noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Εριξες δυνατές μαγουλιές στις μπουνιές ε?
Εριξες δυνατές μαγουλιές στις μπουνιές ε?
Χαχαχαχαχαχα
Ζωη σε μας.
Χαχαχαχαχαχα
Ελα ρε γιατί γίνεσαι κακός; μην εύχεσαι καλό ψόφο!! Άσε να κολλήσουν κανένα έρπη στο όργανο τους μιας και είναι από τα πιο συχνά ΣΜΝ να δεις χαρά που θα κάνουν θα χουν να γ@μήσουν 3 εβδομάδες!και πρέπει να πονάνε πολύ αυτά τ γ@μ..να έλκη! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να ακόυσουμε εμπειρίες
[size=11pt]Καλώς τη μοιχαλίδα! Βλέπω σε έχει φάει η αγαμία και ψάχνεσαι για κρεμπιέ από τους ακάποτους μύστες.Χαχαχαχαχαχα
Ελα ρε γιατί γίνεσαι κακός; μην εύχεσαι καλό ψόφο!! Άσε να κολλήσουν κανένα έρπη στο όργανο τους μιας και είναι από τα πιο συχνά ΣΜΝ να δεις χαρά που θα κάνουν θα χουν να γ@μήσουν 3 εβδομάδες!και πρέπει να πονάνε πολύ αυτά τ γ@μ..να έλκη! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να ακόυσουμε εμπειρίες
Κάτσε καλά δεν πάω με συφιλιάρηδες![size=11pt]Καλώς τη μοιχαλίδα! Βλέπω σε έχει φάει η αγαμία και ψάχνεσαι για κρεμπιέ από τους ακάποτους μύστες.
Σύρε στο δίπλα θρέντ με τους πιρφόρους γατί εδώ μόνο απαξίωση θα εισπράτεις [/size]
[size=11pt]Γενικότερα δεν πας με κανέναν, ως τρίμπαζο. Ξέρω ότι φαντασιώνεσαι σκληρούς μύστες να σε ξεσκίζουν ότι αυνανίζεσαι μετά το μπου.Κάτσε καλά δεν πάω με συφιλιάρηδες!
Εσύ εδώ μέσα είσαι πρωι μεσημέρι απόγευμα και βράδυ ούτε πουτ@νες δεν γαμάς!!οποτε γι αυτό δεν φοβάσαι μη κολλήσεις τίποτα. Πήγαινε να ξελαμπικάρεις[size=11pt]Γενικότερα δεν πας με κανέναν, ως τρίμπαζο. Ξέρω ότι φαντασιώνεσαι σκληρούς μύστες να σε ξεσκίζουν ότι αυνανίζεσαι μετά το μπου.
Γι αυτό μπαίνεις κάθε βράδυ. Ο οργανισμός ζητάει την απαξίωση και το σκουπίδιασμα
[/size]
[size=11pt]Με παρακολουθείς μωρή Κλωκλώ? [/size]Εσύ εδώ μέσα είσαι πρωι μεσημέρι απόγευμα και βράδυ ούτε πουτ@νες δεν γαμάς!!οποτε γι αυτό δεν φοβάσαι μη κολλήσεις τίποτα. Πήγαινε να ξελαμπικάρεις
Για γαμησαρα δεκαλεπτου δεν εχω ξανακουσει τυπε[size=11pt]Με παρακολουθείς μωρή Κλωκλώ? [/size]
[size=13pt]Στο έχω ξαναπεί και θα σε καλέσω δημόσια. Κατέβα στην πιάτσα να δεις πώς γαμάμε οι μύστες!
Θα σου πληρώσω το πορνοπαράβολο για να μπεις στο δωμάτιο και να παρακολουθήσεις τη γαμησάρα που θα ρίξω.
Και μετά γράψε εδώ μέσα τί είδες για να βουλώσεις στόματα.
ΤΟΛΜΑΣ ?
[/size]
Λογικό, αν χύνεις στο μονόλεπτο....Για γαμησαρα δεκαλεπτου δεν εχω ξανακουσει τυπε
:s όχι ρε τη χούφτα του πηδ@ει επί 24ώρου βάσεως νομίζοντας πως είναι πόρνη!Για γαμησαρα δεκαλεπτου δεν εχω ξανακουσει τυπε
[size=11pt]Στο ξαναγράφω γιατί έχεις χαζέψει εντελώς. Διάβασε προσεκτικά και απάντα στο ζητούμενο:[/size]:s όχι ρε τη χούφτα του πηδ@ει επί 24ώρου βάσεως νομίζοντας πως είναι πόρνη!
Εσύ εδώ μέσα είσαι πρωι μεσημέρι απόγευμα και βράδυ ούτε πουτ@νες δεν γαμάς!!οποτε γι αυτό δεν φοβάσαι μη κολλήσεις τίποτα. Πήγαινε να ξελαμπικάρεις
:s όχι ρε τη χούφτα του πηδ@ει επί 24ώρου βάσεως νομίζοντας πως είναι πόρνη!
Για γαμησαρα δεκαλεπτου δεν εχω ξανακουσει τυπε
σπάσε στράκι
Μπορει να ειμαι καποτακιας αλλα σωστα το εθεσες.Αυτό που γράφεται εδώ μέσα ορισμένοι, ότι το νήμα αυτό επηρεάζει και τους υπόλοιπους
όταν το διαβάζω μου έρχεται να ξεράσω μέσα σε ένα μπολ, και μετά να πιω το ξερατό σφηνάκια.
Δηλαδή εάν εγώ π.χ ανοίξω ένα νήμα που να μιλάω για την πρέζα και μου έρθει να λέω ότι έχει
και ευεργετικές ιδιότητες και πως κάνει καλό να πίνεις και πρέζα, με αυτό μου το νήμα θα
επηρεάσω και τους υπόλοιπους ???
Το αν κάποιος γαμάει ακάποτα πουτάνες είναι μια προσωπική επιλογή
Το αν είναι επικίνδυνη, ηλίθια , έξυπνη , θαυματουργή είναι στην κρίση του καθενός και ο ίδιος θα
αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Γιατί δε νομίζω όλοι εσείς που κράζετε τους "ακραίους" εξτραδάκηδες που
γαμάνε ακάποτα να μην έχετε κάνει και εσείς τα εξτραδάκια σας
Δεν έχετε κάνει 69 σε τάνα ? Δεν έχετε δώσει ακα τσιμπούκι ? Γαμάτε και η ψωλή σας εισχωρεί μέχρι εκεί
που καλύπτεται με προφυλακτικό ???
Άλλος ένας θηλυκός κλώνος του lustforlife.
Η Αλιόνα εκτός από την κωλοτρυπίδα του, άνοιξε και "γυναικείους" ορίζοντες σ' αυτό το ολοστρόγκυλο μηδενικό, "the perfect 'O'" που λεν' κι οι φίλες του οι Εγγλέζες.
Πόσο ερμαφρόδιτος;;;Πόσο;;;
Κωλαντερε προτιμας ακα γκροβεροκρεμπιε η χυσολουτρο?1) Αχά...κάτι φαντάστηκα αλλά επιβεβαιώσατε κι ευχαριστώ.
Προτιμώ το σπλασάρισμα στην μουτσούνα, μου κάνει πιο καλλιτεχνικό να διακρίνω τους κόπους μου
στην παλέτα της μάπας της. Είναι πιο σικ. Très jolie...
2) Πιστεύω ότι έχετε δίκιο κι ας μην πάμε άκλαφτοι.
Η βασικότερη πάντως παράμετρος του άκα για πουτάνα ή γκόμενα (κατ'εμέ)
είναι η ψυχολογία της γυναικείας ανασφάλειας.
Όταν αναισθητοποιηθείτε επαρκώς (εντελώς) και φέρεστε απλούστατα
θα αρχίσετε να αλληλεπιδράτε στο μουνοκωλαράκι τους.
;)