Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Δεν μας τα λες καλα. Δηλαδη την γνωριζεις? εδω μεχρι χθες ρωταγες εαν ειναι παντρεμενοςΣοβαρά; Αφού η δικιά του δεν έχει πουλάκι αλλά φωλιτσα
Δεν μας τα λες καλα. Δηλαδη την γνωριζεις? εδω μεχρι χθες ρωταγες εαν ειναι παντρεμενοςΣοβαρά; Αφού η δικιά του δεν έχει πουλάκι αλλά φωλιτσα
Βρε, καλώς τα καλλιστεία!!!Καλά κάνει,είναι επιλεκτική σαν εμένα και τον άντρα μου,δεν είναι κανένα μπαζο για να είναι σαβουρογαμισσα.Και σιγά τους όμορφους άντρες ,φάτσες του γιατρού οι περισσότεροι,άσχημοι.
Τύπε τα ζευγάρια εδώ μέσα δεν μπαίνουν σε αυτό το κλαμπ γιατί τυχαίνει η γυναίκα του ζευγαριού να έχει και πουλάκι . Κανονίστε σπίτι σου ή σε χοτελι για να φας π@υτσα.καλησπερα..αν καποιο ζευγαρι παει αυριο στο κλαμπ ας στειλει πμ
Καλα δεν ψαχνουν ολοι οι αντρες να φανε πουτσα. Μην κρινεις απο τον ευατο σου.Τύπε τα ζευγάρια εδώ μέσα δεν μπαίνουν σε αυτό το κλαμπ γιατί τυχαίνει η γυναίκα του ζευγαριού να έχει και πουλάκι . Κανονίστε σπίτι σου ή σε χοτελι για να φας π@υτσα.
Γιατι το παιδεύεις αφού δεν σου αρέσει. Πήγαινε στο 2+2 που σου ταιριάζει.καποιος που να εχει παει προσφατα σε βραδια για μονους αντρες?να πει εντυπωσεις
Καλά, βρες κοπέλα πρώτα και το συζητάμεΚυριος να δω τι φαση, τι παιζει για να ξερω αν με ψηνει να δοκιμασω να παω με καποια φιλη μου- κοπελα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι γιατι στο νημα εγινε ιδια ερωτηση και η απάντηση ηταν οτι μπορουν
Μάλλον επειδή έχει 2 μέρες την εβδομάδα μπαλαντέρ, κάθε εβδομάδα!!!ειπα εγω δεν μου αρεσει?
απλα εχω να παω καιρο..
πως καταφερες να βγαλεις συμπερασμα εσυ οτι μου ταιριαζει το 2?
δεν κολλαει καπου αυτο..προχωραμεΜάλλον επειδή έχει 2 μέρες την εβδομάδα μπαλαντέρ, κάθε εβδομάδα!!!
Δεν είμαι σαν εσένα τυπε η γυναίκα είναι το εύκολο,το θέμα είναι να ξέρω που την πάω και να ξέρω αν αξιζειΚαλά, βρες κοπέλα πρώτα και το συζητάμε
Αυτοί οι τύποι νομίζουν ότι πληρώνοντας την είσοδο ότι έχουν αγοράσει και το μαγαζί όλοκληρο και τα αφεντικά και τους υπαλλήλους και το τετράγωνο ολόκληρο. Χαρακτηριστικό του Νεοέλληνα-Ανθέλληνα. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.Δεν μπορεί να ταιριάζουν όλοι με όλους. Σεβαστή η άποψη σου αλλά σεβαστή και του άλλου που θέλει να κάνει το κέφι του όπως νομίζει καλύτερα.
Μερικοι μπερδεύεσται και νομίζετε οτι το κάθε μαγαζί πρέπει να είναι στα μέτρα σας.
Δεν ρωτάτε όμως εαν αυτές οι φάτσες που λέτε στηρίζουν το μαγαζί και μπορεί να μένει ανοιχτό για να μπορειτε να λέτε την μαλακια σας
Όσο για τον κωστακη την τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παρτυ στην βιλλα. Σκέψου να περίμενε το μαγαζί να βγάλει τα εξοδα απο τον κάθε κωστακη.
Γιατί το ζητούμενο των ερωτήσεων δεν είναι για να πάει στο μαγαζί αλλά για να αποκτήσει υπόσταση εδώ μέσα.Ρε φίλε, μας τρολάρεις ή βαριέσαι τόσο πολύ; Όλες οι πληροφορίες που ζητάς είναι θέμα δευτερολέπτων να βρεθούν.
Μήπως βαριέσαι και να αναπνεύσεις;
Γιατι πολυ απλα δεν θελουν.Επισης κριτικες στο βου γιατι δεν εχει το μαγαζι και ειναι igognito
ενταξει ρε τυπε δεν γυρισα πισω σελιδες να δω και εγραψα ενα συντομο μηνυμαΡε φίλε, μας τρολάρεις ή βαριέσαι τόσο πολύ; Όλες οι πληροφορίες που ζητάς είναι θέμα δευτερολέπτων να βρεθούν.
Μήπως βαριέσαι και να αναπνεύσεις;
υποσταση δεν αποκτας ρωτωντας χαζες ερωτησεις για ααυτο εγαψα οτι θα καταληψω γραφικος φιλε μου. Εχω αυτογνωσια κατι που μαλλον δεν εχεις εσυΓιατί το ζητούμενο των ερωτήσεων δεν είναι για να πάει στο μαγαζί αλλά για να αποκτήσει υπόσταση εδώ μέσα.
Από την μια ζητάς χαζές πληροφορίες και από την άλλη δίνεις οδηγίες σε αυτούς που ρωτάνε ως ειδήμων.... Πας με τα καλά σου???Δεν πειραζει μην μου πειτε σορρυ που σας εκνευρισα θα το ψαξω ευχαριστω