mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Θέλει αναβάθμισηΜονο νιρβανα
Θέλει αναβάθμισηΜονο νιρβανα
Καλημερα.. Ναι ισχυει αυτο..Καλησπέρα, είχαμε πάει με μία φίλη στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν περίπου 2.5 χρόνια, για πρώτη φορά, Σάββατο βράδυ. Μας είχε αρέσει πολύ, είχε ωραίο κόσμο και είχαμε περάσει πολύ καλά εκείνο το βράδυ. Από τότε, λόγω της κατάστασης, καθώς και λόγω πιο πριβέ επαφών, δεν ξαναπήγαμε. Μιας και τώρα σκεφτόμαστε να ξαναπάμε με μία άλλη φίλη, ήθελα να ρωτήσω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Το βασικό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει αποκλειστικά ζευγάρια και όχι μόνους άντρες. Πριν 2.5 χρόνια που πήγαμε είδαμε μόνο ζευγάρια, οπότε καταλάβαμε ότι δεν επιτρέπονταν μόνοι άντρες. Ισχύει αυτό ακόμα για Παρασκευή και Σάββατο;
Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπεις μέσα γιατί μόνος άντρας είσαι ...και μας λες παραμύθια για ζευγάρια....και μην κάνω ανάλυση....εάν διαβάσει κάποιος με προσοχή ότι γράφεις θα καταλάβει τι ρωτάς ....πάρε μια κορασίδα να περάσεις καλά !!!!!Καλησπέρα, είχαμε πάει με μία φίλη στο συγκεκριμένο μαγαζί πριν περίπου 2.5 χρόνια, για πρώτη φορά, Σάββατο βράδυ. Μας είχε αρέσει πολύ, είχε ωραίο κόσμο και είχαμε περάσει πολύ καλά εκείνο το βράδυ. Από τότε, λόγω της κατάστασης, καθώς και λόγω πιο πριβέ επαφών, δεν ξαναπήγαμε. Μιας και τώρα σκεφτόμαστε να ξαναπάμε με μία άλλη φίλη, ήθελα να ρωτήσω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Το βασικό που μας ενδιαφέρει είναι να έχει αποκλειστικά ζευγάρια και όχι μόνους άντρες. Πριν 2.5 χρόνια που πήγαμε είδαμε μόνο ζευγάρια, οπότε καταλάβαμε ότι δεν επιτρέπονταν μόνοι άντρες. Ισχύει αυτό ακόμα για Παρασκευή και Σάββατο;
μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Ίσως στους κύκλους που κινείσαι εσύ να μην είναι δύσκολο, πίστεψέ με όμως η πλειοψηφία των γυναικών δεν είναι στη φάση.Γιατι να μην βρεις κοπελα..Δεν το ψαχνεις..
Μυθομανια = το εθνικο σπορ!!!!Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπεις μέσα γιατί μόνος άντρας είσαι ...και μας λες παραμύθια για ζευγάρια....και μην κάνω ανάλυση....εάν διαβάσει κάποιος με προσοχή ότι γράφεις θα καταλάβει τι ρωτάς ....πάρε μια κορασίδα να περάσεις καλά !!!!!
Ναι όπως πάνε Πέμπτη και Κυριακή σε άλλο κλαμπ της περιοχήςΤι μόνους άντρες....να πάνε μόνο άντρες....????
Γιατί θα πας?Ναι όπως πάνε Πέμπτη και Κυριακή σε άλλο κλαμπ της περιοχής
Ναι άμα έχει θα πάω, γιατί εγώ βλέπεις, σχέση μου δεν την γούσταρει την φάση αυτή είναι νορμάλΓιατί θα πας?
Ρωτάω γιατί εσύ έλεγες καιρό τώρα ότι δεν έχεις λεφτά είναι ακριβά τα τσοντοσινεμα κτλ...Ναι άμα έχει θα πάω, γιατί εγώ βλέπεις, σχέση μου δεν την γούσταρει την φάση αυτή είναι νορμάλ
Είναι ένα ακριβό, αλλά το τσονταδικο για να δεις ζευγάρι είναι ποίο ακριβο από το swinger club, που θα πας μια βόλτα θα πληρώσεις το εισιτήριο εισόδου, θα συμπεριληφθεί και το ποτό σου, και θα περάσεις καλά,χερωμαι που με παρακολούθειςΡωτάω γιατί εσύ έλεγες καιρό τώρα ότι δεν έχεις λεφτά είναι ακριβά τα τσοντοσινεμα κτλ...
Όλους τους διαβ;ζω φίλε όταν η χω χρόνο και πολλά νήματα για να έχω γενική άποψη...η να σχολιάζω η να ρωτάω η να τρολαροΕίναι ένα ακριβό, αλλά το τσονταδικο για να δεις ζευγάρι είναι ποίο ακριβο από το swinger club, που θα πας μια βόλτα θα πληρώσεις το εισιτήριο εισόδου, θα συμπεριληφθεί και το ποτό σου, και θα περάσεις καλά,χερωμαι που με παρακολούθεις
Εγώ λόγω της οικονομικής κατάστασης μου στο 2+2 στον Πειραιά πάω μια βόλτα μια πέμπτη η Κυριακή ντιμενος κιριλε και μπενω με 60 ευρω ανάλογα την υποδοχή, αλλά πάω μια φωρα τον χρόνο, γιατί έχω πολλές ώρες δουλειάς και λίγες ξεκούρασης, και πολλές υποχρεώσεις, αφού σκέφτομαι για διακοπές και μου λένε τα πρακτορεία ταξιδίων τουρισμού 120 ευρώ την βραδιά στην Δονούσα για ένα δίκλινοΌλους τους διαβ;ζω φίλε όταν η χω χρόνο και πολλά νήματα για να έχω γενική άποψη...η να σχολιάζω η να ρωτάω η να τρολαρο
Είναι γνωστό αυτό ανάλογα το μπάτζετ που έχει ο καθένας κάνει διαφοραΕγώ λόγω της οικονομικής κατάστασης μου στο 2+2 στον Πειραιά πάω μια βόλτα μια πέμπτη η Κυριακή ντιμενος κιριλε και μπενω με 60 ευρω ανάλογα την υποδοχή, αλλά πάω μια φωρα τον χρόνο, γιατί έχω πολλές ώρες δουλειάς και λίγες ξεκούρασης, και πολλές υποχρεώσεις, αφού σκέφτομαι για διακοπές και μου λένε τα πρακτορεία ταξιδίων τουρισμού 120 ευρώ την βραδιά στην Δονούσα για ένα δίκλινο
Μυστη πηγαινε Δονουσα αλλα ξηγησου ελευθερο καμπινγκ και στειλε τους φωτο που κανεις γυμνισμο.Εγώ λόγω της οικονομικής κατάστασης μου στο 2+2 στον Πειραιά πάω μια βόλτα μια πέμπτη η Κυριακή ντιμενος κιριλε και μπενω με 60 ευρω ανάλογα την υποδοχή, αλλά πάω μια φωρα τον χρόνο, γιατί έχω πολλές ώρες δουλειάς και λίγες ξεκούρασης, και πολλές υποχρεώσεις, αφού σκέφτομαι για διακοπές και μου λένε τα πρακτορεία ταξιδίων τουρισμού 120 ευρώ την βραδιά στην Δονούσα για ένα δίκλινο
Και άμα τρομάξουν, να πάθουν κάτι και να το έχω μετά τύψειςΜυστη πηγαινε Δονουσα αλλα ξηγησου ελευθερο καμπινγκ και στειλε τους φωτο που κανεις γυμνισμο.