Νέα

Club4Couples (νέο swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Από την μια ζητάς χαζές πληροφορίες και από την άλλη δίνεις οδηγίες σε αυτούς που ρωτάνε ως ειδήμων.... Πας με τα καλά σου???
σε οσα ξερω απανταω τυπε στο 2+2 εχω εμπειρια παω και ξερω και εχω αποψη στο c4c δεν εχω αποψη ξερω μονο οτι επιτρεπονται μονοι αντρες τις τεταρτες μονο αυτο. Γιατι να μην ρωτησω δηλαδη επειδη εσυ εχεις νευρακια και αγαμιες. Οπου ξερω μιλαω και βοηθαω οπου δεν ξερω ρωταω για να μαθω καλο ειναι στην ζωη ξερεις να ρωταμε και να ακουμε λιγο οχι μονο να μιλαμε σαν να τα ξερουμε ολα εγω κανω και τα δυο. Αντε τραβα τωρα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Έχει Halloween party σήμερα είδα στο c4c. Έχει ξαναπάει κάποιος άλλη χρονιά?

Nikolas8833

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
εγω νομιζω οτι πρεπει τα ζευγαρια που πανε στις βραδιες που δεχεται το κλαμπ μονους αντρες..να μας πουν πως θελουν να παιζουν..πως προτιμανε να τους προσεγγιζουμε..
θεωρω οτι το παιχνιδι κατευθειαν μεσα, οπου προσπαθουν ολοι να χωθουν , δεν εχει και πολλες πιθανοτητες..

Nikolas8833

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
επισης κατι που ειδα ξανα τη προηγουμενη τεταρτη που ειχε βραδια και για μονους αντρες..
καταλαβετε κατι..δεν πατε να γαμησετε πουτανες..φερθειτε σαν ανθρωποι και οχι σαν ζωα
ειναι δυνατον να σπρωχνετε για να μπειτε μπροστα?
ειναι δυνατον να σας λεει η γυναικα οχι και εκει να τη πιεζετε?
ειναι δυνατον να πιστευετε οτι επειδη δωσατε 50 ευρω θα γαμησετε?
να πατε σε ενα στουντιο καλυτερα τοτε
αυτοι οι καποιοι μας χαλανε τη φαση που πιστευουν οτι θα βρουν μια τρυπα και θα το βαλουν

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
εγω νομιζω οτι πρεπει τα ζευγαρια που πανε στις βραδιες που δεχεται το κλαμπ μονους αντρες..να μας πουν πως θελουν να παιζουν..πως προτιμανε να τους προσεγγιζουμε..
θεωρω οτι το παιχνιδι κατευθειαν μεσα, οπου προσπαθουν ολοι να χωθουν , δεν εχει και πολλες πιθανοτητες..
Ισχύει. Αλλά ας κρατήσουμε ότι : 1. Δε παίζουν όλα τα ζευγάρια και ειναι δικαίωμα τους, 2. Ότι είναι επιλεκτικά με ότι κρίνουν τα ίδια 3. Ότι αν είναι θαμώνες θα ενημερώσουν μέσω γνωστών αυτούς που θέλουν να παίξουν (θεωρώ), αλλιώς 4. Ένα απλό γεια σας, καλησπέρα, είμαι ο τάδε? ΧΑ χα

Nikolas8833

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Ισχύει. Αλλά ας κρατήσουμε ότι : 1. Δε παίζουν όλα τα ζευγάρια και ειναι δικαίωμα τους, 2. Ότι είναι επιλεκτικά με ότι κρίνουν τα ίδια 3. Ότι αν είναι θαμώνες θα ενημερώσουν μέσω γνωστών αυτούς που θέλουν να παίξουν (θεωρώ), αλλιώς 4. Ένα απλό γεια σας, καλησπέρα, είμαι ο τάδε? ΧΑ χα
για αυτο ρωταω...σε περιπτωση που θελουν να παιξουν..πως προτιμανε?
κατευθειαν μεσα?
με κουβεντα στην αρχη?

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
για αυτο ρωταω...σε περιπτωση που θελουν να παιξουν..πως προτιμανε?
κατευθειαν μεσα?
με κουβεντα στην αρχη?
Τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πέτρα τύπε!! Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζει η όρεξη αλλάζουν τα γούστα...

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Να συμπληρώνουν και μία υπεύθυνη δήλωση με την είσοδο τους προσκομίζοντας και πρόσφατη ψυχιατρική γνωμάτευση τριμήνου :grin:
Δεν είναι κακή ιδέα!! Σκέψου μόνο οι ότι πασίγνωστο μέλος, αμφιλεγόμενη περσόνα του bou, που μανουριάζει σε νήματα, παρουσιάζεται με κυρία ως ευηπόληπτο ζευγάρι στο μαγαζί με συμπεριφορά κατηχητικού!!!
Έτσι έχει αναφερθεί στο νήμα τουλάχιστον!!!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Δεν είναι κακή ιδέα!! Σκέψου μόνο οι ότι πασίγνωστο μέλος, αμφιλεγόμενη περσόνα του bou, που μανουριάζει σε νήματα, παρουσιάζεται με κυρία ως ευηπόληπτο ζευγάρι στο μαγαζί με συμπεριφορά κατηχητικού!!!
Δε ξέρω αν μου κάνει περισσότερη εντύπωση ότι συνοδεύεται ή η συμπεριφορά κατηχητικού :buck2:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Τελικά για το halloween party σήμερα; Εχει κάποιος άποψη;
Τι άποψη;;; Πήγες στο προηγούμενο anonymous party;;;; Συνέπεσε με το τριήμερο αργίας βέβαια αλλά είχε κόσμο!!!
Ενώ είχε δωρεάν μάσκες για όλες και όλους, ελάχιστα ζευγάρια τις φόρεσαν!!!
Άντε απόψε να είναι περισσότεροι ντυμένοι κάπως. Κατά τα λοιπά ο κόσμος έχει αυξηθεί κατά πολύ!!!
Ντύσου, πάρε καμιά κολοκύθα παραμάσχαλα, βάλε στην Κυρία καμιά αράχνη μαύρη και κλείσε τραπέζι!!!
:buck2:

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
508
Πόντοι
81
σε οσα ξερω απανταω τυπε στο 2+2 εχω εμπειρια παω και ξερω και εχω αποψη στο c4c δεν εχω αποψη ξερω μονο οτι επιτρεπονται μονοι αντρες τις τεταρτες μονο αυτο. Γιατι να μην ρωτησω δηλαδη επειδη εσυ εχεις νευρακια και αγαμιες. Οπου ξερω μιλαω και βοηθαω οπου δεν ξερω ρωταω για να μαθω καλο ειναι στην ζωη ξερεις να ρωταμε και να ακουμε λιγο οχι μονο να μιλαμε σαν να τα ξερουμε ολα εγω κανω και τα δυο. Αντε τραβα τωρα.
:jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885

Δε ξέρω αν μου κάνει περισσότερη εντύπωση ότι συνοδεύεται ή η συμπεριφορά κατηχητικού :buck2:
Γιατί δεν λέτε όνομα ρε τύποι, φοβάστε μη σας τραμπουκισει :confused::confused:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Γιατί δεν λέτε όνομα ρε τύποι, φοβάστε μη σας τραμπουκισει :confused::confused:
Στο κατηχητικο τα έμαθες αυτα ρε συ; χα χα.
Τέσπα, βαριέμαι και το beef μαζί σου, όλο ίδιες και ίδιες ατάκες.
Αλλωστε αφού γυρνάμε στα ίδια μέρη, κάποια στιγμή θα γνωριστούμε και από κοντά.

Υ.Γ Μη μου γράψεις πάλι ότι θα χαρείς για να φάω τις σφαλιάρες μου και τέτοια, βαριέμαι :)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Στο κατηχητικο τα έμαθες αυτα ρε συ; χα χα.
Τέσπα, βαριέμαι και το beef μαζί σου, όλο ίδιες και ίδιες ατάκες.
Αλλωστε αφού γυρνάμε στα ίδια μέρη, κάποια στιγμή θα γνωριστούμε και από κοντά.

Υ.Γ Μη μου γράψεις πάλι ότι θα χαρείς για να φάω τις σφαλιάρες μου και τέτοια, βαριέμαι :)
Έγινε τύπε, όταν με ξαναπετυχεις ζητά μου αυτόγραφο :confused::confused:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Ο Κωστάκης όταν τον αναζητήσουμε :grin::grin::grin: