mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Δεξιά και καταγραφεί τους παντες?Νικόλα πρόσεχε γιατί σε ξέρει. Είναι πίσω από τον τοίχο μπαίνοντας δεξιά και καταγράφει του πάντες.
Ο Μητσοτάκης.?
Δεξιά και καταγραφεί τους παντες?Νικόλα πρόσεχε γιατί σε ξέρει. Είναι πίσω από τον τοίχο μπαίνοντας δεξιά και καταγράφει του πάντες.
Και εσύ τι έχεις το σοινγκερο-μετρο και με μέτρησες πόσο swinger είμαι? Και πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είμαι gay?Μη σπαμαρετε το θρεντ ρε αυνανες, εφόσον είστε άσχετοι με τα σουιγκεραδικα πάρτε τον μπούλο και μην ξαναγράψτε εδώ. Υπάρχουν γκέι θρεντ να ζητιανεψετε εκεί καμιά ψωλή να σας γαμησει, βλάκες.
Ναι ρε βλάκα, έχω το σουιγκερομετρο, σε μέτρησα και βγήκες γκέι,τρόμπα. Τράβα να κάνεις παρέα με το ζουλαπι ονοματι Μάγκι να κλαψετε παρέα από τις φαπες που έχετε αρπαξει. Βάλε και την γκλίτσα στον πάτο σου και πάρε μπούλο από το θρεντ.Και εσύ τι έχεις το σοινγκερο-μετρο και με μέτρησες πόσο swinger είμαι? Και πως βγήκε το συμπέρασμα ότι είμαι gay?
Λοιπόν άκου βλαμμένε, μυγόχεσμα, και ξεφτίλα του ανδρικού πληθυσμού, εάν είχες και 1 γραμμάριο ανδρισμού πάνω σου θα είχες κάνει μόκο μετά την ξεφτίλα που έχεις φάει από όλους και ειδικά από μία γυναίκα ονόματι Μάγκι που σε έχει πάει γαμιώντας και γελάει όλο το μπου μαζί σου.
Το ότι κάποιοι δεν σου απαντάνε δεν σημαίνει ότι σε φοβούνται απλώς δεν θέλουν να μπούνε σε αυτή τη λογική να μιλάνε με κάποιον που έχει 3 ατάκες ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Λάβε υπόψη σου ότι εγώ δεν είμαι από αυτούς. Μην τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί ο τσοπάνης θα στην βάλει στον κώλο.
Ρώτα το ζουλαπι να σου πει, βλάκα.Πες μου που να έρθω να αρπάξω την φάπα μου, και θα έρθω. Για πες??? και θα σου πω πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Απο σενα Κωστακη θέλω αυτόγραφο απο τον αλλο τον τρομπα τι να το κανω;Όλους σας ξέρει τύπε, είναι κάθε βράδι εκεί και είναι σε όλα τα πάρτι παρών. Δώστε του κανένα αυτόγραφο να μην κλαίγεται ο βλάκας.
Παντως εσυ σιγουρα οχιΤι έγινε ρε παιδια κανενα καλο νεο; ποσα ζευγαρια γαμηθηκαν το Σ/Κ;
απο ολες,,στη κυριολεξιαΝα κάνω μια ερώτηση....τις ημέρες που πάνε και μπαλαντέρ, συνήθως τι ηλικίες μαζεύει (σε μπαλαντέρ εννοώ) ;;;
Τίποτα τύπε,νεκρα είναι 2 χρόνια. Μάλλον σε περιμένουν να δώσεις το σύνθημα να ξεκινήσουνΝα ρωτήσω. Παίζουν φάσεις εκεί πέρα έχω να πάω 2 χρονια
Τυπε οι ηλικίες είναι 30-45, συν κάτι μπαρμπαδια που σκάνε για κουβέντα και μάτι. Το λάθος όλων αυτών είναι ότι δεν κάνουν καμία κίνηση να προσεγγίσουν κάποιο ζευγάρι και περιμένουν σαν τα ζόμπι των τσονταδικων ν ανέβει ένα ζευγάρι στον όροφο και να το πάρουν από πίσωΝα κάνω μια ερώτηση....τις ημέρες που πάνε και μπαλαντέρ, συνήθως τι ηλικίες μαζεύει (σε μπαλαντέρ εννοώ) ;;;
Έτσι όπως τα λες, φαίνεται ότι δεν αξίζειΤίποτα τύπε,νεκρα είναι 2 χρόνια. Μάλλον σε περιμένουν να δώσεις το σύνθημα να ξεκινήσουν
Τυπε οι ηλικίες είναι 30-45, συν κάτι μπαρμπαδια που σκάνε για κουβέντα και μάτι. Το λάθος όλων αυτών είναι ότι δεν κάνουν καμία κίνηση να προσεγγίσουν κάποιο ζευγάρι και περιμένουν σαν τα ζόμπι των τσονταδικων ν ανέβει ένα ζευγάρι στον όροφο και να το πάρουν από πίσω
Τύπε, γυναίκες με πουλάκι δεν μπαίνουν σε αυτό το κλαμπΘελει καμια σημερα ν παμε παρεα?
Δεν αξίζει τύπε. Μάπα το καρπούζιΈτσι όπως τα λες, φαίνεται ότι δεν αξίζει
Ναι αλλά δεν απάντησες πόσα ήταν 1; 2;Παντως εσυ σιγουρα οχι