submalegr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
για πες!κριτικη για χθες θελουμε???
Διευκρίνησε μας λίγο αυτό 'το παρτυ λοιπον που δεχεται μονους αντρες..αρκετα ζευγαρια..και ξεκινησε και παιχνιδι αρκετα νωρις με 2 ζευγαρια και 2 μπαλαντερ αμα θυμαμαι καλα..στον πανω χωρο..στον κατω χωρο στο δωματιακι που κλεινει κλειστηκαν αλλα 2? ζευγαρια νομιζω δν ειμαι σιγουρος..επισης εγω με μια κοπελα και 2 φιλους περασαμε πολυ ωραια..μαζι κ ο καθενας μονος του..
παραφωνια??
η κλασσικη
ενας τυπας που οσα οχι και αν ακουσε ερχοταν
διπλα μας με το πουλι εξω..μια δυο τρεις..ρε φιλε τι θα αλλαξει μετα το πρωτο οχι?
δεν προλαβαιναμε να κανουμε κατι..τσουπ και αυτος..
γενικα ειχε κοσμο..το παιχνιδι ομως δεν ηταν ανοιχτο προς ολους..επαιζαν οσοι γνωριζονταν..αυτο καταλαβα εγω
τωρα οποιος αλλος ηταν ή κανα ζευγαρι ας πει κ αυτο τη γνωμη του
ηρθε σαν ζευγαρι με φιλο και εγινε σκηνικοΔιευκρίνησε μας λίγο αυτό '
επισης εγω με μια κοπελα και 2 φιλους περασαμε πολυ ωραια..μαζι κ ο καθενας μονος του..
παραφωνια??'
Το παραφωνία?ηρθε σαν ζευγαρι με φιλο και εγινε σκηνικο
η παραφωνια?την εξηγησα..εννοω με τον αλλο π ηταν μονοςΤο παραφωνία?
Η μουσική όπως είπες είναι υποκειμενική.Τα μόνα αρνητικά η μουσική (προσωπική άποψη φυσικά, αλλά σε προδιαθέτει περισσότερο ένα αισθησιακό τραγούδι σε σχέση με το τα-τα-τα) και ο καπνός. Ίσως όμως αυτά είναι που φέρνουν και τα παραπάνω.
και τετάρτη και πεμπτηΚάθε Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος είναι που τα ζευγάρια μπορουν να φέρουν κάποιο μπαλαντέρ?
Το ειδα αυτο που λες. Πολυ όμορφο θεαμαΥπέροχα στο event της Κυριακής
Με highlight της βραδιάς τις δύο κουκλιτσες που φασωνονταν στους καναπεδες φορώντας μόνο τα στρινγκακια τους με τους γκόμενους τους απλά να βλέπουν και ύστερα πήγαν στα prive για περισσότερα...
Οχιπηγες?
Τυπε εδω μεσα και παιζουν αρκετα ζευγαρια αντρας (αρσ) κρος (θυλ). Επισης και κρος που τους αρεσει να ξεφτιλιζουν ζευγαρια αν ενδιαφερεσαι.Κανένα ενεργό ζευγάρι για ανταλλαγή συντρόφων?