Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 752
- Πόντοι
- 86
Εαν δεν ερθει μνμ δεν εχει παρτυΣήμερα προφανώς δεν παίζει unseen πάρτι; Γιατί δεν έχω ενημέρωση.
Εαν δεν ερθει μνμ δεν εχει παρτυΣήμερα προφανώς δεν παίζει unseen πάρτι; Γιατί δεν έχω ενημέρωση.
Το ξέρω απλά απόρησα μήπως έγινε κανένα λάθος.Γιατι ήταν για σήμερα κανονικά βάση ημερομηνίας αλλά προφανώς λόγο το ότι έγινε την Δευτέρα στο playhouse ,σήμερα δεν έχει στο μαγαζί.Εαν δεν ερθει μνμ δεν εχει παρτυ
Μαλλον αυτο δεν το ξρωΤο ξέρω απλά απόρησα μήπως έγινε κανένα λάθος.Γιατι ήταν για σήμερα κανονικά βάση ημερομηνίας αλλά προφανώς λόγο το ότι έγινε την Δευτέρα στο playhouse ,σήμερα δεν έχει στο μαγαζί.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι πήγα ;Τύπε @Sex_For_Fun σου άρεσε το πάρτι
Για ποιο πράγμα μιλάμε ρε παιδιά;;;Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι πήγα ;
Υπήρξε επόμενη επίσκεψη; Κάνε μας μια πιο εκτενή ανάλυση για το περιβάλλον και το τι έπαιζεΚαθυστερημένα καταθέτω την δική μου εμπειρία στο μαγαζί . Πρώτη φορά σαν ζευγάρι σε τέτοιο χώρο , ευχαριστώ από εδώ κάποιους φίλους που με ενημέρωσαν σχετικά , και όπως καταλαβαίνεται και για εμένα αλλά και την γυναίκα ήταν κάπως πιεσμένη η κατάσταση , με σχετικό άγχος και κόλλημα . Όμως η ιδιοκτήτρια άψογη, σου δημιουργεί αμέσως ένα αίσθημα ασφάλειας και οικειότητας , σου δείχνει πως την απασχολεί ο χώρος , διασκέδαση σου και φυσικά η ασφάλεια σου . Πήγαμε Παρασκευή , με λίγο κόσμο , περίπου 6-8 ζευγάρια , αλλά τελικά εξελίχθηκε πολύ όμορφα η βραδιά , με καλό και δυνατό παιχνίδι στα κάτω δωμάτια . Καθαρά ποτά και ευγενέστατος ο υπάλληλος αλλά και οι πελάτες σου δημιουργούσαν ένα αίσθημα ασφάλειας . Όλα τα παραπάνω μας έκαναν πολύ γρήγορα να ξεαγχωθούμε και να αφεθούμε , να νοιώσουμε οικεία και ασφαλείς . Ευχαριστώ την Ράνια για την στάση της και πραγματικά το προτείνω ανεπιφύλαχτα . Στην επόμενη επίσκεψη ξέρω που θα πάω για την Σαββατιάτικη έξοδο . Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει εδώ θρεντ για τον χώρο για να γράψω τις εντυπώσεις μου γιαυτό το αναρτώ εδώ .. Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους , με υγεία ....
Κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι τύπε, γιατί να λείπειςΤι σε κάνει να πιστεύεις οτι πήγα ;
Τύπε @kostakis27 εσύ πήγες;;; Άντε να μάθουμε κι εμείς που λείπαμε για Πάσχα τι παίχτηκε!!!Κάθε φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι τύπε, γιατί να λείπεις
Τι παραπάνω θέλεις δηλαδή; .. ένας όμορφος καθαρός χώρος που αξίζει να επισκεφθεί ένα ζευγάρι ... Τα παιχνίδια είναι πάντα σχετικά , ο καθένας μέχρι τα όρια του . Μπορείς να περάσεις όμορφες , έντονες στιγμές με ασφάλεια πάντως ...Υπήρξε επόμενη επίσκεψη; Κάνε μας μια πιο εκτενή ανάλυση για το περιβάλλον και το τι έπαιζε
Όχι εγώ τύπε, ένας γνωστός μου Μ ενημέρωσε . Οι ίδιοι και οι ίδιοι τύπε, όπως το έγραψα. Γενικά πιο πολύ μάτι λιγότερο παιχνίδι, είναι και κάποιες ντίβες που πάνε μόνο για δημόσιες σχέσεις. Απορούσε ο γνωστός μου για ποιο λόγο πάνε αφού δεν θέλουν να γαμηθουνΤύπε @kostakis27 εσύ πήγες;;; Άντε να μάθουμε κι εμείς που λείπαμε για Πάσχα τι παίχτηκε!!!
Εχεις πλακα τελικα.Όχι εγώ τύπε, ένας γνωστός μου Μ ενημέρωσε . Οι ίδιοι και οι ίδιοι τύπε, όπως το έγραψα. Γενικά πιο πολύ μάτι λιγότερο παιχνίδι, είναι και κάποιες ντίβες που πάνε μόνο για δημόσιες σχέσεις. Απορούσε ο γνωστός μου για ποιο λόγο πάνε αφού δεν θέλουν να γαμηθουν
Όχι τύπε,εγώ έλειπα όπως κι εσύΕχεις πλακα τελικα.
Αλλα μια συμβουλη μην εκτιθεσε γιατι πολλοι εχουν καποιο γνωστο τους.
τγ. στους ιδιους και ιδιους βαζεις και σενα μεσα να υποθεσω.
χαχαχχαχαΌχι τύπε,εγώ έλειπα όπως κι εσύ
Όχι εγώ τύπε, ένας γνωστός μου Μ ενημέρωσε . Οι ίδιοι και οι ίδιοι τύπε, όπως το έγραψα. Γενικά πιο πολύ μάτι λιγότερο παιχνίδι, είναι και κάποιες ντίβες που πάνε μόνο για δημόσιες σχέσεις. Απορούσε ο γνωστός μου για ποιο λόγο πάνε αφού δεν θέλουν να γαμηθουν
Εχεις πλακα τελικα.
Αλλα μια συμβουλη μην εκτιθεσε γιατι πολλοι εχουν καποιο γνωστο τους.
τγ. στους ιδιους και ιδιους βαζεις και σενα μεσα να υποθεσω.
Όχι τύπε,εγώ έλειπα όπως κι εσύ
χαχαχχαχα
Και εσυ δεν εισαι αγιος χαχαχαχ
Πάσχα στι κοριό
Και εσυ δεν εισαι αγιος χαχαχαχ
Ε τι να κάνουμε ρε τύπε, έλειπες εσύ έλειπα κι εγώ, έτσι πάνε αυτά. Μια ερώτηση σου έκανα δεν σε είπα και μ@λακα αλλά μάλλον την ζητάς την καραμουζα σήμεραχαχαχχαχα
Αυτό με τις δημόσιες σχέσεις είναι 100%. Κάποιοι εδραιώνουν τη θέση τους στο χώρο!! Όσο για το άλλο που αναρωτήθηκε ο γνωστός σου, είναι σίγουρο ότι δε θέλουν να γαμηθούν;;;;, είναι και κάποιες ντίβες που πάνε μόνο για δημόσιες σχέσεις. Απορούσε ο γνωστός μου για ποιο λόγο πάνε αφού δεν θέλουν να γαμηθουν