Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nick581

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είχαμε πάει με μία φίλη στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν περίπου 2.5 χρόνια, για πρώτη φορά, Σάββατο βράδυ. Μας είχε αρέσει πολύ, είχε ωραίο κόσμο και είχαμε περάσει πολύ καλά εκείνο το βράδυ. Από τότε, λόγω της κατάστασης, καθώς και λόγω πιο πριβέ επαφών, δεν ξαναπήγαμε. Μιας και τώρα σκεφτόμαστε να ξαναπάμε με μία άλλη φίλη, ήθελα να ρωτήσω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Το βασικό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει αποκλειστικά ζευγάρια και όχι μόνους άντρες. Πριν 2.5 χρόνια που πήγαμε είδαμε μόνο ζευγάρια, οπότε καταλάβαμε ότι δεν επιτρέπονταν μόνοι άντρες. Ισχύει αυτό ακόμα για Παρασκευή και Σάββατο;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπέρα, είχαμε πάει με μία φίλη στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν περίπου 2.5 χρόνια, για πρώτη φορά, Σάββατο βράδυ. Μας είχε αρέσει πολύ, είχε ωραίο κόσμο και είχαμε περάσει πολύ καλά εκείνο το βράδυ. Από τότε, λόγω της κατάστασης, καθώς και λόγω πιο πριβέ επαφών, δεν ξαναπήγαμε. Μιας και τώρα σκεφτόμαστε να ξαναπάμε με μία άλλη φίλη, ήθελα να ρωτήσω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Το βασικό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει αποκλειστικά ζευγάρια και όχι μόνους άντρες. Πριν 2.5 χρόνια που πήγαμε είδαμε μόνο ζευγάρια, οπότε καταλάβαμε ότι δεν επιτρέπονταν μόνοι άντρες. Ισχύει αυτό ακόμα για Παρασκευή και Σάββατο;
Καλημερα.. Ναι ισχυει αυτο..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπεις μέσα γιατί μόνος άντρας είσαι ...και μας λες παραμύθια για ζευγάρια....και μην κάνω ανάλυση....εάν διαβάσει κάποιος με προσοχή ότι γράφεις θα καταλάβει τι ρωτάς ....πάρε μια κορασίδα να περάσεις καλά !!!!!

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Γιατι να μην βρεις κοπελα..Δεν το ψαχνεις..
μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Ίσως στους κύκλους που κινείσαι εσύ να μην είναι δύσκολο, πίστεψέ με όμως η πλειοψηφία των γυναικών δεν είναι στη φάση.
Τώρα βέβαια αν ξέρεις γυναίκες που θέλουν να πάνε σε swingers club αλλά δε βρίσκουν συνοδούς (αποκλείεται να συμβαίνει) εδώ είμαστε πολλοί απελπιστικά διαθέσιμοι.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπεις μέσα γιατί μόνος άντρας είσαι ...και μας λες παραμύθια για ζευγάρια....και μην κάνω ανάλυση....εάν διαβάσει κάποιος με προσοχή ότι γράφεις θα καταλάβει τι ρωτάς ....πάρε μια κορασίδα να περάσεις καλά !!!!!
Μυθομανια = το εθνικο σπορ!!!!

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Βραδιές με μόνους άντρες έχει το εν λόγω υδρημα μύστες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Τι μόνους άντρες....να πάνε μόνο άντρες....????

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Ναι άμα έχει θα πάω, γιατί εγώ βλέπεις, σχέση μου δεν την γούσταρει την φάση αυτή είναι νορμάλ
Ρωτάω γιατί εσύ έλεγες καιρό τώρα ότι δεν έχεις λεφτά είναι ακριβά τα τσοντοσινεμα κτλ...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ρωτάω γιατί εσύ έλεγες καιρό τώρα ότι δεν έχεις λεφτά είναι ακριβά τα τσοντοσινεμα κτλ...
Είναι ένα ακριβό, αλλά το τσονταδικο για να δεις ζευγάρι είναι ποίο ακριβο από το swinger club, που θα πας μια βόλτα θα πληρώσεις το εισιτήριο εισόδου, θα συμπεριληφθεί και το ποτό σου, και θα περάσεις καλά,χερωμαι που με παρακολούθεις

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Είναι ένα ακριβό, αλλά το τσονταδικο για να δεις ζευγάρι είναι ποίο ακριβο από το swinger club, που θα πας μια βόλτα θα πληρώσεις το εισιτήριο εισόδου, θα συμπεριληφθεί και το ποτό σου, και θα περάσεις καλά,χερωμαι που με παρακολούθεις
Όλους τους διαβ;ζω φίλε όταν η χω χρόνο και πολλά νήματα για να έχω γενική άποψη...η να σχολιάζω η να ρωτάω η να τρολαρο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Όλους τους διαβ;ζω φίλε όταν η χω χρόνο και πολλά νήματα για να έχω γενική άποψη...η να σχολιάζω η να ρωτάω η να τρολαρο
Εγώ λόγω της οικονομικής κατάστασης μου στο 2+2 στον Πειραιά πάω μια βόλτα μια πέμπτη η Κυριακή ντιμενος κιριλε και μπενω με 60 ευρω ανάλογα την υποδοχή, αλλά πάω μια φωρα τον χρόνο, γιατί έχω πολλές ώρες δουλειάς και λίγες ξεκούρασης, και πολλές υποχρεώσεις, αφού σκέφτομαι για διακοπές και μου λένε τα πρακτορεία ταξιδίων τουρισμού 120 ευρώ την βραδιά στην Δονούσα για ένα δίκλινο

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.744
Πόντοι
11.956
Εγώ λόγω της οικονομικής κατάστασης μου στο 2+2 στον Πειραιά πάω μια βόλτα μια πέμπτη η Κυριακή ντιμενος κιριλε και μπενω με 60 ευρω ανάλογα την υποδοχή, αλλά πάω μια φωρα τον χρόνο, γιατί έχω πολλές ώρες δουλειάς και λίγες ξεκούρασης, και πολλές υποχρεώσεις, αφού σκέφτομαι για διακοπές και μου λένε τα πρακτορεία ταξιδίων τουρισμού 120 ευρώ την βραδιά στην Δονούσα για ένα δίκλινο
Είναι γνωστό αυτό ανάλογα το μπάτζετ που έχει ο καθένας κάνει διαφορα

Nick581

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σχετικά με το προηγούμενο μήνυμά μου, δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Μυστη πηγαινε Δονουσα αλλα ξηγησου ελευθερο καμπινγκ και στειλε τους φωτο που κανεις γυμνισμο.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
760
Πόντοι
86

Απο την σελιδα τους στο φβ
Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 21.30
Unseen
Ενα πάρτι για παιχνίδι και μόνο.
ΤΟ UNSEEN απευθύνεται σε ζευγάρια αλλά και μόνους κυρίους που θα έχουν σαν σκοπό το παιχνίδι και μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom