Κράτα την άποψη σου για τον ευατό σου. Σε βαριέμαι αφάνταστα έχεις γίνει ήδη γραφικός και κουραστικός και τείνεις να το παίξεις και μάγκας τώρα (φυσικά μέσα από το πληκτρολόγιο σου). Φάσκεις και αντιφάσκεις συνέχεια. Get a life βλαμμένε.
Υ.Γ. Δεν περιμένω απάντηση τελείωσε εδώ.
Aπο εμενα δεν τελειωνει ομως εδω εσυ προκαλεσες χωρις λογο εγω δεν το επαιξα μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο αντιθετως με ομορφο τροπο ενημερωνω τα μελη για οσα ξερω κυριως για το 2+2 και λεω την γνωμη μου οπως ολοι δεν καταλαβα που ειναι το κακο. Απλα δυστυχώς δεν ηξερα για το c4c κατι που μαλλον ηταν δεδομενο για σενα και εβγαλες κομπλεχ ειρωνια και εσυ επιτεθηκες πρωτος και μου ειπες οτι δεν παω καλα σωστα?? Αλλα να σου πω κατι εγω θα συνεχισω να λεω την γνωμη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι χεσμενο σε εχω αν βαρεθηκες εμενα ή τον εαυτο σου. Θα εκφραζομαι οσο θελω εφοσον δεν προσβαλλω κανεναν. Αλλα ξερεις κατι φιλε επειδη εχω το
γνώθι σεαυτόν ειπα απο μονος μου και το παραδεχτηκα οτι κανω χαζη ερωτηση και ειμαι γραφικος. Ποιος αλλος παραδεχεται το λαθος του. Πες μου?? Δεν ειναι ευκολο στις μερες μας και συχνο φαινομενο να ασπαζεσαι και να δεχεσαι και μια αλλη οπτικη γωνια που δεν σε συμφερει ολοι κοιτανε το συμφερον τους θελει να φορας παντελονια και να εχεις @@ να το κανεις. Αυτο φιλε ειναι η μεγαλυτερη μαγκια πισω απο ενα ενα πληκτρολογιο που δεν σε ξερει κανεις και μπορει ο καθενας να πουλα παπαδες και να κραζει, εκμεταλλευόμενος την ιδιωτικοτητα που του παρεχεται ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ να παραδεχεσαι κατι που δεν σε συμφερει εκει δειχνεις και τι ανθρωπος εισαι πραγματικα. Ισως και ανωτεροτητα αλλα αυτο θα το κρινουν οι αλλοι. Αυτο πιστευω. Και μαθε επισης οτι δεν μπορεις να ελεγξεις μια συζητηση και δεν θα αποφασισεις εσυ ποτε τελειωνει ολο αυτο αλλα ουτε εγω. Θα τελειωσει οτι κανενας δεν εχει κατι να πει πολυ απλα. Και κατι τελευταίο για κερασακι στην τουρτα λες βαρεθηκες να με ακους αυτα εχει η δημοκρατια. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι το χειροτερο πολιτευμα αλλα δεν υπαρχει καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ Αν κρυβομαι εγω πισω απο το πληκτρολογιο μου εσυ που εχεις περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ σου τι εχεις να κρυψεις?