Νέα

Club4Couples (νέο swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
Έχουμε έρθει και σε αντίστοιχο πάρτυ στο playbouse αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου ότι γίνεται full παιχνίδι .Κάποια ζευγάρια παίζουν και μόνοι τους και φτιάχνονται στην ιδέα και μόνο που τους βλέπουν κι άλλα ζευγάρια και τους περνούν μάτι και οι μονοι.Οποτε αυτό που λες δεν ευσταθεί .
Τις περισσότερες φορές στα πάρτι με μπαλαντέρ, οι τύπισσες που πάνε είναι λυσσάρες για τσοπού!!! Δεν ψάχνουν ανταλλαγή με ζευγάρια τετράδες κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν άλλα είναι λιγότερα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Ούτε εμείς έχουμε ανάγκη λιγουρηδες σαν εσένα,τυπε.
Τύπισσα τράβα σε κάνα χοτελι με τον δικό σου, τσάμπα χώρο θα πιάνετε στο πάρτι. Αν δεν σας περισσεύουν όπως λες να πάτε σε καμία παραλία να προσφέρετε και λίγο μάτι στον κόσμο :confused::confused:

Beautyfulgirl

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Τυπε ,δεν θα σε βάλουμε να μας κουμαντάρεις τα θέλω μας . Θα έρθεις κι εσύ μόνος η με την γυναίκα σου; Εκτός αν μας πληρώσεις εσύ τα πεταμένα 40€αρα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Τυπε ,δεν θα σε βάλουμε να μας κουμαντάρεις τα θέλω μας . Θα έρθεις κι εσύ μόνος η με την γυναίκα σου; Εκτός αν μας πληρώσεις εσύ τα πεταμένα 40€αρα.
Δεν μου περισσεύουν να πληρώσω και τα δικά σας τύπισσα, αλλά και να τα είχα δεν θα έδινα γιατί δεν γουστάρω τους καρμοιριδες συν ότι δεν παίζεται φουλ :confused::confused:. Αραξτε σε κάνα παγκάκι με κάνα πασατεμπο να σας βγει και τσάμπα.

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
53
Πόντοι
0
Τυμπάκι,δεν είμαι μόνη.Αν συμφωνεί κι ο δικός μου θα έρθουμε.Δεν είναι εύκολες εποχές να πετάμε τα 40€ σε κάθε πάρτι έτσι .Εμείς τουλάχιστον δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υγ Τυπακι
40 για ζευγάρι ημέρα Τετάρτη.?? Εγώ γιατί το θυμάμαι 20 ευρώ με 2 ποτά?

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
40 για ζευγάρι ημέρα Τετάρτη.?? Εγώ γιατί το θυμάμαι 20 ευρώ με 2 ποτά?
Μπερδεύτηκες τύπε. 25 είναι. Τα 40 είναι ειδική περίπτωση, με μπουφέ και free ποτά στο playhouse όχι στο μαγαζί.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
Είσοδος Παρασκευή / Σάββατο είναι 25 ευρώ το ζευγάρι με 2 ποτά ;

Και επιτρέπονται μόνο ζευγάρια, σωστά ;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
γιατι γραφεται ότι το c4c είναι καλύτερο για αρχάρια ζευγάρια;
πήγαμε με τη δικιά μου στο 2+2 και ως χώρος μας άρεσε κ ο κόσμος το Σάββατο ήταν ωραίος κ αρκετοί στην ηλικία μας (είμαστε 34-35).

πως είναι διαφορετικό το c4c?

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
γιατι γραφεται ότι το c4c είναι καλύτερο για αρχάρια ζευγάρια;
πήγαμε με τη δικιά μου στο 2+2 και ως χώρος μας άρεσε κ ο κόσμος το Σάββατο ήταν ωραίος κ αρκετοί στην ηλικία μας (είμαστε 34-35).

πως είναι διαφορετικό το c4c?
Τελεια!
Αφου σου άρεσε γιατί το ψάχνεις?

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
απλά αναρωτιόμαστε αν έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει το c4c γιατί λεγαμε να παμε, απλά να έχουμε μια ιδέα από πριν. η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα μας χάλασαν στο 2+2 και είχε κ αρκετό κόσμο που απλά κοιτούσε καβλαντιζε ακόμα και στον επάνω χώρο και λεγαμε αν το c4c έχει πιο πολύ παιχνίδι πως θα ήταν καλύτερο. anyways αν θελετε μας λέτε

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
απλά αναρωτιόμαστε αν έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει το c4c γιατί λεγαμε να παμε, απλά να έχουμε μια ιδέα από πριν. η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα μας χάλασαν στο 2+2 και είχε κ αρκετό κόσμο που απλά κοιτούσε καβλαντιζε ακόμα και στον επάνω χώρο και λεγαμε αν το c4c έχει πιο πολύ παιχνίδι πως θα ήταν καλύτερο. anyways αν θελετε μας λέτε
Φιλε μου ειναι 2 διαφορετικοί κόσμοι.
Γενικα εαν σου αρέσει στο 2 δεν θα σου αρέσει στο c4c και το αντίστροφο.
Εαν δεν ψάχνεις μονο πως θα γαμήσεις με "φιλη" σου κανε μια προσπάθεια να το δεις.
Εαν ψάχνεις αγωνιωδώς για παιχνίδι μείνε στο 2+2.

Διαβασε και στο νημα του 2+2 εχουν αναλυθει πολλες φορες οι διαφορες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
ο καθένας γράφει μία υποκειμενική εκτίμση. Καλύτερο είναι να πάτε και στα δύο και μετά να αποφασίσετε ποιο σας αρέσει πιο πολύ.

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
οκ θα το τσεκαρουμε συντομα, αν και δεν καταλαβα τι εννοεις "Εαν δεν ψάχνεις μονο πως θα γαμήσεις με "φιλη" σου κανε μια προσπάθεια να το δεις."

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
οκ θα το τσεκαρουμε συντομα, αν και δεν καταλαβα τι εννοεις "Εαν δεν ψάχνεις μονο πως θα γαμήσεις με "φιλη" σου κανε μια προσπάθεια να το δεις."
θα στο αναλυσω. Ισως δεν το εγγραψα και σωστα.
Στο c4c υπάρχει μια διαφορετική ατμοσφαίρα. Ειναι φιλικό υπάρχουν παρέες και το κυριότερο υπάρχουν ζευγαρια στο μέτρο του δυνατού.
Σιγουρα δεν υπάρχουν στημένα ζευγάρια που με το ρολοι θα πανε να ξεκινήσουν το οποιο παιχνίδι.
Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να ειναι στην "καυλα" των ζευγαριών.
Κάνουν κεφι θα παίξουν δεν κανουν θα πιούνε το ποτο τους.
Οποτε εαν εσύ πας με το μυαλό οτι θες να παίξεις καλά και ντε ή να παρεις ματι για να φτιαχτεις ή οτι αλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας τοτε μπορεί να μην σου αρέσει.

Σαββατο γινεται τις πουτανας οποτε εαν σκεφτεις να πας παρε τηλ για τραπεζι.

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
θα στο αναλυσω. Ισως δεν το εγγραψα και σωστα.
Στο c4c υπάρχει μια διαφορετική ατμοσφαίρα. Ειναι φιλικό υπάρχουν παρέες και το κυριότερο υπάρχουν ζευγαρια στο μέτρο του δυνατού.
Σιγουρα δεν υπάρχουν στημένα ζευγάρια που με το ρολοι θα πανε να ξεκινήσουν το οποιο παιχνίδι.
Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να ειναι στην "καυλα" των ζευγαριών.
Κάνουν κεφι θα παίξουν δεν κανουν θα πιούνε το ποτο τους.
Οποτε εαν εσύ πας με το μυαλό οτι θες να παίξεις καλά και ντε ή να παρεις ματι για να φτιαχτεις ή οτι αλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας τοτε μπορεί να μην σου αρέσει.

Σαββατο γινεται τις πουτανας οποτε εαν σκεφτεις να πας παρε τηλ για τραπεζι.
πολύ χρήσιμη η ανάλυση, θα το επισκεφθούμε ίσως το προσεχές Π/Σ.
πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων βλέπεις κάποια ίδια ζευγάρια και στο 2+2 και το c4c, δηλαδή ότι πάνε και στα 2 είτε την ίδια ημέρα είτε διαλέγουν.
εννοώ ότι δεν είναι εντελώς διαφορετικός ο κόσμος που συχνάζει σε αυτά τα 2
ισχύει;

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
πολύ χρήσιμη η ανάλυση, θα το επισκεφθούμε ίσως το προσεχές Π/Σ.
πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων βλέπεις κάποια ίδια ζευγάρια και στο 2+2 και το c4c, δηλαδή ότι πάνε και στα 2 είτε την ίδια ημέρα είτε διαλέγουν.
εννοώ ότι δεν είναι εντελώς διαφορετικός ο κόσμος που συχνάζει σε αυτά τα 2
ισχύει;
Ναι υπάρχουν μερικα ζευγαρια που κανουν περατζαδα αλλα κοινο κοσμο εχουν περιπου στο 30%.
Λογικο ειναι αυτο. Μονο δυο μαγαζια ειναι οποτε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom