Νέα

Clubbing @ 90's ..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Όχι Κολωνάκι εννοεί...λες τον Στάβλο - Factory?

Berlin στο Θησείο φίλε μου, στην Ηρακλειδών, σε χώρο που παλιά ήταν γκαράζ, με ιδιοκτήτη που αρραβωνιάστηκε στις τουαλέτες το Νατασσάκι του πίσω μπαρ. Ακριβώς δίπλα ήταν ο Στάβλος (υπάρχει ακόμα και είναι καλό για καλοκαίρι) που ονομάστηκε έτσι γιατί εκεί ήταν ο στάβλος των αλόγων του Όθωνα.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πιτσιρικας θυμαμαι χειμωνα Mercedes στην υπογα στο 42 στο Κολωνακι σκαστος και καλα θα μεινω στο φιλο μου τον ταδε κι ο φιλος μου ο ταδε θα μεινει σε μενα, Rock and Roll  και wild rose τοτε δεν υπηρχε Γκαζι, ολα ηταν κολωνακι το χειμωνα αντε μεχρι θησειο Λοφτ κλπ
Μετα Mercedes στ' Αστερια καλοκαιρι, Privilege πανω Κηφισια, Bedroom, Μικρο Mercedes Γλυφαδα μεσημερια κλπ τσιλιχριστια και βασικα καλοκαιρι γιατι σπουδαζα εξω
μια παλαβη καπου στα 15 μου που μ'ετρεχε σε μια υπογα στη Μαβιλη (Faz κατι τετοιο) οταν προτοαρχιζε η μοδα "rave" και σχετικα
Βανδη-Κοκκινου αβγαλτες βλαχαρες (ειδικα η Βανδη) Romeo
Πανταζη στον Διογενη που γινοταν Ο χαμος

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πιτσιρικας θυμαμαι χειμωνα Mercedes στην υπογα στο 42 στο Κολωνακι σκαστος και καλα θα μεινω στο φιλο μου τον ταδε κι ο φιλος μου ο ταδε θα μεινει σε μενα, Rock and Roll  και wild rose τοτε δεν υπηρχε Γκαζι, ολα ηταν κολωνακι το χειμωνα αντε μεχρι θησειο Λοφτ κλπ
Μετα Mercedes στ' Αστερια καλοκαιρι, Privilege πανω Κηφισια, Bedroom, Μικρο Mercedes Γλυφαδα μεσημερια κλπ τσιλιχριστια και βασικα καλοκαιρι γιατι σπουδαζα εξω
μια παλαβη καπου στα 15 μου που μ'ετρεχε σε μια υπογα στη Μαβιλη (Faz κατι τετοιο) οταν προτοαρχιζε η μοδα "rave" και σχετικα
Βανδη-Κοκκινου αβγαλτες βλαχαρες (ειδικα η Βανδη) Romeo
Πανταζη στον Διογενη που γινοταν Ο χαμος

Μετάνιωνες την ώρα και την στιγμή που επέλεξες να γυρίσεις από Αμφιθέας  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μην ξεχνατε την Βουλιαγμενη!  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Τα πατε ολα να προσθέσω μονο και το γνωστό αφτεραδικο μάρκετ στην Καστέλλα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Απορώ πως δεν έχει αναφερθεί ακόμα ο "Κακός Λύκος"  :think: :think:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Είχες προλάβεις και τα -κάτι σαν- chill out rooms της πρώτης χρονιάς τύπε;

Ειμαι η τυπισσα αχχαχαχαχ και ναι τα εχω προλαβει... factory στη πανεπιστημιου ,faz και μετα atomo που εγινε soda και τα γαμησε ολααααα!!!!Συγκλονιστικο μαγαζι με τρομερο κοσμο (ο μαυρος στην εισοσο που φαινοταν μονο η μουρη του στις τρυπες ολα τα λεφτα ) οπως και η γκομενα στη πορτα χαχαχαχ,στο spartacus πορτα τραβε και φυσικα η γυαλινη σκαλα στο Mercedes που ανεβαιναμε και επερνε ματι ολο το μαγαζι ....ωραιες εποχες αλλα πολυ κουραση τοτε χαχαχαχαχχα
Και αυτα που λες δεν ηταν chill out ηταν dark room :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ειμαι η τυπισσα αχχαχαχαχ και ναι τα εχω προλαβει... factory στη πανεπιστημιου ,faz και μετα atomo που εγινε soda και τα γαμησε ολααααα!!!!Συγκλονιστικο μαγαζι με τρομερο κοσμο (ο μαυρος στην εισοσο που φαινοταν μονο η μουρη του στις τρυπες ολα τα λεφτα ) οπως και η γκομενα στη πορτα χαχαχαχ,στο spartacus πορτα τραβε και φυσικα η γυαλινη σκαλα στο Mercedes που ανεβαιναμε και επερνε ματι ολο το μαγαζι ....ωραιες εποχες αλλα πολυ κουραση τοτε χαχαχαχαχχα

Πσσσσσσςςςςςς,Spartacus... :rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Δεν την έλεγες και γκόμενα αλλά τεσπά. Θυμάσαι πως την έλεγαν; ΦΟΒΕΡΗ τύπισσα η συγκεκριμένη, φοβερό ατομάκι.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
ναι η κατερινα και ο γκομενος με τη κοτσιδα ουτε αυτου θυμαμαι το ονομα χαχαχα επιλεκτικη αμνησια !!

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
Το πρώτο all-in-one στην Ελλάδα. Ισόγειο και 1ος ξένη να βαράει, 2ος πιο χαλαρά, στον 3ο οι "σαρδέλες" - μεζεδοπωλείο ( :2funny: :2funny:) και μετά η ιστορική σοφίτα με Ναταλία Γερμανού (κάποια ΠΣ), Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Φάνη. Παρτουζιάρα μπαργούμαν, manager ο γκόμενος της κυρίας Μακρυπούλια κτλ κτλ.

Berlin στο Κολωνάκι εννοείς τύπε;
το Berlin  του Θησειου εννοουσα
ισως καποια απο τα χειροτερα παρτυ ειχαν γινει εκει μεσα...αλλα μες την καβλα μας...χαχαχαχα
χειροτερα απο πλευρας  ηχου..καθως  η ηχιτικη του μαλλον ηταν για πιο  Rock  καταστασεις  και οχι τοσο ηλεκτρονικες μοθσικες

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
το Berlin  του Θησειου εννοουσα
ισως καποια απο τα χειροτερα παρτυ ειχαν γινει εκει μεσα...αλλα μες την καβλα μας...χαχαχαχα
χειροτερα απο πλευρας  ηχου..καθως  η ηχιτικη του μαλλον ηταν για πιο  Rock  καταστασεις  και οχι τοσο ηλεκτρονικες μοθσικες

Για rock ήταν εξαιρετικό και ήταν πάντα γεμάτο. Κάποια στιγμή την είδε αλλιώς ο ιδιοκτήτης και το άλλαξε, έχω ακούσει κι εγώ ότι ήταν τραγικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom