mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Ανεπρόκοπη ?Άσε τι περιμένω εγώ!!! Εγώ περιμένω την κυρά να μου μαντάρει τις κάλτσες για να πάω στο μαγαζί!!!
Λέω τι συμβαίνει!!!
Ανεπρόκοπη ?Άσε τι περιμένω εγώ!!! Εγώ περιμένω την κυρά να μου μαντάρει τις κάλτσες για να πάω στο μαγαζί!!!
Λέω τι συμβαίνει!!!
Δεν προλαβαίνει τύπε μου!!Ανεπρόκοπη ?
Είδες καβγα κι έτρεξες αυνανα να γράψεις κι εσύ την μαλακια σου,τρόμπα. Άντε πάρε μπουλο από εδώ.Τι εγινε παλι ρε πουστη μου; η μαλακια δεν θα σταματησει ποτε;
Όλους σας ξέρει τύπε, είναι κάθε βράδι εκεί και είναι σε όλα τα πάρτι παρών. Δώστε του κανένα αυτόγραφο να μην κλαίγεται ο βλάκας.Νικόλα πρόσεχε γιατί σε ξέρει. Είναι πίσω από τον τοίχο μπαίνοντας δεξιά και καταγράφει του πάντες.
Επί την ευκαιρία μικρέ κωστάκη το παραπάνω αφορά και εσένα. Και κάτι ακόμα εδώ δεν είναι το θρεντ του Αθηναικού. Εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος μαλακιστήρι, οργανοπαίχτη του τζιμη του Τανζανού. Πάρε την μπόχα σου και φύγε.Είδες καβγα κι έτρεξες αυνανα να γράψεις κι εσύ την μαλακια σου,τρόμπα. Άντε πάρε μπουλο από εδώ.
Εσυ πεταχτηκες παλι σαν την κλανια μιας και ο χαλαρος σου σφικτηρας δεν μπορει να την συγκρατησει. Το ποιος ειναι οχι ο τρομπας αλλα ο αρχιτρομπας του σαιτ ειναι επισης γνωστο. Αντε σε καμια παραλια μπας και ξεπλυθεις λιγο που εχει τσακωθει με το σαπουνι και ασε εδω το θρεντ ησυχο. Καλα στα λεει και ο συναγωνιστης πιο πανω. στα Αθηναικο ειναι ο φυσικος σου χωρος μαζι με τον @matakias megas τον Τζιμη τον Τανζανό και τον Αιγυπτιο.Είδες καβγα κι έτρεξες αυνανα να γράψεις κι εσύ την μαλακια σου,τρόμπα. Άντε πάρε μπουλο από εδώ.
Επί την ευκαιρία μικρέ κωστάκη το παραπάνω αφορά και εσένα. Και κάτι ακόμα εδώ δεν είναι το θρεντ του Αθηναικού. Εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος μαλακιστήρι, οργανοπαίχτη του τζιμη του Τανζανού. Πάρε την μπόχα σου και φύγε.
Μη σπαμαρετε το θρεντ ρε αυνανες, εφόσον είστε άσχετοι με τα σουιγκεραδικα πάρτε τον μπούλο και μην ξαναγράψτε εδώ. Υπάρχουν γκέι θρεντ να ζητιανεψετε εκεί καμιά ψωλή να σας γαμησει, βλάκες.Εσυ πεταχτηκες παλι σαν την κλανια μιας και ο χαλαρος σου σφικτηρας δεν μπορει να την συγκρατησει. Το ποιος ειναι οχι ο τρομπας αλλα ο αρχιτρομπας του σαιτ ειναι επισης γνωστο. Αντε σε καμια παραλια μπας και ξεπλυθεις λιγο που εχει τσακωθει με το σαπουνι και ασε εδω το θρεντ ησυχο. Καλα στα λεει και ο συναγωνιστης πιο πανω. στα Αθηναικο ειναι ο φυσικος σου χωρος μαζι με τον @matakias megas τον Τζιμη τον Τανζανό και τον Αιγυπτιο.
τι εγινε κωστακη παλι ταν ιδια και τα ιδια ..τον πουλο τον τρως εσυ και η προστακτικη σου ..που οπου δεις ανθρωπους να περνανε καλα παθενεις παραλήρημα...οπως βλεπεις το στομα σου τα αρχισε ολα...κανε μπανιο ειναι μια αρχη..Μη σπαμαρετε το θρεντ ρε αυνανες, εφόσον είστε άσχετοι με τα σουιγκεραδικα πάρτε τον μπούλο και μην ξαναγράψτε εδώ. Υπάρχουν γκέι θρεντ να ζητιανεψετε εκεί καμιά ψωλή να σας γαμησει, βλάκες.
Εσένα τύπισσα σ έβαλε κάποιος δικηγόρο εδώ μέσα. Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι σχετικό με το κλαμπ, μπούλο κι εσύ από εδώ μέσα, ζουλαπι που έχεις γνώμη σε όλα τα θρεντ.τι εγινε κωστακη παλι ταν ιδια και τα ιδια ..τον πουλο τον τρως εσυ και η προστακτικη σου ..που οπου δεις ανθρωπους να περνανε καλα παθενεις παραλήρημα...οπως βλεπεις το στομα σου τα αρχισε ολα...κανε μπανιο ειναι μια αρχη..
εγω ειμαι καλεσμενη σου και μαλιστα χωρις κρυφτουλι οπως εσυ κοτα..εγω ειμαι αυτη που επιασες στο στομα σου ταχα θα μου κανεις και ακομα κρύβεσαι...οποτε τι απορια εχεις πορδιτσαΕσένα τύπισσα σ έβαλε κάποιος δικηγόρο εδώ μέσα. Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι σχετικό με το κλαμπ, μπούλο κι εσύ από εδώ μέσα, ζουλαπι που έχεις γνώμη σε όλα τα θρεντ.
Σ έχω γλεντησει σε όλα τα θρεντ ρε ζουλαπι, σε κάλεσα να έρθεις να μου τα πεις από κοντά και δεν ήρθες ποτέ. Άντε μπούλο τώρα ελλεινιδα κότα, κόψε τα σπάμ στο θρεντ, εδώ μέσα γράφουν όσοι έχουν γνώμη για το σουιγκερ κλαμπ, εσύ είσαι άσχετη και γράφεις μ@λακιες.εγω ειμαι καλεσμενη σου και μαλιστα χωρις κρυφτουλι οπως εσυ κοτα..εγω ειμαι αυτη που επιασες στο στομα σου ταχα θα μου κανεις και ακομα κρύβεσαι...οποτε τι απορια εχεις πορδιτσα
κωστακη ουτε στο γυμνασιο τετοια καραγκιοζιλικια ...κλεισε το στομα διαβασε το πμ και εμφανισου ..Σ έχω γλεντησει σε όλα τα θρεντ ρε ζουλαπι, σε κάλεσα να έρθεις να μου τα πεις από κοντά και δεν ήρθες ποτέ. Άντε μπούλο τώρα ελλεινιδα κότα, κόψε τα σπάμ στο θρεντ, εδώ μέσα γράφουν όσοι έχουν γνώμη για το σουιγκερ κλαμπ, εσύ είσαι άσχετη και γράφεις μ@λακιες.
Κόψε το σπαμαρισμα ρε τύπισσα, τράβα σε άλλο θρεντ να κλάψεις. Το ξέρω σε πονάω, αλλά τα θέλει ο κωλος σου.κωστακη ουτε στο γυμνασιο τετοια καραγκιοζιλικια ...κλεισε το στομα διαβασε το πμ και εμφανισου ..
πληκτρολογειο...δεν εχει τις ικανοτητες που ονειρεύεσαιΚόψε το σπαμαρισμα ρε τύπισσα, τράβα σε άλλο θρεντ να κλάψεις. Το ξέρω σε πονάω, αλλά τα θέλει ο κωλος σου.
Έχουμε κριθεί από τους μύστες του φόρουμ τύπισσα. Το ξέρω σ έχουν πονέσει κι αυτοί αλλά δεν γίνεται να σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.πληκτρολογειο...δεν εχει τις ικανοτητες που ονειρεύεσαι
ρε κοστακη αγορι μου αφου δεν το εχεις με τον καυγα και να μας τραμπουκιζεις τι τα θελεις ...να οριστε τωρα ..οποτε μαθε να μιλας και ολα καλα ...αν οχι μωρη τρυπα ειναι θεμα χρονουΈχουμε κριθεί από τους μύστες του φόρουμ τύπισσα. Το ξέρω σ έχουν πονέσει κι αυτοί αλλά δεν γίνεται να σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.
Κόψε το σπαμαρισμα τύπισσα, και πάρε παυσίπονο για τον πόνο.ρε κοστακη αγορι μου αφου δεν το εχεις με τον καυγα και να μας τραμπουκιζεις τι τα θελεις ...να οριστε τωρα ..οποτε μαθε να μιλας και ολα καλα ...αν οχι μωρη τρυπα ειναι θεμα χρονου
διαβασε πμ ..και ξανα βαλε πιπιλαΚόψε το σπαμαρισμα τύπισσα, και πάρε παυσίπονο για τον πόνο.
Κόψε το σπαμαρισμα και πάρε 2πλο παυσίπονο, ζουλαπι.διαβασε πμ ..και ξανα βαλε πιπιλα