gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.257
- Πόντοι
- 2.256
Μην ξεχνάμε τα τυροπιτάκια!!!Τύπισσα 40€ με free ποτό και απεριόριστα γαμησια είναι πολύ καλό deal
Μην ξεχνάμε τα τυροπιτάκια!!!Τύπισσα 40€ με free ποτό και απεριόριστα γαμησια είναι πολύ καλό deal
Τις περισσότερες φορές στα πάρτι με μπαλαντέρ, οι τύπισσες που πάνε είναι λυσσάρες για τσοπού!!! Δεν ψάχνουν ανταλλαγή με ζευγάρια τετράδες κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν άλλα είναι λιγότερα.Έχουμε έρθει και σε αντίστοιχο πάρτυ στο playbouse αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου ότι γίνεται full παιχνίδι .Κάποια ζευγάρια παίζουν και μόνοι τους και φτιάχνονται στην ιδέα και μόνο που τους βλέπουν κι άλλα ζευγάρια και τους περνούν μάτι και οι μονοι.Οποτε αυτό που λες δεν ευσταθεί .
Και οχι μονο ....Μην ξεχνάμε τα τυροπιτάκια!!!
Τύπε, επειδή εγώ δε γαμάω (όπως έχει πει πολύ σωστά ένας από το "φάσμα" όποτε έχω πάει, έχω γίνει μπαούλο στα ξύδια!!! Δε δίνω σημασία στα χρήματαΚαι οχι μονο ....
Τύπισσα τράβα σε κάνα χοτελι με τον δικό σου, τσάμπα χώρο θα πιάνετε στο πάρτι. Αν δεν σας περισσεύουν όπως λες να πάτε σε καμία παραλία να προσφέρετε και λίγο μάτι στον κόσμοΟύτε εμείς έχουμε ανάγκη λιγουρηδες σαν εσένα,τυπε.
Δεν μου περισσεύουν να πληρώσω και τα δικά σας τύπισσα, αλλά και να τα είχα δεν θα έδινα γιατί δεν γουστάρω τους καρμοιριδες συν ότι δεν παίζεται φουλ . Αραξτε σε κάνα παγκάκι με κάνα πασατεμπο να σας βγει και τσάμπα.Τυπε ,δεν θα σε βάλουμε να μας κουμαντάρεις τα θέλω μας . Θα έρθεις κι εσύ μόνος η με την γυναίκα σου; Εκτός αν μας πληρώσεις εσύ τα πεταμένα 40€αρα.
40 για ζευγάρι ημέρα Τετάρτη.?? Εγώ γιατί το θυμάμαι 20 ευρώ με 2 ποτά?Τυμπάκι,δεν είμαι μόνη.Αν συμφωνεί κι ο δικός μου θα έρθουμε.Δεν είναι εύκολες εποχές να πετάμε τα 40€ σε κάθε πάρτι έτσι .Εμείς τουλάχιστον δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υγ Τυπακι
Μπερδεύτηκες τύπε. 25 είναι. Τα 40 είναι ειδική περίπτωση, με μπουφέ και free ποτά στο playhouse όχι στο μαγαζί.40 για ζευγάρι ημέρα Τετάρτη.?? Εγώ γιατί το θυμάμαι 20 ευρώ με 2 ποτά?
Σωστά! Και τα δεύτερα ποτά 7€/ποτόΕίσοδος Παρασκευή / Σάββατο είναι 25 ευρώ το ζευγάρι με 2 ποτά ;
Και επιτρέπονται μόνο ζευγάρια, σωστά ;
Τελεια!γιατι γραφεται ότι το c4c είναι καλύτερο για αρχάρια ζευγάρια;
πήγαμε με τη δικιά μου στο 2+2 και ως χώρος μας άρεσε κ ο κόσμος το Σάββατο ήταν ωραίος κ αρκετοί στην ηλικία μας (είμαστε 34-35).
πως είναι διαφορετικό το c4c?
Φιλε μου ειναι 2 διαφορετικοί κόσμοι.απλά αναρωτιόμαστε αν έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει το c4c γιατί λεγαμε να παμε, απλά να έχουμε μια ιδέα από πριν. η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα μας χάλασαν στο 2+2 και είχε κ αρκετό κόσμο που απλά κοιτούσε καβλαντιζε ακόμα και στον επάνω χώρο και λεγαμε αν το c4c έχει πιο πολύ παιχνίδι πως θα ήταν καλύτερο. anyways αν θελετε μας λέτε
θα στο αναλυσω. Ισως δεν το εγγραψα και σωστα.οκ θα το τσεκαρουμε συντομα, αν και δεν καταλαβα τι εννοεις "Εαν δεν ψάχνεις μονο πως θα γαμήσεις με "φιλη" σου κανε μια προσπάθεια να το δεις."
πολύ χρήσιμη η ανάλυση, θα το επισκεφθούμε ίσως το προσεχές Π/Σ.θα στο αναλυσω. Ισως δεν το εγγραψα και σωστα.
Στο c4c υπάρχει μια διαφορετική ατμοσφαίρα. Ειναι φιλικό υπάρχουν παρέες και το κυριότερο υπάρχουν ζευγαρια στο μέτρο του δυνατού.
Σιγουρα δεν υπάρχουν στημένα ζευγάρια που με το ρολοι θα πανε να ξεκινήσουν το οποιο παιχνίδι.
Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να ειναι στην "καυλα" των ζευγαριών.
Κάνουν κεφι θα παίξουν δεν κανουν θα πιούνε το ποτο τους.
Οποτε εαν εσύ πας με το μυαλό οτι θες να παίξεις καλά και ντε ή να παρεις ματι για να φτιαχτεις ή οτι αλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας τοτε μπορεί να μην σου αρέσει.
Σαββατο γινεται τις πουτανας οποτε εαν σκεφτεις να πας παρε τηλ για τραπεζι.
Ναι υπάρχουν μερικα ζευγαρια που κανουν περατζαδα αλλα κοινο κοσμο εχουν περιπου στο 30%.πολύ χρήσιμη η ανάλυση, θα το επισκεφθούμε ίσως το προσεχές Π/Σ.
πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων βλέπεις κάποια ίδια ζευγάρια και στο 2+2 και το c4c, δηλαδή ότι πάνε και στα 2 είτε την ίδια ημέρα είτε διαλέγουν.
εννοώ ότι δεν είναι εντελώς διαφορετικός ο κόσμος που συχνάζει σε αυτά τα 2
ισχύει;