Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Είναι ένα ακριβό, αλλά το τσονταδικο για να δεις ζευγάρι είναι ποίο ακριβο από το swinger club, που θα πας μια βόλτα θα πληρώσεις το εισιτήριο εισόδου, θα συμπεριληφθεί και το ποτό σου, και θα περάσεις καλά,χερωμαι που με παρακολούθεις
Οχι χερωμαι , ειναι χαιρομαι. Θα μας απελασουν στην Αλβανια

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Στην Ελλάδα πρέπει να έχεις μισθό 1300 ευρώ για να ζεις στην Αλβανία 500 ευρώ είσαι πλούσιος και 1300 ευρώ μεγιστάνας
Ρε Φατσεα κοινωνιολογε εχει bou.com στην Αλβανια ? Τι να τα κανεις τα 1300 ?

steath

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
612
Πόντοι
81

Απο την σελιδα τους στο φβ
Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 21.30
Unseen
Ενα πάρτι για παιχνίδι και μόνο.
ΤΟ UNSEEN απευθύνεται σε ζευγάρια αλλά και μόνους κυρίους που θα έχουν σαν σκοπό το παιχνίδι και μόνο.
Κόστος εισόδου σε μονους αντρες;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Πήγα χτες στο Unseen. Στο ερώτημα πόσο πάει η είσοδος, η απάντηση είναι 50 ευρώ για ένα single άντρα και σου δίνουν 4 ποτά με αυτό.
Ήταν η πρώτη μου φορά στο εν λόγω μαγαζί και έχω να πω ότι σίγουρα δε θα είναι η τελευταία.

Ο χώρος είναι μικρός και η μουσική σε ένταση speak easy και έτσι ακριβώς δημιουργείται αυτή τη απίστευτη φιλική ατμόσφαιρα. Αν και πήγα μόνος ,γνώρισα ένα σωρό άτομα, γυναίκες, άντρες, τους ιδιοκτήτες (εξαιρετικοί άνθρωποι). Ένιωσα σαν να πήγα σε πάρτι σε σπίτι ακόμα και οι πιο όμορφες του μαγαζιού που μου φαίνονταν απλησίαστες, ήταν πολύ φιλικές.

Κόσμος από πολλές ηλικίες ,ζευγάρια και άντρες σόλο, και πολύ όμορφες γυναικείες παρουσίες. Τρεις γυναίκες έκαναν στριπτίζ στο στύλο και μπορώ να πω θα έκλεβαν το μεροκάματο από πολλές επαγγελματίες. Η μία πάντως σίγουρα έκανε pole dancing σαν άθλημα.

Και βέβαια αυτή η τόσο φιλική ατμόσφαιρα δε θα μπορούσε να μην έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Παίχτηκαν πολύ δυνατά σκηνικά με μπαλαντέρ και ζευγάρια ο κόσμος πέρασε καλά. Εγώ έριξα έναν σε μία θαμώνα που εξυπηρέτησε πολλούς μπαλαντέρ και ήταν φωτιά σκέτη. Σίγουρα θα ξαναπάω, μακάρι να υπήρχαν και άλλα μαγαζία στην Ελλάδα με τόσο σωστή νοοτροπία.

Αυτά και καλό καλοκαίρι!

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
760
Πόντοι
86
unseen.jpg

Νομιζω πριν λιγο το εβαλαν στο πριβε

theokal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
15
Πόντοι
0
Πήγα χτες στο Unseen. Στο ερώτημα πόσο πάει η είσοδος, η απάντηση είναι 50 ευρώ για ένα single άντρα και σου δίνουν 4 ποτά με αυτό.
Ήταν η πρώτη μου φορά στο εν λόγω μαγαζί και έχω να πω ότι σίγουρα δε θα είναι η τελευταία.

Ο χώρος είναι μικρός και η μουσική σε ένταση speak easy και έτσι ακριβώς δημιουργείται αυτή τη απίστευτη φιλική ατμόσφαιρα. Αν και πήγα μόνος ,γνώρισα ένα σωρό άτομα, γυναίκες, άντρες, τους ιδιοκτήτες (εξαιρετικοί άνθρωποι). Ένιωσα σαν να πήγα σε πάρτι σε σπίτι ακόμα και οι πιο όμορφες του μαγαζιού που μου φαίνονταν απλησίαστες, ήταν πολύ φιλικές.

Κόσμος από πολλές ηλικίες ,ζευγάρια και άντρες σόλο, και πολύ όμορφες γυναικείες παρουσίες. Τρεις γυναίκες έκαναν στριπτίζ στο στύλο και μπορώ να πω θα έκλεβαν το μεροκάματο από πολλές επαγγελματίες. Η μία πάντως σίγουρα έκανε pole dancing σαν άθλημα.

Και βέβαια αυτή η τόσο φιλική ατμόσφαιρα δε θα μπορούσε να μην έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Παίχτηκαν πολύ δυνατά σκηνικά με μπαλαντέρ και ζευγάρια ο κόσμος πέρασε καλά. Εγώ έριξα έναν σε μία θαμώνα που εξυπηρέτησε πολλούς μπαλαντέρ και ήταν φωτιά σκέτη. Σίγουρα θα ξαναπάω, μακάρι να υπήρχαν και άλλα μαγαζία στην Ελλάδα με τόσο σωστή νοοτροπία.

Αυτά και καλό καλοκαίρι!

Ρε παιδιά δεν κατάλαβα τι είναι το unseen. Ενα πάρτυ που γίνεται στον χωρο του C4C αλλά σε τι αλλάζει και διαφέρει απο τις υπόλοιπες μέρες του C4C ?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
αυτό που αλλάζει είναι ότι επιτρέπεται η είσοδος και σε μόνους άντρες

karustinos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Το Unseen της Τετάρτης ήταν εξαιρετικό! Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφα κορίτσια, ωραίο παιχνίδι! Γενικά το club έχει ποιοτικό κόσμο και οικογενειακό κλίμα!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Το Unseen της Τετάρτης ήταν εξαιρετικό! Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφα κορίτσια, ωραίο παιχνίδι! Γενικά το club έχει ποιοτικό κόσμο και οικογενειακό κλίμα!
Όπως λέμε οικογενειακή ταβέρνα απλά αντί για να τσιμπάει μεζέδες τσιμπας ρογες κλειτορίδα κωλαρακια ...

Ppc7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Παρασκευή πιστεύετε θα μαζεψει κόσμο? Θα παω με φιλικό ζευγάρι που θα'ναι η πρωτη τους φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί και την τελευταία φορά που πήγα παρασκευη είχε 6-7 παρεες συνολικα

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom