Καθυστερημένα καταθέτω την δική μου εμπειρία στο μαγαζί . Πρώτη φορά σαν ζευγάρι σε τέτοιο χώρο , ευχαριστώ από εδώ κάποιους φίλους που με ενημέρωσαν σχετικά , και όπως καταλαβαίνεται και για εμένα αλλά και την γυναίκα ήταν κάπως πιεσμένη η κατάσταση , με σχετικό άγχος και κόλλημα . Όμως η ιδιοκτήτρια άψογη, σου δημιουργεί αμέσως ένα αίσθημα ασφάλειας και οικειότητας , σου δείχνει πως την απασχολεί ο χώρος , διασκέδαση σου και φυσικά η ασφάλεια σου . Πήγαμε Παρασκευή , με λίγο κόσμο , περίπου 6-8 ζευγάρια , αλλά τελικά εξελίχθηκε πολύ όμορφα η βραδιά , με καλό και δυνατό παιχνίδι στα κάτω δωμάτια . Καθαρά ποτά και ευγενέστατος ο υπάλληλος αλλά και οι πελάτες σου δημιουργούσαν ένα αίσθημα ασφάλειας . Όλα τα παραπάνω μας έκαναν πολύ γρήγορα να ξεαγχωθούμε και να αφεθούμε , να νοιώσουμε οικεία και ασφαλείς . Ευχαριστώ την Ράνια για την στάση της και πραγματικά το προτείνω ανεπιφύλαχτα . Στην επόμενη επίσκεψη ξέρω που θα πάω για την Σαββατιάτικη έξοδο . Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει εδώ θρεντ για τον χώρο για να γράψω τις εντυπώσεις μου γιαυτό το αναρτώ εδώ .. Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους , με υγεία ....