You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Clubbing @ 90's ..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 335
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ουστ γερόντια..
Δεν γουστάρεις?
Εννοείται.Αυτής της γενιάς είμαι κι εγώ.Δεν γουστάρεις?
Εννοείται.Αυτής της γενιάς είμαι κι εγώ.
Έσκαγες Άλσος - +SODA - Umatic?
Παντου πήγαινα και σε μερικά απο αυτά εχω δουλέψει κιόλας .Έσκαγες Άλσος - +SODA - Umatic?
Παντου πήγαινα και σε μερικά απο αυτά εχω δουλέψει κιόλας .
Τι είπες τώρα...
Ως τι είχες δουλέψει...γκαρνταρόμπα και έτσι? Αυτά είναι... Παίζει να με έχεις δει να σέρνομαι...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παντου πήγαινα και σε μερικά απο αυτά εχω δουλέψει κιόλας .
Χορευτρια???
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ποιος ηρθε????????????? :o :o :o :o :o :o :o :o
φανταζομαι τα ονόματα Battery, Amnesia, Alsos, Berlin, Lobby, + Soda δεν σου λενε κατι...
Το πρώτο all-in-one στην Ελλάδα. Ισόγειο και 1ος ξένη να βαράει, 2ος πιο χαλαρά, στον 3ο οι "σαρδέλες" - μεζεδοπωλείο ( ) και μετά η ιστορική σοφίτα με Ναταλία Γερμανού (κάποια ΠΣ), Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Φάνη. Παρτουζιάρα μπαργούμαν, manager ο γκόμενος της κυρίας Μακρυπούλια κτλ κτλ.
Berlin στο Κολωνάκι εννοείς τύπε;
Το πρώτο all-in-one στην Ελλάδα. Ισόγειο και 1ος ξένη να βαράει, 2ος πιο χαλαρά, στον 3ο οι "σαρδέλες" - μεζεδοπωλείο ( ) και μετά η ιστορική σοφίτα με Ναταλία Γερμανού (κάποια ΠΣ), Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Φάνη. Παρτουζιάρα μπαργούμαν, manager ο γκόμενος της κυρίας Μακρυπούλια κτλ κτλ.
Ναι...
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
ήςουνα αυτή που μάζευε τα ψιλά απο τα πουρμπουάρ στις τουαλέτες?Παντου πήγαινα και σε μερικά απο αυτά εχω δουλέψει κιόλας .
Ναι...
Υπήρχε κι ένα Berlin στο Θησείο, παλιό και ιστορικό ροκάδικο, όταν στον πεζόδρομο υπήρχε μόνο Ο Στάβλος κι αυτό, τίποτα άλλο. Με Μάκη Μηλάτο (πολύ προ Rock FM), Θούκυ και Φούτζι στην πόρτα.
και στην Ασωμάτων το loftΥπήρχε κι ένα Berlin στο Θησείο, παλιό και ιστορικό ροκάδικο, όταν στον πεζόδρομο υπήρχε μόνο Ο Στάβλος κι αυτό, τίποτα άλλο. Με Μάκη Μηλάτο (πολύ προ Rock FM), Θούκυ και Φούτζι στην πόρτα.
Υπήρχε κι ένα Berlin στο Θησείο, παλιό και ιστορικό ροκάδικο, όταν στον πεζόδρομο υπήρχε μόνο Ο Στάβλος κι αυτό, τίποτα άλλο. Με Μάκη Μηλάτο (πολύ προ Rock FM), Θούκυ και Φούτζι στην πόρτα.
Όχι Κολωνάκι εννοεί...λες τον Στάβλο - Factory?
και στην Ασωμάτων το loft
Σωστότατη Με πάρτυ σχολών, σχολείων, φροντιστηρίων κτλ
Ξεχασες οτι στην υπογα στο Lobby καποια στιγμη ηταν και το factory....+Soda ruled the decade of 90s!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K