Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.374
Κριτικές
49
Like
22.785
Πόντοι
24.596
παιδια συγγνωμη να ρωτησω κατι
πριν καμια βδομαδα γυριζοντας απο βραδινη εξοδο πισω απο τη Βαρβακειο επεσα πανω σε μια αραπινα 19-20 χρονων απο τη σιερα λεονε
εκεινη την ωρα εκανε ενδοφλεβια χρηση ναρκωτικων ουσιων στο πεζοδρομιο εχοντας καβατζωσει τη συριγγα απο ενα πρεζακι που ψυχοραγγουσε εκει πιο διπλα
ειχε κατι περιεργα εξανθηματα και κατακιτρινα ματια αλλα μου εβγαλε κατι kinky
τη ρωταω ποσο παει ενα γρηγορο γαμησακι
μου λεει πεντε ερο (ευρω στα σιεραλεονιστικα)
της λεω εισαι χελθυ; (υγιης στα πουλιστικα)
μου λεει εχω περασει εμπολα, κιτρινο πυρετο, ηπατιτιδα αλφα, βητα, γαμμα, δελτα, εψιλον, ζητα, ητα, θητα, γιωτα αλλα δε νιωθω αρρωστη
της λεω ειτζ εχεις;
μου λεει, μαλακας εισαι, εννοειται.
εκει αστραψε το ματι μου και της εριξα ενα ρουφηχτο γλωσσοφιλο
η καυλα ειχε ξεπερασει καθε οριο
την στριμωξα πιο περα σε ενα σωρο απο κουβερτες και κουτες που απο κατω ηταν 2-3 νεκρα πρεζακια
μου μπηκε μια χρησιμοποιημενη συριγγα στον κωλο αλλα δεν εδωσα σημασια
εβγαλα σωβρακο, εγδυσα το πρεζοαραπακι και αρχισα να της κανω γλειφομουνι σαν να μην υπαρχει αυριο
εκεινη αρχισε τα γες μπειμπι και κατι αλλα περιεργα γιαμα γιαμα γιαμα
στη συνεχεια αρχισα να της χωνω δυνατες πουτσιες ακαποτα στο υγρο μουνακι της
καπακι τη γυρισα μπρουμυτα και ειδα οτι ο κωλος της ηταν χεσμενος και γεματος λεπιδιες απο τις οποιες ετρεχε αιμα
στα παπαρια μου της τον φερμαρα και απο πισω αρκετη ωρα και τελειωσα με σπασμους μεσα στα αφρικανικα σκατα
της εδωσα 6 ευρω (1 ερο tip) και αποχωρησα με ενα χαμογελο σκληροπυρηνικου πορνομυστη στη φατσα
εκτοτε ανησυχω μην εγινε καμια μαλακια με μεταδοτικες ασθενεις και τετοια αλλα δε νομιζω
του πουστη, εκεινη τη μερα φορουσα το τυχερο μου σωβρακο
Λες να λυθηκε το βουντο τωρα τυπε? :rockon: :rockon: :rockon:
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.374
Κριτικές
49
Like
22.785
Πόντοι
24.596
Περι αισθησης ακαποτου:
Με την γκομενα που πηδαω τον τελευταιο χρονο σχεδον αποκλειστικα κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο. Το εχω ξανακανει μονο με μια παλια σχεση και παλι οχι συνεχεια. Αυτο που με προβληματιζε με την τωρινη ειναι οτι αποτι εχω καταλαβει  αποτελει στανταρ της και σε σημειο που να εινια τιγκα αρνητικη οταν προτεινω καποτα. Φοβομουν μεχρι προτεινως γιατι πηδαγε τον γκομενο της επι 8 μηνες και ταυτοχρονα εμενα σαν "παρανομο".. Τεσπα το κλου ειναι οτι χωρις καποτιδι η διαρκεια του σεξ μειωνεται κατα πολυ (αισθηση γαρ)
Κοιτα να ενημερωσεις τον επομενο.Μπορει να μην γουσταρει ακαποτο αυτος :rockon:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
489
Πόντοι
186
Αυτόν τον ψευτοπουριτανισμό στον γραπτό λόγο, και την παιδική αυτολογοκρισία,

σε ένα ακόμα νικ την έχω παρατηρήσει, το οποίο θαλασσοδέρνεται τελευταία...


Βρε λες;.... :think:
;)
 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Μηνύματα
495
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
οσοι εδω λετε τι ωραιο  είναι το ακάποτο με ιεροδουλη αθελα σας  παρασύρετε ευκολοπιστους/ελαφρομυαλους ανενημερωτους στο θανατο.

εάν κανετε χαβαλε η τρολάρετε τότε είστε ανώριμοι και επικινδυνοι. αν πραγματικα γαματε Ιερόδουλες ακα δεν λυπάστε ουτε τις μανες σας. πολυ πιθανο καποιοι εδω ηδη να ειστε "θετικοι"
και απλα να μην σας νοιαζει πια τιποτα,μακαρι να κανετε χαβαλε...πραγματικα το ευχομαι με αγαπη,με την υγεια ΔΕΝ παιζουμε.

 

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Μηνύματα
7.540
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
οσοι εδω λετε τι ωραιο  είναι το ακάποτο με ιεροδουλη αθελα σας  παρασύρετε ευκολοπιστους/ελαφρομυαλους ανενημερωτους στο θανατο.

εάν κανετε χαβαλε η τρολάρετε τότε είστε ανώριμοι και επικινδυνοι. αν πραγματικα γαματε Ιερόδουλες ακα δεν λυπάστε ουτε τις μανες σας. πολυ πιθανο καποιοι εδω ηδη να ειστε "θετικοι"
και απλα να μην σας νοιαζει πια τιποτα,μακαρι να κανετε χαβαλε...πραγματικα το ευχομαι με αγαπη,με την υγεια ΔΕΝ παιζουμε.

φίλε πίνω ένα ποτήρι ΕΞΤΡΑΔΙΞ πριν τα ακα γαμήσια
έχω κάνει εξετάσεις φουλ 3 φορές και δεν είχα τίποτα
τυχαίο ???  :think: :think: :think: :think:
μας δουλεύετε ρε μάγκες ???  :jerking: :jerking: :jerking:

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
 

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Μηνύματα
495
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
φίλε πίνω ένα ποτήρι ΕΞΤΡΑΔΙΞ πριν τα ακα γαμήσια
έχω κάνει εξετάσεις φουλ 3 φορές και δεν είχα τίποτα
τυχαίο ???  :think: :think: :think: :think:
μας δουλεύετε ρε μάγκες ???  :jerking: :jerking: :jerking:

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ευχομαι να είσαι απο τους ελαχιστους και να εισαι παντα υγιης


*άλλη περίπτωση ο μπαφος αλλο η ηρωινη αλλο το aids μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι  για να καλύψουμε τα παραλογα που γραφουμε.
 

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Μηνύματα
1.367
Like
144
Πόντοι
16
Mystiko  :kneel: :kneel: :kneel: :2funny: :2funny: :2funny:
200w.gif
giphy.gif
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.374
Κριτικές
49
Like
22.785
Πόντοι
24.596
Ηρθε λοιπον η ωρα να διηγηθω τον λογο που απο περιστασιακα ακαποτος καταδρομεας μεταμορφωθηκα σε τριπλοκαποτακια.
ΑΑΣΙΑΤΙΚΟΣ  ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΜΟΥΝΟΚΡΕΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟΚΑΠΟΤΑΚΙΑ.
Το ξημερωμα στο κρεβατι του ξενοδοχειου γνωστου νησιου στην Ασια δεν μπορουσε να με βρει μονο..
Ηταν 2 πμ,το παρταρισμα με τον κολλητο σε πασιγνωστο club ηταν στο απογειο,μουνια καθε ειδους μας τριγυρναγαν αλλα εμεις  ριχναμε τα ακυρα βροχη,ψαχναμε το πιο γαμευσιμο.Καποια στιγμη με πλησιασε ο μουναρος,αρχισε να μου μιλαει,της λεω κατευθειαν στο ψητο ποσο για short time,μου λεει 2.000 baht.kαλα της λεω,αντε γεια,μου λεει ποσα δινεις,της λεω 1000 baht για 2 ξεφορτωματα,μου λεει οκ,της λεω αν παμε hotel και δε γαμηθεις σωστα,κανεις πως κοιμασαι κλπ παιρνεις πουλο και δεν παιρνεις φραγκο,λεει οκ.
Παμε ξενοδοχειο,στα 2 λεπτα μεσα ειμαστε στη μπανιερα,μου κανει ακα μπουκι,φοραει σιδερακια και τον γρατζουναει λιγο αλλα οκ.Ειναι καυλωμενη,ακουμπαει στον νιπτηρα,βαζω λαστιχο,της δινω το μουνοτρυπιδι στο χερι :rockon:,βγαζει αιμα,της λεω τι ρε πουστη μου,παρθενα εισαι{και καλα}?Μου λεει καιρο εχω να γαμηθω,λεω οκ,αραζουμε,μετα καμια ωρα τον σηκωνει και τον τελειωνει με τσικιμπου,λεω ολα οκ,παρε τα λεφτα,ανταλλασουμε τηλ και πεφτω για υπνο,αυτη παει να παρηγορησει κατι φιΔες της,που εχουν τραβηγματα με κατι farangs.
Απο την αλλη μερα με αρχιζει στα  απανωτα τηλ,την τρεναρω 2 μερες να γαμησω κατι αλλες,και μετα  ξαναβρισκομαστε.Παραλια,μασα,club καθε μερα και καταληξη παντα στο δωματιο για γαμησια χωρις αυριο.Τελευταια μερα κανω να της δωσω κατι φραγκα,μου λεει απο καποιον που γουσταρω δεν παιρνω φραγκα,εγω της βαζω tips στην τσαντα στα κλεφτα.
Παμε να ριξουμε το τελευταιο μησιγα,σε λιγες ωρες φευγω απο το νησι.
Οσοι εχουν βιωσει αποχαιρετηστηρια γαμησια ξερουν οτι αυτα ειναι και τα δυνατοτερα.Φτανουμε σε σημειο να βγαζει το τηλ της κατα τη διαρκεια,να με ρωταει μπορω να βγαλω βιντεο,της λεω οκ,το πολυ να με δω στο xhamster με τιτλο horny dude fucking hard asian slut.Kαι εκει που την τρυπαω ιερα κανει μια και μου βγαζει την καποτα και αρχιζει να τον τριβει στην μουναρα της.Μου λεει ελα να χυσουμε μαζι και κατι τετοια,οι αντιστασεις μου αρχιζουν να μειωνονται,λεω ΜΑΛΑΚΑ τι πας να κανεις και στο επομενο δευτερολεπτο μπαινω ΑΚΑΠΟΤΟΣ στα εγκατα της μητρας της.Την τρυπαω κανα 10λεπτο,γυρισμα στα 4 και εκει ερχεται η κρισιμη στιγμη.Η γκομενα σαλιωνει την πατουρα της και περιμενει...Παω να της τον καρφωσω στον κωλο,στιγμιαια περναν εικονες απο την γκομενα μου στην Ελλαδα,το κοινο μας μελλον,παιδια κλπ,κανω τελικα λιγο πιο κατω και τον ξαναβαζω μουνι οπου αφου η γκομενα χυνει στην γυμνη πουτσα μου λαμβανει χωρα βιαιος ακαποτος σταγγιχτικος μουνοκρεμπιες στα βαθη της μουναρας της.
Απο το επομενο λεπτο παρα την ευφορια της στιγμης αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια,της αρχιζω κουβεντα για εξετασεις κλπ.αν της μιλαγα για πυρινικη φυσικη πιο πολλα θα καταλαβαινε.
Την αλλη μερα γυρναω Ελλαδα,εχω ασχημο ενστικτο,και καμια βδομαδα μετα αρχιζω να κατουραω ξυραφακια,να βγαζω ενα λευκοκιτρινοπρασινο υγρο απο την ουρηθρα και η βαλανος να εχει γινει σαν μπαλακι του τενις..ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ.
Επειγοντα,Συγγρος,ιατρειο 10,εξετασεις,καπακι ενεσεις και κουμπια,ξανα εξετασεις,2μηνη αναμονη με αγχος,αυπνια,νευρικοτητα,τον πουλο απο την γκομενα που σαν τσακαλι ψιλιαζεται οτι δεν ειναι μια απλη ουρολοιμωξη,ψυχολογια μηδεν μεχρι να βγουν τα τελικα αποτελεσματα,ευτυχως αρνητικα.
Ετσι ειπα οτι και σε τουβλο νατη βαλω ποτε πια ακα.Αγαπητοι εξτρακηδες με αδικειτε?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.. :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.715
Κριτικές
126
Like
7.730
Πόντοι
7.885
Τύπε αθανασιάδη τι σόι πορνο-μαχητής είσαι αν εγκαταλείπεις στην πρώτη λαβωματιά  :rolleyes: :uglystupid: :think: :tickedoff: :headbang:.Εντάξει σου έκατσε μια στραβή,λογικά τότε δεν θα είχες διαβάσει και για τις συνταγές  :S :S αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κάποιον να γίνει ένας μίζερος τριπλοκαποτάκιας  :headbang: :headbang:.Μπορείς να επανέλθεις στα παράνομα εξτραδάκια και να ξεφύγεις από την κατάντια των πιρφόρων,με την βοήθεια πάντα των ακάποτων καταδρομέων του σάιτ  :rockon: :rockon:.Επίσης να πω ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη junis για τον τρόπο που ξεφτιλίζει την ελλεινίδα του θρεντ  :orchestra: :hi: και σε όλους τους ακάποτους καταδρομείς να κρατούν ψηλά την σημαία της ακάποτης ηδονής  :wanker: :wanker:.
 

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.516
Like
143
Πόντοι
16
Η γκομενα σαλιωνει την πατουρα της και περιμενει...Παω να της τον καρφωσω στον κωλο,στιγμιαια περναν εικονες απο την γκομενα μου στην Ελλαδα,το κοινο μας μελλον,παιδια κλπ,κανω τελικα λιγο πιο κατω και τον ξαναβαζω μουνι

οχι τιποτα αλλο ρε τυπε αλλα κολλησες που κολλησες το παρασημο, δε χαρηκες και κουλουρι  :S
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Χαχαχαχαχαχα
Ελα ρε γιατί γίνεσαι κακός; μην εύχεσαι καλό ψόφο!! Άσε να κολλήσουν κανένα έρπη στο όργανο τους μιας και είναι από τα πιο συχνά ΣΜΝ να δεις χαρά που θα κάνουν θα χουν να γ@μήσουν 3 εβδομάδες!και πρέπει να πονάνε πολύ αυτά τ γ@μ..να έλκη! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να ακόυσουμε εμπειρίες :sunglasses:
Κοιτα να δεις που θα αλλαξουμε μυαλα τωρα στα γεραματα. Απαξιωνα οποια Ελληνιδα απαξιωνε τους λατρεις του πληρωμενου ερωτα. Αλλα αν διαβαζουν τετοια θρεντ για την απυθμενη ηλιθιοτητα που κυκλοφορει, καλα κανουν! Κοιτα να δεις λεμε!! Και μην ξεχνιομαστε,

[move][size=35pt]ΚΑΛΟΥΣ ΕΡΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΙΕΣ ! ! ![/size][/move]
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κοιτα να δεις που θα αλλαξουμε μυαλα τωρα στα γεραματα. Απαξιωνα οποια Ελληνιδα απαξιωνε τους λατρεις του πληρωμενου ερωτα. Αλλα αν διαβαζουν τετοια θρεντ για την απυθμενη ηλιθιοτητα που κυκλοφορει, καλα κανουν! Κοιτα να δεις λεμε!! Και μην ξεχνιομαστε,

[move][size=35pt]ΚΑΛΟΥΣ ΕΡΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΟΡΡΟΙΕΣ ! ! ![/size][/move]

Σε κάθε ευκαιρία εκφράζεις τον φθόνο σου στους μύστες που ρίχνουν κρεμπιέδες.
Αυτο το μίσος πηγάζει απο το γεγονός ότι είσαι αποκλειστικά παθητικός ομοφυλόφιλος και η μοναδική σχέση που έχεις με κρεμπιέδες είναι ότι τους τρως.
Εχεις τεράστια ανάγκη να ρίξεις κρεμπιέ, αλλά μονο τους τρως απο βρωμερούς πληρωμένους πάκηδες
Είσαι και πούστης και πρεζάκιας και κομμουνιστής :priest:
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ηρθε λοιπον η ωρα να διηγηθω τον λογο που απο περιστασιακα ακαποτος καταδρομεας μεταμορφωθηκα σε τριπλοκαποτακια.
ΑΑΣΙΑΤΙΚΟΣ  ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΜΟΥΝΟΚΡΕΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟΚΑΠΟΤΑΚΙΑ.
Το ξημερωμα στο κρεβατι του ξενοδοχειου γνωστου νησιου στην Ασια δεν μπορουσε να με βρει μονο..
Ηταν 2 πμ,το παρταρισμα με τον κολλητο σε πασιγνωστο club ηταν στο απογειο,μουνια καθε ειδους μας τριγυρναγαν αλλα εμεις  ριχναμε τα ακυρα βροχη,ψαχναμε το πιο γαμευσιμο.Καποια στιγμη με πλησιασε ο μουναρος,αρχισε να μου μιλαει,της λεω κατευθειαν στο ψητο ποσο για short time,μου λεει 2.000 baht.kαλα της λεω,αντε γεια,μου λεει ποσα δινεις,της λεω 1000 baht για 2 ξεφορτωματα,μου λεει οκ,της λεω αν παμε hotel και δε γαμηθεις σωστα,κανεις πως κοιμασαι κλπ παιρνεις πουλο και δεν παιρνεις φραγκο,λεει οκ.
Παμε ξενοδοχειο,στα 2 λεπτα μεσα ειμαστε στη μπανιερα,μου κανει ακα μπουκι,φοραει σιδερακια και τον γρατζουναει λιγο αλλα οκ.Ειναι καυλωμενη,ακουμπαει στον νιπτηρα,βαζω λαστιχο,της δινω το μουνοτρυπιδι στο χερι :rockon:,βγαζει αιμα,της λεω τι ρε πουστη μου,παρθενα εισαι{και καλα}?Μου λεει καιρο εχω να γαμηθω,λεω οκ,αραζουμε,μετα καμια ωρα τον σηκωνει και τον τελειωνει με τσικιμπου,λεω ολα οκ,παρε τα λεφτα,ανταλλασουμε τηλ και πεφτω για υπνο,αυτη παει να παρηγορησει κατι φιΔες της,που εχουν τραβηγματα με κατι farangs.
Απο την αλλη μερα με αρχιζει στα  απανωτα τηλ,την τρεναρω 2 μερες να γαμησω κατι αλλες,και μετα  ξαναβρισκομαστε.Παραλια,μασα,club καθε μερα και καταληξη παντα στο δωματιο για γαμησια χωρις αυριο.Τελευταια μερα κανω να της δωσω κατι φραγκα,μου λεει απο καποιον που γουσταρω δεν παιρνω φραγκα,εγω της βαζω tips στην τσαντα στα κλεφτα.
Παμε να ριξουμε το τελευταιο μησιγα,σε λιγες ωρες φευγω απο το νησι.
Οσοι εχουν βιωσει αποχαιρετηστηρια γαμησια ξερουν οτι αυτα ειναι και τα δυνατοτερα.Φτανουμε σε σημειο να βγαζει το τηλ της κατα τη διαρκεια,να με ρωταει μπορω να βγαλω βιντεο,της λεω οκ,το πολυ να με δω στο xhamster με τιτλο horny dude fucking hard asian slut.Kαι εκει που την τρυπαω ιερα κανει μια και μου βγαζει την καποτα και αρχιζει να τον τριβει στην μουναρα της.Μου λεει ελα να χυσουμε μαζι και κατι τετοια,οι αντιστασεις μου αρχιζουν να μειωνονται,λεω ΜΑΛΑΚΑ τι πας να κανεις και στο επομενο δευτερολεπτο μπαινω ΑΚΑΠΟΤΟΣ στα εγκατα της μητρας της.Την τρυπαω κανα 10λεπτο,γυρισμα στα 4 και εκει ερχεται η κρισιμη στιγμη.Η γκομενα σαλιωνει την πατουρα της και περιμενει...Παω να της τον καρφωσω στον κωλο,στιγμιαια περναν εικονες απο την γκομενα μου στην Ελλαδα,το κοινο μας μελλον,παιδια κλπ,κανω τελικα λιγο πιο κατω και τον ξαναβαζω μουνι οπου αφου η γκομενα χυνει στην γυμνη πουτσα μου λαμβανει χωρα βιαιος ακαποτος σταγγιχτικος μουνοκρεμπιες στα βαθη της μουναρας της.
Απο το επομενο λεπτο παρα την ευφορια της στιγμης αρχιζουν να με ζωνουν τα φιδια,της αρχιζω κουβεντα για εξετασεις κλπ.αν της μιλαγα για πυρινικη φυσικη πιο πολλα θα καταλαβαινε.
Την αλλη μερα γυρναω Ελλαδα,εχω ασχημο ενστικτο,και καμια βδομαδα μετα αρχιζω να κατουραω ξυραφακια,να βγαζω ενα λευκοκιτρινοπρασινο υγρο απο την ουρηθρα και η βαλανος να εχει γινει σαν μπαλακι του τενις..ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΑ.
Επειγοντα,Συγγρος,ιατρειο 10,εξετασεις,καπακι ενεσεις και κουμπια,ξανα εξετασεις,2μηνη αναμονη με αγχος,αυπνια,νευρικοτητα,τον πουλο απο την γκομενα που σαν τσακαλι ψιλιαζεται οτι δεν ειναι μια απλη ουρολοιμωξη,ψυχολογια μηδεν μεχρι να βγουν τα τελικα αποτελεσματα,ευτυχως αρνητικα.
Ετσι ειπα οτι και σε τουβλο νατη βαλω ποτε πια ακα.Αγαπητοι εξτρακηδες με αδικειτε?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.. :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:


Περιμένουμε και την εξιστόρηση του τσάμπο για το πως σάπισε το κωλάντερο του μετά από παρτούζα σε κέντρο λαθρομεταναστών που μπήκε έχοντας μεταμφιεστεί σε ακτιβίστρια :gay:
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σε κάθε ευκαιρία εκφράζεις τον φθόνο σου στους μύστες που ρίχνουν κρεμπιέδες.
Αυτο το μίσος πηγάζει απο το γεγονός ότι είσαι αποκλειστικά παθητικός ομοφυλόφιλος και η μοναδική σχέση που έχεις με κρεμπιέδες είναι ότι τους τρως.
Εχεις τεράστια ανάγκη να ρίξεις κρεμπιέ, αλλά μονο τους τρως απο βρωμερούς πληρωμένους πάκηδες
Είσαι και πούστης και πρεζάκιας και κομμουνιστής :priest:

Περιμένουμε και την εξιστόρηση του τσάμπο για το πως σάπισε το κωλάντερο του μετά από παρτούζα σε κέντρο λαθρομεταναστών που μπήκε έχοντας μεταμφιεστεί σε ακτιβίστρια :gay:

Νταξει ειπαμε ελευθερια λογου (οσο ακομα εχετε θρεντ), αλλα σε παρακαλω δε χρειαζεται να μας αναλυεις καθε λιγο και λιγακι τις γκευ φαντασιωσεις σου. Αν εισαι τοσο λυσσαρα βρες ενα γαμια και πραγματοποίησέ τες. Πολυ προτιμοτερο απο το να τις αναλυεις ξανα και ξανα και ξανα εδω μεσα. Τι αχαλινωτη φαντασια ειναι αυτη αδερφακι μου? Πρεπει να εχεις λυσσαξει για ψωλη, ε? Προοδευτικη κοινωνια ειμαστε, δε θα σου πει κανεις τιποτα. Μην ξεχασεις τις προφυλαξεις μονο. :woldman: Αν και λογικα δεν εχεις πανω απο 6 μηνες ζωης γαμωντας πουτανες του 10ρικου ακαποτα. :priest: Παρολαυτα παρε προφυλαξεις για το κοινο καλο...

Αντε και στην κηδεια σου θα φορεσω το καλο μου το σακακι. :priest:
 
OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Μηνύματα
734
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Τύπε αθανασιάδη τι σόι πορνο-μαχητής είσαι αν εγκαταλείπεις στην πρώτη λαβωματιά  :rolleyes: :uglystupid: :think: :tickedoff: :headbang:.Εντάξει σου έκατσε μια στραβή,λογικά τότε δεν θα είχες διαβάσει και για τις συνταγές  :S :S αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κάποιον να γίνει ένας μίζερος τριπλοκαποτάκιας  :headbang: :headbang:.Μπορείς να επανέλθεις στα παράνομα εξτραδάκια και να ξεφύγεις από την κατάντια των πιρφόρων,με την βοήθεια πάντα των ακάποτων καταδρομέων του σάιτ  :rockon: :rockon:.Επίσης να πω ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη junis για τον τρόπο που ξεφτιλίζει την ελλεινίδα του θρεντ  :orchestra: :hi: και σε όλους τους ακάποτους καταδρομείς να κρατούν ψηλά την σημαία της ακάποτης ηδονής  :wanker: :wanker:.
[size=11pt]Ευχαριστώ Στρατηλάτη μου! Να μπαίνεις πιο συχνά στο θρεντ.
Έχουμε πελώρια ανάγκη τον αρχηγό μας  :kneel:  :kneel:  :kneel:[/size]
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Νταξει ειπαμε ελευθερια λογου (οσο ακομα εχετε θρεντ), αλλα σε παρακαλω δε χρειαζεται να μας αναλυεις καθε λιγο και λιγακι τις γκευ φαντασιωσεις σου. Αν εισαι τοσο λυσσαρα βρες ενα γαμια και πραγματοποίησέ τες. Πολυ προτιμοτερο απο το να τις αναλυεις ξανα και ξανα και ξανα εδω μεσα. Τι αχαλινωτη φαντασια ειναι αυτη αδερφακι μου? Πρεπει να εχεις λυσσαξει για ψωλη, ε? Προοδευτικη κοινωνια ειμαστε, δε θα σου πει κανεις τιποτα. Μην ξεχασεις τις προφυλαξεις μονο. :woldman: Αν και λογικα δεν εχεις πανω απο 6 μηνες ζωης γαμωντας πουτανες του 10ρικου ακαποτα. :priest: Παρολαυτα παρε προφυλαξεις για το κοινο καλο...

Αντε και στην κηδεια σου θα φορεσω το καλο μου το σακακι. :priest:

To ότι είσαι πούστης και πρεζάκιας το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό.
Δεν χρειάζεται φαντασία :uglystupid:
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
To ότι είσαι πούστης και πρεζάκιας το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό.
Δεν χρειάζεται φαντασία :uglystupid:
Ναι, πουλια στον αερα πιανεις, τρομαρα σου. Για να καταλαβεις οτι ειμαι πουστης και πρεζακιας και κομμουνιστης χρειαζεται απλα η απυθμενη ηλιθιότητά σου, οντως. Για να συνθεσεις ολες τις παραπανω ιστοριουλες και φαντασιωσεις που συνθετεις ομως χρειαζεται πολυ ζωηρη και καβλωμενη φαντασια. Καβλωμενη για ψωλη. Οσο πιο γρηγορα αποδεκτεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου, τοσο καλυτερα. :woldman:
 
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Μηνύματα
954
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Δεν έχετε κάνει 69 σε τάνα ? Δεν έχετε δώσει ακα τσιμπούκι ? Γαμάτε και η ψωλή σας εισχωρεί μέχρι εκεί

που καλύπτεται με προφυλακτικό ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:kneel: :kneel: :hi: Πολυ ωραια το εθεσες με τις τελευταιες 2 σειρες να βουλωνουν στοματα!! Παντα γαμω ιεροδουλες με καποτα οσο και αν εχω σεληνιαστει αλλα τα παραπανω τα εχω κανει πολλακις :wanker:
ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι, πουλια στον αερα πιανεις, τρομαρα σου. Για να καταλαβεις οτι ειμαι πουστης και πρεζακιας και κομμουνιστης χρειαζεται απλα η απυθμενη ηλιθιότητά σου, οντως. Για να συνθεσεις ολες τις παραπανω ιστοριουλες και φαντασιωσεις που συνθετεις ομως χρειαζεται πολυ ζωηρη και καβλωμενη φαντασια. Καβλωμενη για ψωλη. Οσο πιο γρηγορα αποδεκτεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου, τοσο καλυτερα. :woldman:

Τύπε το ότι εσύ πιστεύεις πως έλυσες τα ψυχολογικά σου ρουφώντας ψωλές δεν σημαίνει ότι είναι όλοι πούστηδες σαν εσένα :orchestra:
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom