Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 752
- Πόντοι
- 86
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να πας εκείΠου είναι αυτό? Ξέρουμε λεπτομέρειες?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να πας εκείΠου είναι αυτό? Ξέρουμε λεπτομέρειες?
Πολλά πράγματα. Ωστόσο πρέπει να ξέρω πρώτα που και τι είναι? Και στην τελική γιατί αναφέρεται εδώ αν δεν μπορώ να ρωτήσω?Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να πας εκεί
Ευχαριστώ για την απάντηση.Mη βιάζεσαι να δικαιώσεις το nickname σου παίκτη. Το Playhouse είναι πάρτι με πρόσκληση και αν σε είχαν προσκαλέσει θα το ήξερες ήδη.
Δεν είναι ρε φιλε με το δάχτυλο στην σκανδαλη. Απλος 16 χρονια θα επρεπε τουλαχιστον να ξερεις οτι κατι τετοια event δεν ειναι δημοσια.Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μάγκες ακούστε και γω μόνο 16 χρόνια μέλος έχω δει πολλά . Απλώς τελευταία είστε όλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη αμέσως να κραξετε. Το δάχτυλο στον κώλο σας για να μην ενοχλείτε και τους άλλους.
Έτσι όπως ειπώθηκε νόμιζα ότι ήταν σαν το 2+2 δηλαδή στο ίδιο μαγαζί event απλώς με σενάριο. Στο χώρο είμαι 2 χρόνια μονοΔεν είναι ρε φιλε με το δάχτυλο στην σκανδαλη. Απλος 16 χρονια θα επρεπε τουλαχιστον να ξερεις οτι κατι τετοια event δεν ειναι δημοσια.
Τωρα κατα την γνωμη μου κακος αναφερθηκε αλλα και παλι το να ρωτας που ειναι, ειναι τουλαχιστον αφελες.
Τύπε μου, μακριά από εμένα σκανδάλες ή κράξιμο χωρίς λόγο. Είναι ένα event για ζευγάρια και κάποιους λίγους επιλεγμένους μπαλαντέρ, σε ιδιωτικό χώρο. Θα διαφωνήσω με το φίλο @Sex_For_Fun ότι κακώς αναφέρθηκε επειδή είναι σε δημόσια ανακοίνωση στο site των ζευγαριών (οπότε αν ήσουν ζευγάρι θα το είχες διαβάσει) και θα συμφωνήσω με τον φίλο @Nubic στο ότι αν ήσουν καλεσμένος (ως μπαλαντέρ), ήδη θα το ήξερες.Έτσι όπως ειπώθηκε νόμιζα ότι ήταν σαν το 2+2 δηλαδή στο ίδιο μαγαζί event απλώς με σενάριο. Στο χώρο είμαι 2 χρόνια μονο
Οπως το ειπες. Σε σιτε για ζευγάρια που έχει υποτυπώδη πιστοποίηση άλλα έχει οχι δημόσια.Τύπε μου, μακριά από εμένα σκανδάλες ή κράξιμο χωρίς λόγο. Είναι ένα event για ζευγάρια και κάποιους λίγους επιλεγμένους μπαλαντέρ, σε ιδιωτικό χώρο. Θα διαφωνήσω με το φίλο @Sex_For_Fun ότι κακώς αναφέρθηκε επειδή είναι σε δημόσια ανακοίνωση στο site των ζευγαριών (οπότε αν ήσουν ζευγάρι θα το είχες διαβάσει) και θα συμφωνήσω με τον φίλο @Nubic στο ότι αν ήσουν καλεσμένος (ως μπαλαντέρ), ήδη θα το ήξερες.
Αυτά από εμένα και καλά να περνάμε!!!
Στον πάτο σου βλάκα, που έχεις και 2 χρόνια στον χώρο ,δεν κρατιοσουν να την πεις την μ@λακια σου πάλιΕυχαριστώ για την απάντηση.
Μάγκες ακούστε και γω μόνο 16 χρόνια μέλος έχω δει πολλά . Απλώς τελευταία είστε όλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη αμέσως να κραξετε. Το δάχτυλο στον κώλο σας για να μην ενοχλείτε και τους άλλους.
Ναι βρε, όλα ΟΚ. Δεν έγινε τίποτα. Τέλος οι πληροφορίες.Οπως το ειπες. Σε σιτε για ζευγάρια που έχει υποτυπώδη πιστοποίηση άλλα έχει οχι δημόσια.
Λίγα ειναι τα ζευγάρια εδώ και όλα θα το έχουν μάθει απο το σιτε και σε συνάρτηση " στο ότι αν ήσουν καλεσμένος (ως μπαλαντέρ), ήδη θα το ήξερες." καθιστά άκυρη την αναφορά.
Προσωπική μου γνώμη και μόνο.
Υγ. Καποια στιγμη πιο παλια έβαζα το unseen και καποιο μελος απο εδω μου λεει εισαι σιγουρος οτι θελουν τα παιδια να το ποσταρεις ? Δεν ρωτησα καν απλος δεν το ξαναεβαλα.
Το λέω και δημόσια και στα αρχιδια μου . Είναι πολλοστή φορά που με έριζειςΣτον πάτο σου βλάκα, που έχεις και 2 χρόνια στον χώρο ,δεν κρατιοσουν να την πεις την μ@λακια σου πάλι
Ουδέποτε προσωποποίησα αυτά που είπα μίλησα γενικά. Τύπε δεν είμαι μπαλαντέρ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση ωστόσο .Τύπε μου, μακριά από εμένα σκανδάλες ή κράξιμο χωρίς λόγο. Είναι ένα event για ζευγάρια και κάποιους λίγους επιλεγμένους μπαλαντέρ, σε ιδιωτικό χώρο. Θα διαφωνήσω με το φίλο @Sex_For_Fun ότι κακώς αναφέρθηκε επειδή είναι σε δημόσια ανακοίνωση στο site των ζευγαριών (οπότε αν ήσουν ζευγάρι θα το είχες διαβάσει) και θα συμφωνήσω με τον φίλο @Nubic στο ότι αν ήσουν καλεσμένος (ως μπαλαντέρ), ήδη θα το ήξερες.
Αυτά από εμένα και καλά να περνάμε!!!
Από τη μεριά μου όλα ΟΚ αδερφέ!!! No offense.Ουδέποτε προσωποποίησα αυτά που είπα μίλησα γενικά. Τύπε δεν είμαι μπαλαντέρ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση ωστόσο .
Τσάμπα μάγκας του πληκτρολογίου, την ζητάς την τραμπουκα σου βλάκα. Ήταν η πολλοστή φορα που γράφεις μ@λακιες και πήρες ότι σου άξιζε τρόμπα, που έχεις και 2 χρόνια εμπειρία στα swinger . Κάνε και καμιά ενημέρωση για τις γκέι πιάτσες τις ξέρεις καλά κι αυτέςΤο λέω και δημόσια και στα αρχιδια μου . Είναι πολλοστή φορά που με έριζεις
Άκου βλακα στα πουσταδικά που πας δεν πατάω για να σε βρω αλλά αν σε πετύχω πουθενά θα σου βάλω και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και το δάχτυλο στον κώλο. Χωράνε κιόλας στον. Έχουν φτιάξει οι Πακιστανοί
Δεν φταις εσύ αγόρι μου . Δεν ξανασχολουμαιΤσάμπα μάγκας του πληκτρολογίου, την ζητάς την τραμπουκα σου βλάκα. Ήταν η πολλοστή φορα που γράφεις μ@λακιες και πήρες ότι σου άξιζε τρόμπα, που έχεις και 2 χρόνια εμπειρία στα swinger . Κάνε και καμιά ενημέρωση για τις γκέι πιάτσες τις ξέρεις καλά κι αυτές
Εντάξει τύπε, θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις στο θρεντ για τις γκέι πιάτσεςΔεν φταις εσύ αγόρι μου . Δεν ξανασχολουμαι
Ο μλκς ο πατέρας σου φτάιει που τα ρίξε μέσα και δεν σε έπαιξε μαλακία και έβγαλε τέτοιο πουτ@@γεννημα