newera365
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Like
- 654
- Πόντοι
- 80
eiste zeugari?Υπαρχει περιπτωση ζευγαρι που του αρεσουν τα watersports να παιξει στο συγκεκριμενο μαγαζι;
eiste zeugari?Υπαρχει περιπτωση ζευγαρι που του αρεσουν τα watersports να παιξει στο συγκεκριμενο μαγαζι;
Για να ρωταω για ζευγαρι εσυ τι λες; Ναι...eiste zeugari?
δες πμΓια να ρωταω για ζευγαρι εσυ τι λες; Ναι...
Τι εννοείς ?Μήπως ξέρουμε αν θα κάνει το μαγαζί κανένα μεγάλο παρτυ για καλοκαίρι όπως το 2+2?
Συνθήκες για παιχνίδι εκεί μέσα δεν έχει μια φωρα πήγα με γκόμενα επαγγελματίας συνόδου και τσάμπα πήγαν τα 250 ευρώ πού έσωσαΤι εννοείς ?
Κάθε βδομάδα κάνει παρτυ και μάλιστα μεγάλα. Την προηγούμενη μοίραζε δωράκια στις γυναίκες.
Το Σάββατο αυτό έχει παρτυ το μεγαλύτερο σιτε γνωριμιών στην Ελλάδα.
Τώρα να σου πω οτι δεν χαίρομαι θα πω ψέματα.Συνθήκες για παιχνίδι εκεί μέσα δεν έχει μια φωρα πήγα με γκόμενα επαγγελματίας συνόδου και τσάμπα πήγαν τα 250 ευρώ πού έσωσα
Αυτο το σχολιο δεν ειναι δικο μου για να καταλαβεις τι γινεταιΣτο παρτι της Κυριακής είχε 20 ζευγάρια. Όλες οι γυναίκες τηρησαν το dress code της εκδήλωσης. Τα ζευγάρια άρχισαν να καταφθάνουν από 9.30 .Στις 11 είχε SEX SHOW στο κέντρο απο 2 στριπερ και μία κοπέλλα. Αμέσως μετα άρχισε η δραστριότητα. Στους 2 καναπέδες στο βάθος 2 μοναχικοί λύκοι έδωσαν τον τίμιο αγώνα τους με τις συντρόφους τους πάντα.
Στο πατάρι υπήρξε έντονη δραστηριότητα από πολλά σχήματα. Τα δωμάτια κάτω τίμησε αφράτη ξανθούλα με στοματικό που έδωσε τέρψη και σε διερχόμενους εκτός από το συνοδό της.
Στις 1 περίπου σήμαινε λήξη του εορταστικού προγράμματος.
Ούτε μυρουδιά πουτσίλας είχε ούτε μας τίμησε με την παρουσία του ο όμορφος κριτής που δεν έρχεται λογω της υπέρλαμπρης ομορφιάς του και του καθαρότατου κορμίου του.....Μπάινει όμως στο bou για λίγες στιγμες χαρας ,έστω και διαβάζοντας τις αφηγήσεις των παικτων!!!
Πάντως φίλε μπορεί να είμαι λίγο άκυρος που πήγα με την βυζιτα συνοδεία και έδωσα πολλά λεφτά και δεν πέρασα καλά αλλά γενικά σε άλλα καταστήματα έχω περάσει σχετικά καλά τώρα ξέρεις στην εποχή μας πόσο εύκολο είναι να κάνεις μια σχέση και να την πας για διασκέδαση σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφον και όχι σε πίστα ζωντανής μουσικής δεν ξέρω εγώ είμαι 42 δεν τα έχω καταφέρειΤώρα να σου πω οτι δεν χαίρομαι θα πω ψέματα.
Εκει μεσα φιλε μου ειναι για ζευγαρια προφανώς σε πήραν ειδηση και δεν έβγαλες ακρη.
Εγω ξέρω οτι αυτό που λες σχετικά με παιχνίδι είναι παντελώς άκυρο.
Τα άλλα μαγαζιά που αναφέρεις μονο swingers club δεν είναι.Πάντως φίλε μπορεί να είμαι λίγο άκυρος που πήγα με την βυζιτα συνοδεία και έδωσα πολλά λεφτά και δεν πέρασα καλά αλλά γενικά σε άλλα καταστήματα έχω περάσει σχετικά καλά τώρα ξέρεις στην εποχή μας πόσο εύκολο είναι να κάνεις μια σχέση και να την πας για διασκέδαση σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφον και όχι σε πίστα ζωντανής μουσικής δεν ξέρω εγώ είμαι 42 δεν τα έχω καταφέρει
Το να βρω κοπέλα νορμάλ και νά μπω στο παιχνίδι μου είναι δύσκολο έως απίθανο σαν να ψαρεύο μπαρμπούνια από την ξηράΤα άλλα μαγαζιά που αναφέρεις μονο swingers club δεν είναι.
Το εαν πήγες σε πιστα η δεν βρήκες εύκολο και γρήγορα παιχνίδι οφείλετε στην διαφορετικότητα που έχουν.
Σου παρεθεσα μια κριτικη απο αλλο φιλο για να δεις. Βεβαια εαν πας με βιζιτα ακομα και τοτε δεν σε βλεπω να βγαζεις ακρη
Γιατι να μην βρεις κοπελα..Δεν το ψαχνεις..Το να βρω κοπέλα νορμάλ και νά μπω στο παιχνίδι μου είναι δύσκολο έως απίθανο σαν να ψαρεύο μπαρμπούνια από την ξηρά
Ποια νορμάλ θα έρθει εκεί μέσα να την ξεκολιασουν αυτές που πάνε είναι ύπη τόν πλησίον μητρομανηςΓιατι να μην βρεις κοπελα..Δεν το ψαχνεις..
Γιαυτο δεν βρίσκεις άκρη.Ποια νορμάλ θα έρθει εκεί μέσα να την ξεκολιασουν αυτές που πάνε είναι ύπη τόν πλησίον μητρομανης
Βρες μου εσύ μια άκρη και εγώ θα χαρώ να κάνουμε παρέαΓιαυτο δεν βρίσκεις άκρη.
Τι παίζει? Μόνο ζευγαρια? Τιμές?
Στο κανω copy paste απο το priveΤι παίζει? Μόνο ζευγαρια? Τιμές?
Συμφωνώλοιπον για να συνωψισουμε
η αστυνομια ηξερε 10 ημερες πριν την φυση και την φαση του event
και φυσικα το οτι το ηξερε ο Αντωνης ο Γιαννης εγω και καμια 25αρια ατομα τουλαχιστων ακομη,
σημαινει οτι το οτι δεν το εμαθε καποιο καναλι ηταν καθαρα θεμα τυχης,
γνωριζοντας αυτο,αποφασιζετε να γινει σε ωρα που οι οικογενειες ηταν εξω σε ενα απο τα κεντρικοτερα
σημεια του περιστεριου,εγληματικη αμελεια λεγετε αυτο
γι αυτο
το ατομικο προστιμο ο ατομικος ελεγχος "με οτι αυτο συνεπαγετε"
το προστιμο στους διοργανωτες,στο καταστημα και οπου αλλου
το οικονομικο.και τα προσωπικα συναισθηματα
ερχοντε σε δευτερη μοιρα
μονο στην σκεψη οτι την ωρα της αποχωρησης
ηταν στημενη η καμερα του STAR απεναντι
με οτι αυτο σημαινει γι ολους μας
δειχνει το μεγεθος της αποτυχιας
τωρα αν ηταν αφελεια,αμελεια ή δολος ο χρονος θα δειξει
μικρος ο χωρος ολα μαθαινονται