεωρω το πακετο της εν λογω κορασιδας 2 τεραστιες φυσικες βυζαρες να περισσευει το μισο βυζι απο τη  παλαμη εννοειται τις τα πεταω εξω για ψιλαφηση βαζω δαχτυλο στην μουναρα της ,με την πουτσα να εχει τερματισει.Οπως ειμαι την βουταω και βουρ ξανα μεσα ,μπαινοντας μεσα μου ξεκουμπωνει το παντελονι και κατευθειαν πιανει δουλεια :pipa1: :pipa1:.Ξεκιναει ενα τρομπετο με διαθεση και χερακι ,δεν την αφηνω να παρει πολυ αερα και μετα απο 2 λεπτα τις κοβω το χερακι και την ξεκιναω ενα γκαγκινγκ ολο μεσα ως την βαση του πουτσου .Με τα πολλα τον παιρνει ολον μεσα με αρκετες σπρωξιες και σφαλιαρες και βρισσκει τον  καταλληλο ρυθμο.Αφου περνανε 5 λεπτα και εχοντας παρει το κολαι χυνω στο στομα της :pipa2: οπου τα καταπινει ολα μην αφηνοντας σταγονα να παει χαμενη.ΜΟυ γυαλιζει τον πουτσο και επιστρεφω να δω την β παραταση στο μπασκετ σαν να μην εγινε τιποτα.Ληγει το ματς και κανονιζω θαλασσα για Κυριακη,αναμενεται συνεχεια..........

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ωραιος ο Hakeem! :rockon: :rockon:περιμένουμε απο Κυριακή και για κανά κωλοτρυπιδι :rockon: :rockon:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Κυριοι συγχωρεστε με προκαταβολικα που δεν το εχω τρελα με την περιγραφη αλλα καναμε σεφτε με καυλιτσεκι-βυζαρου.Τον τελευταιο καιρο πηγαινω σε ενα καφε για να βλεπω τα ματσακια της νοβα (πλει-ωχ και α1 μπασκετ) , οπου και εργαζετεαι ενα καυλιτσεκι με βυζαρες . Λογω φορτου εργασιας  εγω τυπικος μεχρι αηδιας και κυριος σε υπερτατο βαθμο μαλακινσης ενω ο λακαμας ο κολλητος στην καραπουτσακλαρα του ολα γνωριμιες με ελλεηνιδες χαβαλεδιασματα και καυλαντισματα σωρο.Με τα πολλα και αφου εγω συνεχιζω να την γραφω στα αρχιδια μου και αφου εχουν πεσει επανειλλημενα κοζαρισματα,χαζοτριψιματακια και μαλακιουλες στο μπιρι μπιρι την βαζω στην πριζα με κανα δυο γκομενο-σκηνικα .Του μεικ στορυ σορτ που λενε οι λουγκρες οι εγγλεζες σημερα η καυλα ειχε βαρεσει κοκκινο μιας και τα ειχε ολα εξω , και πηγαινε η σποντα συννεφο στο τελος του μπασκετ(κανονικη δειαρκεια) με πιανει ενα τρελο κατουρημα και παω να την αδειασω.Ολως τυχαιως παρ-ακολουθει την εξαφανιση μου,αφου οντως την τιναζω πλενω χερακια και ετοιμαζομαι να την πουλεψω για να δω το ματς εξω απο τις τουαλετες κοζαριζομαστε και φασονομαστε.Εκει λογικα ως ανδρας και αφου επιθεωρω το πακετο της εν λογω κορασιδας 2 τεραστιες φυσικες βυζαρες να περισσευει το μισο βυζι απο τη  παλαμη εννοειται τις τα πεταω εξω για ψιλαφηση βαζω δαχτυλο στην μουναρα της ,με την πουτσα να εχει τερματισει.Οπως ειμαι την βουταω και βουρ ξανα μεσα ,μπαινοντας μεσα μου ξεκουμπωνει το παντελονι και κατευθειαν πιανει δουλεια :pipa1: :pipa1:.Ξεκιναει ενα τρομπετο με διαθεση και χερακι ,δεν την αφηνω να παρει πολυ αερα και μετα απο 2 λεπτα τις κοβω το χερακι και την ξεκιναω ενα γκαγκινγκ ολο μεσα ως την βαση του πουτσου .Με τα πολλα τον παιρνει ολον μεσα με αρκετες σπρωξιες και σφαλιαρες και βρισσκει τον  καταλληλο ρυθμο.Αφου περνανε 5 λεπτα και εχοντας παρει το κολαι χυνω στο στομα της :pipa2: οπου τα καταπινει ολα μην αφηνοντας σταγονα να παει χαμενη.ΜΟυ γυαλιζει τον πουτσο και επιστρεφω να δω την β παραταση στο μπασκετ σαν να μην εγινε τιποτα.Ληγει το ματς και κανονιζω θαλασσα για Κυριακη,αναμενεται συνεχεια..........
Ωραίος ο μύστης!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
........

........ Εχω ξεφύγη έντελώς τελευταία, ή σύνεση πάει περίμπατο μέ τό δουλεμένο κωλί & τό ύγρό & ζεστό αίδείο τής κοορρασσίδος Ελένης στό Αλκιβιάδου...... προσπαθώ νά βγάλω μερεντούλα στόν γυμνό μέ σπέρμα amjikio & δέν τά καταφέρνω......
......  :think: θά ένημερώσω έπ΄αύτού !!

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
.....................
[size=11pt]Τύπε hakeem, έθιξες ένα ζήτημα που βασανίζω στο νου μου το τελευταίο διάστημα.  :idiot:

Κι αυτό είναι η έννοια του στοματικού κρεμπιέ.  :pipa1:

Με αυτή τη λογική η υπηρεσία του τελειωτικού στο στόμα, που ανακοινώνεται συχνά, θεωρείται ισοδύναμη με κρεμπιέ!  :woldman:[/size]

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
396
Πόντοι
21
Έριξα ένα μισοκρεμπιέ στο Ρουμανοπιπινάκι σήμερα το απόγευμα..

Πρώτη φορά δεν ξέρω αν ήταν επιτυχία ή όχι.  :-

Μου έσπασε τα νεύρα! Μη τη ρώγα, μη πιάνεις το μουνί, όχι φιλιά στο λαιμό, μη το ένα, όχι το άλλο, την πήδαγα και δεν μιλούσε, δεν έβγαζε άχνα, σα να πηδάς κούκλα - ε άσταδιάλα!  :tickedoff: :birdman: :tickedoff: >:(

Τη γυρνάω στα τέσσερα, βγάζω κρυφά την καπότα, γαμάω, κι όταν άρχισα να χύνω πέταξα μια χυσιά μέσα της και τα υπόλοιπα στην πλάτη της.
Παίζει να πήρε πρέφα ότι τη γάμησα χωρίς και άρχισε να λέει κάτι στη γλώσσα της και να κοπανάει επαναλαμβανόμενα τον δείκτη της στο πλάι του κεφαλιού της.. κάπως έτσι ->  :uglystupid:

Ντύθηκα γρήγορα γιατί ξενέρωσα με τη φάση.   :vomit:
:think: :think: :think: :think:

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
........

........ Εχω ξεφύγη έντελώς τελευταία, ή σύνεση πάει περίμπατο μέ τό δουλεμένο κωλί & τό ύγρό & ζεστό αίδείο τής κοορρασσίδος Ελένης στό Αλκιβιάδου...... προσπαθώ νά βγάλω μερεντούλα στόν γυμνό μέ σπέρμα amjikio & δέν τά καταφέρνω......
......  :think: θά ένημερώσω έπ΄αύτού !!

Ήδη ξεροχύνω περιμένωντας περιγραφή..  :erection:  :wanker:  :pipa3:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom