μόνο κωλο..δεν πιστεύω να της κανείς χάρη και για μουνι?επισης να πω οτι κρεμπεδιασα τον οισοφαγο busty πορνιδιου απο το χωρο της σχολης που γυμναζομαι.λογω δουλειας δεν προλαβα ως τωρα να περιγραψω,πιστευω να μοιραστω την εμπειρια μου συντομα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 216K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πλακα πλακα μια Βενεζουελα σκοπευω να τη χτυπησω στο αμεσο μελλον,πρεπει να παιζει πολυ μουνο-κωλοτρυπιδι,χωρια τη φυσικη ομορφια.Τύπε μηπως έχεις κάνει θητεία στην πρεσβεία της Βενεζουέλας;;;!!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
δυστυχως δεν εδωσε κωλοτρυπιδι :S :S οχι ακομη τουλαχιστον.αναγκαστηκα να αρκεστω μονο σε μουνι :S :S επιφυλλασομαι για το μελλον.πιστευω το κραταει σαν κρυφο χαρτι,κλασσικαμόνο κωλο..δεν πιστεύω να της κανείς χάρη και για μουνι?
γάμα σαν τον Manuel ferrara. ..δες και μάθε..Κάθε φορά που γαμαει..γαμαει σαν να είναι η τελευταία του φοραπλακα πλακα μια Βενεζουελα σκοπευω να τη χτυπησω στο αμεσο μελλον,πρεπει να παιζει πολυ μουνο-κωλοτρυπιδι,χωρια τη φυσικη ομορφια.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
πλακα πλακα μια Βενεζουελα σκοπευω να τη χτυπησω στο αμεσο μελλον,πρεπει να παιζει πολυ μουνο-κωλοτρυπιδι,χωρια τη φυσικη ομορφια.
Να τη χτυπήσεις και θα πάθεις πλάκα από τα μουνιά που κυκλοφορούν!!!!Έκεί έχουν ως όνειρο ζωή να γίνουν Μις κοσμος.Έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία αναζήτησης μοντέλων!!!
εσύ ορίζεις το παιχνίδι..μη σε κάνει ότι θέλειδυστυχως δεν εδωσε κωλοτρυπιδι :S :S οχι ακομη τουλαχιστον.αναγκαστηκα να αρκεστω μονο σε μουνι :S :S επιφυλλασομαι για το μελλον.πιστευω το κραταει σαν κρυφο χαρτι,κλασσικα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
εχεις παει?Να τη χτυπήσεις και θα πάθεις πλάκα από τα μουνιά που κυκλοφορούν!!!!Έκεί έχουν ως όνειρο ζωή να γίνουν Μις κοσμος.Έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία αναζήτησης μοντέλων!!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Μanuel..τον ειχα ξεχασει..κορυφαιος..γάμα σαν τον Manuel ferrara. ..δες και μάθε..Κάθε φορά που γαμαει..γαμαει σαν να είναι η τελευταία του φορα
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
εχεις παει?
Δυστυχώς όχι!!! :< :< :< :<
Έχω δει ντοκιμαντέρ για τις σχολές μοντέλων της Βενεζουέλας...
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι να εκανα?να της τον περναγα ακα και ασα?εσύ ορίζεις το παιχνίδι..μη σε κάνει ότι θέλει
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ναι,μαζι με Κολομβια πρεπει να ειναι νουμερο ενα στον κοσμο.Δυστυχώς όχι!!! :< :< :< :<
Έχω δει ντοκιμαντέρ για τις σχολές μοντέλων της Βενεζουέλας...
πλακα πλακα μια Βενεζουελα σκοπευω να τη χτυπησω στο αμεσο μελλον,πρεπει να παιζει πολυ μουνο-κωλοτρυπιδι,χωρια τη φυσικη ομορφια.
Τωρα παντως ειναι σε κατασταση εκτακτης αναγκης οποτε περιμενε 1-2 χρονια να ηρεμησουν τα πραγματα.
Εχω ενα γνωστο που ειχε παντρευτει Βενεζουελανα και μου ειχε πει οτι ειναι πολυ harcore ταξιδι.
Απο γκομενες βεβαια ειναι top απο τις πιο ωραιες στη γη !!
ασα?τι να εκανα?να της τον περναγα ακα και ασα?
Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Τύπε, δεν είναι τυχαίο που στην πιάτσα με φωνάζουν εναλλακτικά και Ρασπούτιν... ;)[/size]Κι αμα παραπονεθεί της λέει είμαι καντηλανάφτης και κλέβω το παγκάρι!!!!
Devastated
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανετε σεξ με ιεροδουλες χωρις προφυλαξη;;; Ειστε στα καλα σας ;;;
Devastated
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι αλλο θεε μου τι ;;;;
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
αρχιδια κανουν τυπε.αυτοι ολη μερα στα μπουρδελα ειναι και μια φορα τη βδομαδα γαμανεΤι αλλο θεε μου τι ;;;;
Devastated
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αρχιδια κανουν τυπε.αυτοι ολη μερα στα μπουρδελα ειναι και μια φορα τη βδομαδα γαμανε
Ελπιζω να ειναι αληθεια αυτο που λες και να κανουν πλακα γιατι αλλιως δεν ειναι στα καλα τους
και όμως κάποιοι κάνουν......για κάποιους αξίζει το Ρίσκοαρχιδια κανουν τυπε.αυτοι ολη μερα στα μπουρδελα ειναι και μια φορα τη βδομαδα γαμανε
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
ρισκο και πρασινα αλογα.σιγουρα παιζουν και ακαποτα. αφου μερικες κοπελες ειναι οντως ρομαντικες αλλα τα πιο πολλα ειναι μπαρουφες.σημασια εχει οτι οποιος τα αναζητα ειναι τελειωμενη υποθεση για τη ζωη και επικινδυνοςκαι όμως κάποιοι κάνουν......για κάποιους αξίζει το Ρίσκο
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.