Νέα

Club4Couples (νέο swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
518
Πόντοι
81
Μη σπαμαρετε το θρεντ ρε αυνανες, εφόσον είστε άσχετοι με τα σουιγκεραδικα πάρτε τον μπούλο και μην ξαναγράψτε εδώ. Υπάρχουν γκέι θρεντ να ζητιανεψετε εκεί καμιά ψωλή να σας γαμησει, βλάκες.
Και εσύ τι έχεις το σοινγκερο-μετρο και με μέτρησες πόσο swinger είμαι? Και πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είμαι gay?

Λοιπόν άκου βλαμμένε, μυγόχεσμα, και ξεφτίλα του ανδρικού πληθυσμού, εάν είχες και 1 γραμμάριο ανδρισμού πάνω σου θα είχες κάνει μόκο μετά την ξεφτίλα που έχεις φάει από όλους και ειδικά από μία γυναίκα ονόματι Μάγκι που σε έχει πάει γαμιώντας και γελάει όλο το μπου μαζί σου.

Το ότι κάποιοι δεν σου απαντάνε δεν σημαίνει ότι σε φοβούνται απλώς δεν θέλουν να μπούνε σε αυτή τη λογική να μιλάνε με κάποιον που έχει 3 ατάκες ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Λάβε υπόψη σου ότι εγώ δεν είμαι από αυτούς. Μην τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί ο τσοπάνης θα στην βάλει στον κώλο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Και εσύ τι έχεις το σοινγκερο-μετρο και με μέτρησες πόσο swinger είμαι? Και πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είμαι gay?

Λοιπόν άκου βλαμμένε, μυγόχεσμα, και ξεφτίλα του ανδρικού πληθυσμού, εάν είχες και 1 γραμμάριο ανδρισμού πάνω σου θα είχες κάνει μόκο μετά την ξεφτίλα που έχεις φάει από όλους και ειδικά από μία γυναίκα ονόματι Μάγκι που σε έχει πάει γαμιώντας και γελάει όλο το μπου μαζί σου.

Το ότι κάποιοι δεν σου απαντάνε δεν σημαίνει ότι σε φοβούνται απλώς δεν θέλουν να μπούνε σε αυτή τη λογική να μιλάνε με κάποιον που έχει 3 ατάκες ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Λάβε υπόψη σου ότι εγώ δεν είμαι από αυτούς. Μην τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί ο τσοπάνης θα στην βάλει στον κώλο.
Ναι ρε βλάκα, έχω το σουιγκερομετρο, σε μέτρησα και βγήκες γκέι,τρόμπα. Τράβα να κάνεις παρέα με το ζουλαπι ονοματι Μάγκι να κλαψετε παρέα από τις φαπες που έχετε αρπαξει. Βάλε και την γκλίτσα στον πάτο σου και πάρε μπούλο από το θρεντ.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
518
Πόντοι
81
Πες μου που να έρθω να αρπάξω την φάπα μου, και θα έρθω. Για πες??? και θα σου πω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
518
Πόντοι
81
Κοιτάω δεξιά και αριστερά αλλά το μόνο ζουλάπι που βλέπω είσαι εσύ. Τίποτα άλλο?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.217
Πόντοι
206
%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82.gif

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
34
Πόντοι
0
Όλους σας ξέρει τύπε, είναι κάθε βράδι εκεί και είναι σε όλα τα πάρτι παρών. Δώστε του κανένα αυτόγραφο να μην κλαίγεται ο βλάκας.
Απο σενα Κωστακη θέλω αυτόγραφο απο τον αλλο τον τρομπα τι να το κανω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom