Νέα

Club4Couples (νέο swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 235K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
366
Εκτος απο το να το παιζεις που μαλλον μονο αυτο ξερεις να κανεις περνα μια βολτα απο το νημα του 2+2 να δεις τι εγραψα για να βοηθησω που εχω αποψη εκει. Και μετα αναρωτησου αν παω με τα καλα μουοπως προειπες ή οχι. Ή μηπως κατι τρεχει με εσενα?

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Εκτος απο το να το παιζεις που μαλλον μονο αυτο ξερεις να κανεις περνα μια βολτα απο το νημα του 2+2 να δεις τι εγραψα για να βοηθησω που εχω αποψη εκει. Και μετα αναρωτησου αν παω με τα καλα μουοπως προειπες ή οχι. Ή μηπως κατι τρεχει με εσενα?
Κράτα την άποψη σου για τον ευατό σου. Σε βαριέμαι αφάνταστα έχεις γίνει ήδη γραφικός και κουραστικός και τείνεις να το παίξεις και μάγκας τώρα (φυσικά μέσα από το πληκτρολόγιο σου). Φάσκεις και αντιφάσκεις συνέχεια. Get a life βλαμμένε.

Υ.Γ. Δεν περιμένω απάντηση τελείωσε εδώ.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Δεν είναι κακή ιδέα!! Σκέψου μόνο οι ότι πασίγνωστο μέλος, αμφιλεγόμενη περσόνα του bou, που μανουριάζει σε νήματα, παρουσιάζεται με κυρία ως ευηπόληπτο ζευγάρι στο μαγαζί με συμπεριφορά κατηχητικού!!!
Έτσι έχει αναφερθεί στο νήμα τουλάχιστον!!!

:2funny::2funny::2funny: Και που είσαι ακόμα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Έχει χαζεψει ο τύπος από τις φαπες που έχει αρπάξει στο θρεντ των τσονταδικων τύπε, μην τον παρεξηγείς. Μάλλον χαπακωνεται και ψάχνει παρηγοριά σε άλλα θρεντ ο βλαμμενος.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
366
Κράτα την άποψη σου για τον ευατό σου. Σε βαριέμαι αφάνταστα έχεις γίνει ήδη γραφικός και κουραστικός και τείνεις να το παίξεις και μάγκας τώρα (φυσικά μέσα από το πληκτρολόγιο σου). Φάσκεις και αντιφάσκεις συνέχεια. Get a life βλαμμένε.

Υ.Γ. Δεν περιμένω απάντηση τελείωσε εδώ.
Aπο εμενα δεν τελειωνει ομως εδω εσυ προκαλεσες χωρις λογο εγω δεν το επαιξα μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο αντιθετως με ομορφο τροπο ενημερωνω τα μελη για οσα ξερω κυριως για το 2+2 και λεω την γνωμη μου οπως ολοι δεν καταλαβα που ειναι το κακο. Απλα δυστυχώς δεν ηξερα για το c4c κατι που μαλλον ηταν δεδομενο για σενα και εβγαλες κομπλεχ ειρωνια και εσυ επιτεθηκες πρωτος και μου ειπες οτι δεν παω καλα σωστα?? Αλλα να σου πω κατι εγω θα συνεχισω να λεω την γνωμη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι χεσμενο σε εχω αν βαρεθηκες εμενα ή τον εαυτο σου. Θα εκφραζομαι οσο θελω εφοσον δεν προσβαλλω κανεναν. Αλλα ξερεις κατι φιλε επειδη εχω το γνώθι σεαυτόν ειπα απο μονος μου και το παραδεχτηκα οτι κανω χαζη ερωτηση και ειμαι γραφικος. Ποιος αλλος παραδεχεται το λαθος του. Πες μου?? Δεν ειναι ευκολο στις μερες μας και συχνο φαινομενο να ασπαζεσαι και να δεχεσαι και μια αλλη οπτικη γωνια που δεν σε συμφερει ολοι κοιτανε το συμφερον τους θελει να φορας παντελονια και να εχεις @@ να το κανεις. Αυτο φιλε ειναι η μεγαλυτερη μαγκια πισω απο ενα ενα πληκτρολογιο που δεν σε ξερει κανεις και μπορει ο καθενας να πουλα παπαδες και να κραζει, εκμεταλλευόμενος την ιδιωτικοτητα που του παρεχεται ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ να παραδεχεσαι κατι που δεν σε συμφερει εκει δειχνεις και τι ανθρωπος εισαι πραγματικα. Ισως και ανωτεροτητα αλλα αυτο θα το κρινουν οι αλλοι. Αυτο πιστευω. Και μαθε επισης οτι δεν μπορεις να ελεγξεις μια συζητηση και δεν θα αποφασισεις εσυ ποτε τελειωνει ολο αυτο αλλα ουτε εγω. Θα τελειωσει οτι κανενας δεν εχει κατι να πει πολυ απλα. Και κατι τελευταίο για κερασακι στην τουρτα λες βαρεθηκες να με ακους αυτα εχει η δημοκρατια. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι το χειροτερο πολιτευμα αλλα δεν υπαρχει καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Αν κρυβομαι εγω πισω απο το πληκτρολογιο μου εσυ που εχεις περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ σου τι εχεις να κρυψεις?

Τελευταία τροποποίηση:

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Έχει χαζεψει ο τύπος από τις φαπες που έχει αρπάξει στο θρεντ των τσονταδικων τύπε, μην τον παρεξηγείς. Μάλλον χαπακωνεται και ψάχνει παρηγοριά σε άλλα θρεντ ο βλαμμενος.
Καλώς την πόρνη του μπου. Μικρή κωστούλα κλανιάρα ακόμα και οι πουτ@νες επιλέγουν μια γωνία για να κάτσουν. Εσύ είσαι τόσο τελειωμένη που δεν μπορείς να βρεις μια γωνία του μπου να αράξεις. Περιφέρεσαι σε όλα τα θρεντ και τρως το κράξιμο της ζωή σου δεν έχεις χορτάσει ακόμα???? Αλήθεια τι είπαμε ότι κάνεις εδώ μέσα??

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
366
Καλώς την πόρνη του μπου. Μικρή κωστούλα κλανιάρα ακόμα και οι πουτ@νες επιλέγουν μια γωνία για να κάτσουν. Εσύ είσαι τόσο τελειωμένη που δεν μπορείς να βρεις μια γωνία του μπου να αράξεις. Περιφέρεσαι σε όλα τα θρεντ και τρως το κράξιμο της ζωή σου δεν έχεις χορτάσει ακόμα???? Αλήθεια τι είπαμε ότι κάνεις εδώ μέσα??
ασε τον @kostakis27 και κοιτα λιγο την παρτι σου αδερφε λες για αλλους οτι κραζουν πισω απο ενα πληκτρολογιο και κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα και εσυ.Φιλικα στο λεω!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Μπήκα να σε ξανακλασω στην μαπα σου,βλάκα.

Nikolas8833

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
1
αν καποιο ζευγαρι παει αυριο στο κλαμπ και θελει γνωριμια ας στειλει πμ

Stories

Νέο!

Stories