Επισκέπτης
Ενναλακτικος τιτλος για το θεμα "τα καπη θυμηθηκαν τα νιατα τους"
Μικελε,ρομυλος,ζωγοπουλος μορφες της εποχης που τα εσπαγαν
Μπιτσουλα πήγαινε κανεις? ασχετο
Αυτό στό ύψος γκόλφ ήταν late 80ς. Λεμπέση Bananas καί Avant Garde ήταν ιστορία 90s καί δέν τά είπατε νομίζω.
Αναφέρθηκε τύπε,από κάποιον αν λέμε για το Avant Garde στην πάροδο Συγγρού που έπαιζε brit-pop...
OK. Ή Λεμπέση είναι πάροδος Συγγρού φυσικά. Brit-Pop; Εγώ θυμάμαι βάραγε ό Γιώργος ό Σειράς.
Στις αρχές του έκανε πάρτυ brit-pop...μετά δεν ξέρω...
Καλά εγώ θυμάμαι τις καθημερινές των 90s είχε ποιο πολύ κόσμο έξω από τα σαββατόβραδα τώρα. Η παραλιακή τι μποτιλιάρισμα είχε.....
και αφου αναφερθηκε κ το MAD, να θυμηθουμε κ το DRY ROOM....την ιστορικη υπογα του καταστηματοςΑντέγραφαν τό MAD στήν αρχή λόγω εγγύτητας περιοχής. Αλλά ή κυρίως ιστορία του έιναι αφτεράδικη Ηouse μέ αρκετούς τρανς πελάτες κιόλας λόγω πρωί καί Συγγρού.
επισης, mikee απο δεξια, πρεπει να παιζει ακομα στην ΑΘηνα. παλια καραβανα. factory, umatik, ?blent, καπως ετσι.
τη μουτσουνα τη μεσαια την πηδαγα ανετα, εκτος αν ειναι τραβ.
ασχετο, ποτε εκλεισε ο βαλλιαναtος το factory?Η Μαίρη Ζώκου είναι. Ο αριστερά είναι ο Λορεντζο, το δημοφιλές gogo boy του Factory.
Ποιος θυμάται το DOM, στο στενάκι λοξά απέναντι από το Tessera ?
αν οι κλαμπερς ειναι καπη εμεις της ντισκο ειμαστε με το ενα ποδι στον ταφοΕνναλακτικος τιτλος για το θεμα "τα καπη θυμηθηκαν τα νιατα τους"