noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ζωη σε μας.
προτιμω αποτεφρωση
Ζωη σε μας.
Και σκορπισμα της σταχτης στο Αιγαιο?προτιμω αποτεφρωση
Και σκορπισμα της σταχτης στο Αιγαιο?
Και σκορπισμα της σταχτης στο Αιγαιο?
Εισαι ρομαντικη ψυχη τύπε ;)χαλκιδικη.
εχω περασει τις πρωτες μου διακοπες
τυπε ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι το καταγμα και ο ηχος του οστου οταν σπαειΑπο την σαπιλα και τα σκουλίκια καλύτερο
Τύπε ολα αυτα λιγη σημασια εχουν, εξαλλου μια μερα ολοι θα αναστηθούμε.τυπε ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι το καταγμα και ο ηχος του οστου οταν σπαει
μπορω να δω χυμενα μυαλα και ξεκοιλιασμενα αντερα αλλα δεν αντεχω να δω σοβαρο καταγμα, ξερεις αυτα που το γονατο παει κι ερχεται σαν πουστης
το κρακ δε θα το αντεχα ουτε πεθαμενος, χιλιες φορες οι σκωληκες :S
τυπε ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι το καταγμα και ο ηχος του οστου οταν σπαει
μπορω να δω χυμενα μυαλα και ξεκοιλιασμενα αντερα αλλα δεν αντεχω να δω σοβαρο καταγμα, ξερεις αυτα που το γονατο παει κι ερχεται σαν πουστης
το κρακ δε θα το αντεχα ουτε πεθαμενος, χιλιες φορες οι σκωληκες :S
τυπε πριν χρονια οταν ηταν 22-23 χρονων το ξαδερφακι μου ειχε σπασει το ποδι τουΟταν είσαι τραυματίας με γύψους κτλ οι γκόμενα σου σε έχει πασα
τυπε πριν χρονια οταν ηταν 22-23 χρονων το ξαδερφακι μου ειχε σπασει το ποδι του
οταν η γκομενα του ειχε παει σπιτι να τον δει και να τον περιποιηθει λιγο εκεινος αρχισε κατι γλυκες κλπ και εκεινη του ειπε "θες να γαμησεις κιολας ρε αναπηρε;" :S :S
Συγνωμη ρε φιλε, πώς τα επαθες ολα αυτα?Δεν έχω πια τέτοια προβλήματα.
Μετά απο ατύχημα είδα την επιγονατίδα μου μισο κλικ πριν πλημμυρίσει αίμα, έχω σπάσει το δεξί μου χέρι και δύο φορές το αριστερό ενώ έχω διαλύσει και κομματι του αριστερού μου μηνισκου. Εχω φτύσει το ενα μπροστινο μου δόντι, ενώ το άλλο το έχω βγάλει απο το κάτω χείλος μου όταν τα έσπασα
βιαιο σεξ ;)Συγνωμη ρε φιλε, πώς τα επαθες ολα αυτα?
Συγνωμη ρε φιλε, πώς τα επαθες ολα αυτα?
Σε δειρανε ε?Στα δύο με μηχανή.
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να μπορώ να πω λεπτομερειες
Σε δειρανε ε?
Εριξες δυνατές μαγουλιές στις μπουνιές ε?Εγώ έδειρα πιο πολύ