Devastated
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και τι περιμένεις ρε φίλε να διαβάσεις σε τέτοια site...? Συνταγές για χορτόπιτες...
Εσυ δλαδη πανεξυπνε συμφωνεις με το να γραφονται γαμησια χωρις προφύλαξη;
Και τι περιμένεις ρε φίλε να διαβάσεις σε τέτοια site...? Συνταγές για χορτόπιτες...
Το αν συμφωνώ...., η όχι...., δεν έχει καμία σημασία,δημοκρατία έχουμε, συνεπώς και ελευθερία λόγου, αν κατι δεν με αφορά απλώς δεν το διαβάζω...,Εσυ δλαδη πανεξυπνε συμφωνεις με το να γραφονται γαμησια χωρις προφύλαξη;
Μαγκες αποψη μου... Το να γαμαει κανεις ακαποτα ειναι ενα ρισκο, που εγω προσωπικα δεν ειμαι υπερ.. Αλλα ολοι ενηλικες ειμαστε και θελω να πιστευω οτι ειμαστε ολοι ενημερωμενοι για τους κινδυνους που εχει το σεξ(οσοι ειμαστε σεξουαλικα ενεργοι, οι περισσοτεροι απο εδω).. Το να μπαινεις σε θεμα που λεγεται ακαποτοι καταδρομεις και να κανεις κηρυγμα ειναι ανουσιο και ασκοπο, γιατι απο τον τιτλο και μονο ξερεις τι θα διαβασεις... Προφανως και ολα τα παληκαρια που γραφουν εδω ξερουν τους κινδυνους, και συνηδειτα τους παραβλεπουν... Τωρα για το αν διαβαζουν παιδακια, με το που μπαινεις στο σαιτ υπαρχει παραθυρο που λεει ακαταλληλο για ανηλικους, αμα το παιδι μπει και τα διαβασει αυτα ειναι κακο δικο του(προειδοποιηση υπαρχει απο το σαιτ),και κακο των γονιων του που το αφηνουν να μπαινει σε τετοια φορουμ.. Αλλα και να τα διαβασει ολα τα παιδια ενημερωμενα ειναι πλεον για το σεξ και την υγεια, ιντερνετ εχουμε, ολα τα πιτσριρικια ενημερωμενα ειναι, δε ζουμε στο 80 που δεν ηξερε ο κοσμος τι του γινοταν.. Συμπερασμα: Αφηστε τα παληκαρια να γραφουν οτι γουσταρουν εδω,ολοι ξερουν τους κινδυνους, επιλογη τους να τους παραβλεπουν, οι ιστοριες ωραιες ειναι και πλακα εχουν για τους τριτους.. Μακαρι να ειμαστε ολοι καλα και να μην την πατησει κανενας.. Καλο απογευμα
[size=11pt]Μύστη Ερωτιάρη, είχαμε απεριόριστη ανάγκη να δώσεις σημεία ζωής!Χαλαρώστε ρε μάγκες! Πριν 7 μέρες, έριξα 2 απανωτούς κρεμπιέδες στο Μεταξουργείο σε διαφορετικές πουτάνες και όλα καλά
Τωρα παντως ειναι σε κατασταση εκτακτης αναγκης οποτε περιμενε 1-2 χρονια να ηρεμησουν τα πραγματα.
Εχω ενα γνωστο που ειχε παντρευτει Βενεζουελανα και μου ειχε πει οτι ειναι πολυ harcore ταξιδι.
Απο γκομενες βεβαια ειναι top απο τις πιο ωραιες στη γη !!
ασαλιωτο
ετσι ξερα θα το ξεπεταξεις,χωρις λεπτομερειες? :SΧαλαρώστε ρε μάγκες! Πριν 7 μέρες, έριξα 2 απανωτούς κρεμπιέδες στο Μεταξουργείο σε διαφορετικές πουτάνες και όλα καλά
εδωσε η πηρε κωλο λες?Οι πόρνες με πούτσο και αρχίδια , έχουν ακόμη περισσότερες πιθανότητες.
Κι αυτό βάση πιθανοτήτων και ... ιστορικά αποδεδειγμένο.
Δες τον Τσάρλι Σην ...
Από επαγγελματία πόρνη με πούτσο και αρχίδια ψώνισε το παράσημο του άλλου κόσμου.
πικερ αν σου ελεγε η Κορινα για ακα?Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα. Έχω αρνηθεί γαμήσι με γκόμενα επειδή δεν είχα καπότα. Ουστ βρωμόμουνα!
κρις με την Χριστινα θα εδινες ακα?Άκαποτα μόνο με τις γυναίκες μας
Ενας νεκρός καταδρομέας
ερωτηση παγιδα τυπεκρις με την Χριστινα θα εδινες ακα?
πρεπει να απαντηθει ομως.ερωτηση παγιδα τυπε
ποια Χριστίνα?κρις με την Χριστινα θα εδινες ακα?
απο κολωνου 53 ρε κρις.ποια Χριστίνα?