Όχι σωτο.Αλλα λέω εγω και αλλα λες εσυ.Ναι μπορει να πήγε με άλλον και να κόλλησε και να κολλήσει και εμένα..Σε καμια περίπτωση δεν θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο που γαμησα ακαποτα την σχέση μου.Θα το σπάσω όμως αν κολλήσω απο πουτανα με ακαποτο.Το ρίσκο ειναι μεσα στην ζωη..Το θέμα ειναι στις πιθανότητες.Αν θεωρείς οτι αξίζει η απόλαυση του creampie με ρίσκο μιας ανίατης ασθενειας τότε κάνε το.Μην προσπαθείς να το παρουσιάσεις ως σωστό όμως στους άλλους.
Ποιος το παρουσιαζει ως σωστο φιλε μου??? Καταρχας εσυ εισαι σε ενα νημα που λεγεται ακαποτοι καταδρομεις και μας λες τις αποψεις σου. Οκ τις ειπες (ισως να πιστευεις οτι ενημερωσες/βοηθησες) εγω σου ειπα τις δικες μου δεν μπορω να καταλαβω που θα βγαλει η συνεχεια της συζητησης μας... Εμεις γραφουμε τα δικα μας εδω αν δεν εχεις να παραθεσεις μια αναλογη ιστορια σου (εστω και με τη σχεση σου, γιατι αν διαβαζες το νημα καλυτερα θα εβλεπες οτι πολλοι οπως κι εγω, οι ακαποτες περιπετειες μας ειναι με γκομενες και οχι με τανες) δεν καταλαβενω το λογο που συνεχιζεις να σχολιαζεις. Φιλικα παντα