Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Νικόλα πρόσεχε γιατί σε ξέρει. Είναι πίσω από τον τοίχο μπαίνοντας δεξιά και καταγράφει του πάντες. :2funny:
Όλους σας ξέρει τύπε, είναι κάθε βράδι εκεί και είναι σε όλα τα πάρτι παρών. Δώστε του κανένα αυτόγραφο να μην κλαίγεται ο βλάκας.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Το να ξεφτιλίζετε ανθρώπους, και επιχειρήσεις, ανώνυμα και αβίαστα, μέσα από τα σκοτάδια του ιντερνέτ είναι η πρακτική του δειλού, ‘’της κότας’’. Τζάμπα μάγκες.

Σταματήστε να μετράτε το τσουτσούνι σας κάθε μέρα για να δείτε εάν μεγάλωσε, και μετρήστε πόσο ‘’κότες’’ είστε.

Το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω εδώ το θρεντ απευθύνεται σε ανθρώπους με συγκεκριμένο lifestyle. Δόξα τον Ύψιστο υπάρχουν αρκετά μπουρδέλα στο σαιτ για να διαλέξετε που θα βρέξετε το πετσάκι σας. Μετακομίστε

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Είδες καβγα κι έτρεξες αυνανα να γράψεις κι εσύ την μαλακια σου,τρόμπα. Άντε πάρε μπουλο από εδώ.
Επί την ευκαιρία μικρέ κωστάκη το παραπάνω αφορά και εσένα. Και κάτι ακόμα εδώ δεν είναι το θρεντ του Αθηναικού. Εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος μαλακιστήρι, οργανοπαίχτη του τζιμη του Τανζανού. Πάρε την μπόχα σου και φύγε.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Είδες καβγα κι έτρεξες αυνανα να γράψεις κι εσύ την μαλακια σου,τρόμπα. Άντε πάρε μπουλο από εδώ.
Εσυ πεταχτηκες παλι σαν την κλανια μιας και ο χαλαρος σου σφικτηρας δεν μπορει να την συγκρατησει. Το ποιος ειναι οχι ο τρομπας αλλα ο αρχιτρομπας του σαιτ ειναι επισης γνωστο. Αντε σε καμια παραλια μπας και ξεπλυθεις λιγο που εχει τσακωθει με το σαπουνι και ασε εδω το θρεντ ησυχο. Καλα στα λεει και ο συναγωνιστης πιο πανω. στα Αθηναικο ειναι ο φυσικος σου χωρος μαζι με τον @matakias megas τον Τζιμη τον Τανζανό και τον Αιγυπτιο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Επί την ευκαιρία μικρέ κωστάκη το παραπάνω αφορά και εσένα. Και κάτι ακόμα εδώ δεν είναι το θρεντ του Αθηναικού. Εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος μαλακιστήρι, οργανοπαίχτη του τζιμη του Τανζανού. Πάρε την μπόχα σου και φύγε.

Εσυ πεταχτηκες παλι σαν την κλανια μιας και ο χαλαρος σου σφικτηρας δεν μπορει να την συγκρατησει. Το ποιος ειναι οχι ο τρομπας αλλα ο αρχιτρομπας του σαιτ ειναι επισης γνωστο. Αντε σε καμια παραλια μπας και ξεπλυθεις λιγο που εχει τσακωθει με το σαπουνι και ασε εδω το θρεντ ησυχο. Καλα στα λεει και ο συναγωνιστης πιο πανω. στα Αθηναικο ειναι ο φυσικος σου χωρος μαζι με τον @matakias megas τον Τζιμη τον Τανζανό και τον Αιγυπτιο.
Μη σπαμαρετε το θρεντ ρε αυνανες, εφόσον είστε άσχετοι με τα σουιγκεραδικα πάρτε τον μπούλο και μην ξαναγράψτε εδώ. Υπάρχουν γκέι θρεντ να ζητιανεψετε εκεί καμιά ψωλή να σας γαμησει, βλάκες.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Μη σπαμαρετε το θρεντ ρε αυνανες, εφόσον είστε άσχετοι με τα σουιγκεραδικα πάρτε τον μπούλο και μην ξαναγράψτε εδώ. Υπάρχουν γκέι θρεντ να ζητιανεψετε εκεί καμιά ψωλή να σας γαμησει, βλάκες.
τι εγινε κωστακη παλι ταν ιδια και τα ιδια ..τον πουλο τον τρως εσυ και η προστακτικη σου ..που οπου δεις ανθρωπους να περνανε καλα παθενεις παραλήρημα...οπως βλεπεις το στομα σου τα αρχισε ολα...κανε μπανιο ειναι μια αρχη..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
τι εγινε κωστακη παλι ταν ιδια και τα ιδια ..τον πουλο τον τρως εσυ και η προστακτικη σου ..που οπου δεις ανθρωπους να περνανε καλα παθενεις παραλήρημα...οπως βλεπεις το στομα σου τα αρχισε ολα...κανε μπανιο ειναι μια αρχη..
Εσένα τύπισσα σ έβαλε κάποιος δικηγόρο εδώ μέσα. Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι σχετικό με το κλαμπ, μπούλο κι εσύ από εδώ μέσα, ζουλαπι που έχεις γνώμη σε όλα τα θρεντ.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Εσένα τύπισσα σ έβαλε κάποιος δικηγόρο εδώ μέσα. Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι σχετικό με το κλαμπ, μπούλο κι εσύ από εδώ μέσα, ζουλαπι που έχεις γνώμη σε όλα τα θρεντ.
εγω ειμαι καλεσμενη σου και μαλιστα χωρις κρυφτουλι οπως εσυ κοτα..εγω ειμαι αυτη που επιασες στο στομα σου ταχα θα μου κανεις και ακομα κρύβεσαι...οποτε τι απορια εχεις πορδιτσα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
εγω ειμαι καλεσμενη σου και μαλιστα χωρις κρυφτουλι οπως εσυ κοτα..εγω ειμαι αυτη που επιασες στο στομα σου ταχα θα μου κανεις και ακομα κρύβεσαι...οποτε τι απορια εχεις πορδιτσα
Σ έχω γλεντησει σε όλα τα θρεντ ρε ζουλαπι, σε κάλεσα να έρθεις να μου τα πεις από κοντά και δεν ήρθες ποτέ. Άντε μπούλο τώρα ελλεινιδα κότα, κόψε τα σπάμ στο θρεντ, εδώ μέσα γράφουν όσοι έχουν γνώμη για το σουιγκερ κλαμπ, εσύ είσαι άσχετη και γράφεις μ@λακιες.

• Like

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Σ έχω γλεντησει σε όλα τα θρεντ ρε ζουλαπι, σε κάλεσα να έρθεις να μου τα πεις από κοντά και δεν ήρθες ποτέ. Άντε μπούλο τώρα ελλεινιδα κότα, κόψε τα σπάμ στο θρεντ, εδώ μέσα γράφουν όσοι έχουν γνώμη για το σουιγκερ κλαμπ, εσύ είσαι άσχετη και γράφεις μ@λακιες.
κωστακη ουτε στο γυμνασιο τετοια καραγκιοζιλικια ...κλεισε το στομα διαβασε το πμ και εμφανισου ..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
κωστακη ουτε στο γυμνασιο τετοια καραγκιοζιλικια ...κλεισε το στομα διαβασε το πμ και εμφανισου ..
Κόψε το σπαμαρισμα ρε τύπισσα, τράβα σε άλλο θρεντ να κλάψεις. Το ξέρω σε πονάω, αλλά τα θέλει ο κωλος σου.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Κόψε το σπαμαρισμα ρε τύπισσα, τράβα σε άλλο θρεντ να κλάψεις. Το ξέρω σε πονάω, αλλά τα θέλει ο κωλος σου.
πληκτρολογειο...δεν εχει τις ικανοτητες που ονειρεύεσαι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
πληκτρολογειο...δεν εχει τις ικανοτητες που ονειρεύεσαι
Έχουμε κριθεί από τους μύστες του φόρουμ τύπισσα. Το ξέρω σ έχουν πονέσει κι αυτοί αλλά δεν γίνεται να σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Έχουμε κριθεί από τους μύστες του φόρουμ τύπισσα. Το ξέρω σ έχουν πονέσει κι αυτοί αλλά δεν γίνεται να σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.
ρε κοστακη αγορι μου αφου δεν το εχεις με τον καυγα και να μας τραμπουκιζεις τι τα θελεις ...να οριστε τωρα ..οποτε μαθε να μιλας και ολα καλα ...αν οχι μωρη τρυπα ειναι θεμα χρονου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
ρε κοστακη αγορι μου αφου δεν το εχεις με τον καυγα και να μας τραμπουκιζεις τι τα θελεις ...να οριστε τωρα ..οποτε μαθε να μιλας και ολα καλα ...αν οχι μωρη τρυπα ειναι θεμα χρονου
Κόψε το σπαμαρισμα τύπισσα, και πάρε παυσίπονο για τον πόνο.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom