Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Όχι σωτο.Αλλα λέω εγω και αλλα λες εσυ.Ναι μπορει να πήγε με άλλον και να κόλλησε και να κολλήσει και εμένα..Σε καμια περίπτωση δεν θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που γαμησα ακαποτα την σχέση μου.Θα το σπάσω όμως αν κολλήσω απο πουτανα με ακαποτο.Το ρίσκο ειναι μεσα στην ζωη..Το θέμα ειναι στις πιθανότητες.Αν θεωρείς οτι αξίζει η απόλαυση του creampie με ρίσκο μιας ανίατης ασθενειας τότε κάνε το.Μην προσπαθείς να το παρουσιάσεις ως σωστό όμως στους άλλους.

Ποιος το παρουσιαζει ως σωστο φιλε μου??? Καταρχας εσυ εισαι σε ενα νημα που λεγεται ακαποτοι καταδρομεις και μας λες τις αποψεις σου. Οκ τις ειπες (ισως να πιστευεις οτι ενημερωσες/βοηθησες) εγω σου ειπα τις δικες μου δεν μπορω να καταλαβω που θα βγαλει η συνεχεια της συζητησης μας... Εμεις γραφουμε τα δικα μας εδω αν δεν εχεις να παραθεσεις μια αναλογη ιστορια σου (εστω και με τη σχεση σου, γιατι αν διαβαζες το νημα καλυτερα θα εβλεπες οτι πολλοι οπως κι εγω, οι ακαποτες περιπετειες μας ειναι με γκομενες και οχι με τανες) δεν καταλαβενω το λογο που συνεχιζεις να σχολιαζεις. Φιλικα παντα  :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Δεν ειναι οι μόνες που έχουν αλλα σίγουρα έχουν περισσότερες πιθανότητες βάση μαθηματικών.Αυτο δεν μπορεις να το αλλάξεις ούτε εσυ,ούτε εγω,ούτε κανένας.Ειναι μαθηματικά και δεν αλλάζουν.[size=16pt]Ακαποτα έχω ρίξει μόνο σε σχέσεις μου.
[/size]

πολύ λαθος αυτό τυπε λαθος νοοτροπια ότι τη γκομενα τη γαμαμε χωρις καποτα επειδή την ξερουμε.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Πιο πολύ το κάνω γιατί εχω διαβάσει όλο το νήμα και είδα πολλές λάθος ενημερώσεις πάνω στο θέμα υγείας.Ο σκοπός μου δεν ειναι να το παίξω έξυπνος ούτε ξερολας αλλα ούτε και να βριστω με κανέναν..Απλα ειμαι σίγουρος οτι έχουν πρόσβαση στο φόρουμ και άτομα κατω των 18 ετών (μπορει να ειναι οποιαδήποτε) οπου δικαιούνται μια σωστή ενημέρωση πάνω στο θέμα προφύλαξης.Με καλό σκοπό πάντα.

Οπως σου ειπα φιλε στη παρενθεση μου, ηθελες να ενημερωσεις το εκανες (και παντα ευγενικα δεν διαφωνω) απλα οπως βλεπεις κι εσυ δεν εχει συνεχεια η κουβεντα! :) Παρ'ολα αυτα μπορεις αν θες και γουσταρεις να παραθεσεις εναν ακαποτο κρεμπιε σου με μια γκομενα σου.. αυτο κανουμε αλλωστε σε αυτο το νημα  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καμία γκόμενα ή πουτάνα δεν γαμάμε χωρίς καπότα. Έχω αρνηθεί γαμήσι με γκόμενα επειδή δεν είχα καπότα. Ουστ βρωμόμουνα!

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Οκ σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις εφόσον ειναι συνειδητές και όχι μηχανικές με παραπληροφόρηση.Παρολα αυτά όντως κάποιοι επιμένουν να λένε για ακαποτες συναντήσεις με πουτάνες.Οντως δεν βγάζει η συζήτηση αυτή πουθενά..  :)
Καλα ακαποτα γαμήσια και ο θεός μαζι σας λοιπόν να μην πάθετε τπτ σοβαρό  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

:thumbsup: :thumbsup:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Οκ σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις εφόσον ειναι συνειδητές και όχι μηχανικές με παραπληροφόρηση.Παρολα αυτά όντως κάποιοι επιμένουν να λένε για ακαποτες συναντήσεις με πουτάνες.Οντως δεν βγάζει η συζήτηση αυτή πουθενά..  :)
Καλα ακαποτα γαμήσια και ο θεός μαζι σας λοιπόν να μην πάθετε τπτ σοβαρό  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
:jerking: :vomit:οτι και να ευχεσαι αν δεν βαλουν μυαλο στα σκατα θα πανε....αν δεν εχουν παρει ηδη το δρομο....εγω κολλησα μυκητες στο πουτσο μονο και μονο που μου τον επιασε η αλλη να μου βαλει καποτα.....η οταν ετριψε τα χυμενα βυζια της πανω μου...

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
:jerking: :vomit:οτι και να ευχεσαι αν δεν βαλουν μυαλο στα σκατα θα πανε....αν δεν εχουν παρει ηδη το δρομο....εγω κολλησα μυκητες στο πουτσο μονο και μονο που μου τον επιασε η αλλη να μου βαλει καποτα.....η οταν ετριψε τα χυμενα βυζια της πανω μου...

Υπαρχει νημα για υγεια και σεξ φιλε μου!!!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Γραψε ολη την ιστορια σου τοτε φιλε μου!!!  ;)
φοβαμαι μην επηρεασω κανεναν και κανει τα ιδια....μπουαχαχαχα.off topic οντως... αλλα δες τι μπορεις να παθεις χωρις καμια σοβαρη επαφη με ιεροδουλη...τεσπα φιλε εγω ευχομαι να τρολαρετε ολοι σας και να μην ισχυουν αυτα που γραφετε....νεα παιδια ειμαστε να χαρουμε ολοι τη ζωη και με τα καλα της και με τα κακα της.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
φοβαμαι μην επηρεασω κανεναν και κανει τα ιδια....μπουαχαχαχα.off topic οντως... αλλα δες τι μπορεις να παθεις χωρις καμια σοβαρη επαφη με ιεροδουλη...τεσπα φιλε εγω ευχομαι να τρολαρετε ολοι σας και να μην ισχυουν αυτα που γραφετε....νεα παιδια ειμαστε να χαρουμε ολοι τη ζωη και με τα καλα της και με τα κακα της.

Ευχαριστουμε για τη συμβουλη!!!  :)

Devastated

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ειστε ολοι θερμοαιμοι νεοι. Σκεφτεστε με τον πουτσο και την ευχαριστηση της στιγμης. Ξυπνατε λιγο παιδακια μου γιατι καποια λαθοι μπορει να στοιχισουν. Να πατε στο praksis που κανουν εξετασεις σας τα λεω απο προσωπικη εμπειρια

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειστε ολοι θερμοαιμοι νεοι. Σκεφτεστε με τον πουτσο και την ευχαριστηση της στιγμης. Ξυπνατε λιγο παιδακια μου γιατι καποια λαθοι μπορει να στοιχισουν. Να πατε στο praksis που κανουν εξετασεις σας τα λεω απο προσωπικη εμπειρια

Τυπε μου αν θυμάμαι καλά, εγραφες στο θρεντ της νικολ κρος για το πως την πάτησες και εσυ και προσπαθούσες να αποτρεψεις τον κόσμο απο το να γαμήσει το κροσσακι, ώστε να μην τραβήξει ότι τραβηξες και εσύ :effemine:
Οι συνταγες που εχουν ειπωθει εδω μέσα ειναι απολυτα ασφαλεις για επαφη με γυναικες.
Τώρα για κροσακια δεν ξερουμε και δεν υπάρχει λογος να μαθουμε

Επισκέπτης
Τυπε μου αν θυμάμαι καλά, εγραφες στο θρεντ της νικολ κρος για το πως την πάτησες και εσυ και προσπαθούσες να αποτρεψεις τον κόσμο απο το να γαμήσει το κροσσακι, ώστε να μην τραβήξει ότι τραβηξες και εσύ :effemine:
Οι συνταγες που εχουν ειπωθει εδω μέσα ειναι απολυτα ασφαλεις για επαφη με γυναικες.
Τώρα για κροσακια δεν ξερουμε και δεν υπάρχει λογος να μαθουμε
Καλα αυτο δεν ισχυει
Αλλα ειναι ενα πολυ
Μεγαλο θεμα που αν ανοιχτει δε θα τελειωσει διοτι παιζει ρολο το πως σκεφτεται καποιος!!!

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έριξα ένα μισοκρεμπιέ στο Ρουμανοπιπινάκι σήμερα το απόγευμα..

Πρώτη φορά δεν ξέρω αν ήταν επιτυχία ή όχι.  :-

Μου έσπασε τα νεύρα! Μη τη ρώγα, μη πιάνεις το μουνί, όχι φιλιά στο λαιμό, μη το ένα, όχι το άλλο, την πήδαγα και δεν μιλούσε, δεν έβγαζε άχνα, σα να πηδάς κούκλα - ε άσταδιάλα!  :tickedoff: :birdman: :tickedoff: >:(

Τη γυρνάω στα τέσσερα, βγάζω κρυφά την καπότα, γαμάω, κι όταν άρχισα να χύνω πέταξα μια χυσιά μέσα της και τα υπόλοιπα στην πλάτη της.
Παίζει να πήρε πρέφα ότι τη γάμησα χωρίς και άρχισε να λέει κάτι στη γλώσσα της και να κοπανάει επαναλαμβανόμενα τον δείκτη της στο πλάι του κεφαλιού της.. κάπως έτσι ->  :uglystupid:

Ντύθηκα γρήγορα γιατί ξενέρωσα με τη φάση.   :vomit:

δε ξερω εαν ισχυει η ιστοριουλα σου αυτη ...
να ξερεις  ομως  πως  πριν απο 7-8  χρονια ... το ιδιο πραγμα  πηγε να κανει ενα  εξυπνακιας
στο ξενοδοχειο βασιλικον ( το οποιο εχει κλεισει τωρα) σε  μια τραβεστι ...
η τρανς τον πηρε χαμπαρι ... και  του καρφωσε τη γοβα στο κεφαλι με αποτελεσμα να του ανοιξει το κεφαλι ....

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
δε ξερω εαν ισχυει η ιστοριουλα σου αυτη ...
να ξερεις  ομως  πως  πριν απο 7-8  χρονια ... το ιδιο πραγμα  πηγε να κανει ενα  εξυπνακιας
στο ξενοδοχειο βασιλικον ( το οποιο εχει κλεισει τωρα) σε  μια τραβεστι ...
η τρανς τον πηρε χαμπαρι ... και  του καρφωσε τη γοβα στο κεφαλι με αποτελεσμα να του ανοιξει το κεφαλι ....
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,όντως μύστη?

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Ενας νεκρός καταδρομέας

epididymal-cyst3.jpg

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom