Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ακουσα πως εχθες ΚΑΙ εκει τα πραγματα ηταν πολυ χαλαρα..!!

Για κοπελλες, δειτε τις παραπανω λιστες του Πανου και Βασου..

Δυο φιλικες συμβουλες προς

1) Αννιτα..τα Βodylnes εγιναν για σενα..οχι για μενα..και

2) D.J...ημαρτον και ελεος..Εκει που εβαζες τις ροκιες σου και την
   "ακουγαμε" με την παρτυ μας (ετσι και αλλιως δεν ειχε κατι αξιολογο
   να ασχολειθουμε), μας πετας τα μπουζουκια και μας στελενεις
   για βρουβες..Μονο σε λιγους αγαπουληδες αρεσαν και αρχισαν
   τις ζεμπεκιες μεσα στο στριπτηζαδικο.Τι αλλο θα δουν τα ματακια μου?

Υ.Γ. - Και να μην ξεχναμε pls να αφηνουμε 2-3 ευρακια στο τασακι της κυριας στα W.C...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ. - Και να μην ξεχναμε pls να αφηνουμε 2-3 ευρακια στο τασακι της κυριας στα W.C...
Μπράβο ρε νοκια αγόρι μου. Μ αρέσουν τα παλληκάρια με κοινωνικές ευαισθησίες. Στα κομμάτια και οι διαφωνίες μας  :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

Δεν την πληρωνουν ? Η ερωτηση ισως ηταν πιο ευστοχη αν γινοταν προσωπικα σε καποια καθαριστρια αλλα μιας κ το εθιξες ειπα να το κανω γενικοτερο.

Οι καθαριστριες αραγε δεν πληρωνονται στα κλαμπ,στα μπουζουκια,στις καφετερειες κλπ κλπ κλπ ???

Ποιος ο λογος υπαρξης του "μπουρμπουαρ" ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ποιος ο λογος υπαρξης του "μπουρμπουαρ" ?

Ελα τωρα elvis..Ο λογος ειναι απλος.. μια κυρια ειναι χωμενη σε ενα υπογειο και μου εχει τα WC καθαρα..Αυτος πειστευω να φτανει.

Εξ'αλλου δεν πιστευω να χαλαει ο προυπογισμος μας αν αντι για 300 ευρω χαλασουμε 303..Σωστα ?

Επισκέπτης
Βασικα δεν ειμαι φανατικος του μαγαζιου.Εχω περασει μερικες βολτιτσες αλλα δεν ενθουσιαστηκα.
Παντως ομολογω οτι οι τουαλετες του συγκεκριμενου μαγαζιου ειναι παντα καθαρες βεβαια ολοι ξερουμε το λογο,ετσι ?

Οπως κ να εχει,διατηρω τις επιφυλαξεις μου περι των καθαριστριων των εκαστοτε μαγαζιων.

Υστερογραφο,δεν θα το ελεγα πως ειμαι απ'τους πελατες των 300€.Δυστυχως παιζω αρκετα παρακατω.Καλα να 'ναι το φιλαρακι μου που κερναει που κ που.;)

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο 6μηνο περιπου δουλευε μια μαυρη με σχετικα ανοιχτοχρωμο δερμα πολυ ψηλη,αδυνατη με εκπληκτικο κωλο.Δεν θυμαμαι το ονομα της γιατι ημουνα λιγο λιωμα αλλα επειδη ειχα περασει καλα αν καποιος καταλαβε ποια ειναι και ξερει που δουλευει τωρα ας βοηθησει.(vaso σε σενα στηριζομαι,λογικα ξερεις ποια λεω γιατι ο φραπες της ηταν απαιχτος)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πριν απο 6μηνο περιπου δουλευε μια μαυρη με σχετικα ανοιχτοχρωμο δερμα πολυ ψηλη,αδυνατη με εκπληκτικο κωλο.Δεν θυμαμαι το ονομα της γιατι ημουνα λιγο λιωμα αλλα επειδη ειχα περασει καλα αν καποιος καταλαβε ποια ειναι και ξερει που δουλευει τωρα ας βοηθησει.(vaso σε σενα στηριζομαι,λογικα ξερεις ποια λεω γιατι ο φραπες της ηταν απαιχτος)

Ο vasos δεν ασχολείται με την Αφρική

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Χτές Ανατολή και Γκόλντ.Πάμε με την σειρά απο Ανατολή.  :rockon:

1)  Αλεξάνδρα
2)  Εύα
3)  Ιζαμπέλα
4)  Καρολίνα
5)  Μόνικα
6)  Νατάσσα(πρώην Χριστίνα από aphrodirte και lido)
7)  Ντάρια
8)  Μόνικα(η μαυρούλα)
9)  Λουντμίλα
10)Μάουρα
11)Καρίνα
12)Ελένη
13)Αμάντα
14)Μαρία
15)Κλαούντια

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτεσιοβραδυνή εξόρμηση στο ίδρυμα. Παρουσίες:

1. Αμάντα
2. Αλέξια
3. Μαρία
4. Νικόλ (δοκιμή απλού χουρού)
5. Αντζι
6. Βικτώρια
7. Λιουντμίλα
8. Μάουρα
9. Καρολίνα
10. Τζίνα
11. Στέφανι (μαύρη)
12. Μόνικα (μαύρη)
13. Γιασμίνα (πουτό + απλός χουρός)
14. Εύα
15. Νταϊάνα
16. Ντάρια
17. Έλενα
18. Αριάδνη
19. Η ψηλή μαύρη με τις βυζάρες που δε θυμάμαι  όνομα

και 4-5 ακόμα που δε μου συστήθηκαν

Γενικά καλά περάσαμε με σερβίρισμα αφρικανικής ποικιλίας καφέ με τα ακροδάκτυλα στο πατάρι!
Το show Μάρκος-Τζίνα δεν έπαιξε μέχρι τις 3:15 που φύγαμε, είχε ένα με αμάντα και ένα "παππού" αλλά με πλαστικό εργαλείο. Στο δίπλα τραπέζι δύο κοστουμάτοι thirtysomething είχαν Λιουντμίλα-Βικτώρια και τις έβαλαν να γλωσσοφιλιούνται!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χτεσιοβραδυνή εξόρμηση στο ίδρυμα. Παρουσίες:

1. Αμάντα
2. Αλέξια
3. Μαρία
4. Νικόλ (δοκιμή απλού χουρού)
5. Αντζι
6. Βικτώρια
7. Λιουντμίλα
8. Μάουρα
9. Καρολίνα
10. Τζίνα
11. Στέφανι (μαύρη)
12. Μόνικα (μαύρη)
13. Γιασμίνα (πουτό + απλός χουρός)
14. Εύα
15. Νταϊάνα
16. Ντάρια
17. Έλενα
18. Αριάδνη
19. Η ψηλή μαύρη με τις βυζάρες που δε θυμάμαι  όνομα

και 4-5 ακόμα που δε μου συστήθηκαν

Γενικά καλά περάσαμε με σερβίρισμα αφρικανικής ποικιλίας καφέ με τα ακροδάκτυλα στο πατάρι!
Το show Μάρκος-Τζίνα δεν έπαιξε μέχρι τις 3:15 που φύγαμε, είχε ένα με αμάντα και ένα "παππού" αλλά με πλαστικό εργαλείο. Στο δίπλα τραπέζι δύο κοστουμάτοι thirtysomething είχαν Λιουντμίλα-Βικτώρια και τις έβαλαν να γλωσσοφιλιούνται!

εσενα πρεπει να σε κανουμε αρθρογραφο σε περιοδικο για τον στριπτιζιακο χώρο...εισαι απλα αξιος και τιμημενος συνεχιστης των λιστων και της απομνημονευσης τεμαχιων!πολυ απλα μπραβο!ευγε! :rockon: :rockon:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
εσενα πρεπει να σε κανουμε αρθρογραφο σε περιοδικο για τον στριπτιζιακο χώρο...εισαι απλα αξιος και τιμημενος συνεχιστης των λιστων και της απομνημονευσης τεμαχιων!πολυ απλα μπραβο!ευγε! :rockon: :rockon:

Κάνω ότι μπορώ δάσκαλε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνω ότι μπορώ δάσκαλε!
Λοιπόν αποφάσισα να ανοίξουμε θρεντ για τον Δάσκαλο και τους Δώδεκα αποστόλους των στριπ....
Δάσκαλος και καθοδηγητής ο Μέγας Βάσος.
Ο πρώτος απόστολος βρέθηκε και λέγεται κάπταιν Μακ.
Ο υπουργός παίρνει τη θέση του ψαρά με τα τελάρα του.
Ο Ντίκυ, ο νόκια, ο ΝταρκΕιντζελΟφστριπς, ο έλβις παίρνουν άνετα θέσεις ενώ το ρόλο του έκπτωτου Ιούδα παίρνει σαφώς και με διαφορά ο Μακλέιν...... Οι λοιποί μπορούν να αυτοπροταθούν να τεθούν σε ψηφοφορία από άλλα μέλη. Οταν η ομάδα ολοκληρωθεί θα αρχίσει την διδασκαλία με πρώτη στάση τη Λ. Συγγρού. 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω Περσονα δεν μπαινω σε καστες και ομαδες / τραβαω τη δικη μου πορεια και οι υπολοιποι απλως προσπαθειτε να με ακολουθησετε αλλα επι ματαιω ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω Περσονα δεν μπαινω σε καστες και ομαδες / τραβαω τη δικη μου πορεια και οι υπολοιποι απλως προσπαθειτε να με ακολουθησετε αλλα επι ματαιω ....
Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρεις φορές παμμέγιστο ρεμάλι θα μας αρνηθείς.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λοιπόν αποφάσισα να ανοίξουμε θρεντ για τον Δάσκαλο και τους Δώδεκα αποστόλους των στριπ....
Δάσκαλος και καθοδηγητής ο Μέγας Βάσος.

μαλλον περσονα εχεις παρεξηγησει τα πραγματα...δεν υπαρχει κανενας διδασκαλος και καθοδηγητης,υπαρχουν μονο παικτες σε ενα mind game που έχει 3 σταδια....1ον)απο το σουρουπο μεχρι τις 00.00 οπου σου περναει η σκεψη του να πας σε στριπ γυρω στις 56-57 φορες και συνεχως λες"οχι ρε δεν θα παω..δεν θα με πιασουν παλι μαλακα,αλλα θα κατεβω να παρω τσιγαρα,σοκολατιτσα και μια κοκα κολα για το σπιτι" 2ον)η αέναη μαχη της σηκωμαρας με τη λογικη οπου πριν βαλεις τα κλειδια στην κυρια εισοδο του σπιτιου σου ερχονται στο μυαλο οι στριγκιες,οι φραπεδες,η dance Μουσικη σε συνδυασμο με τα καυλοθήλυκα κε πανω απο το 70% των περιπτωσεων σε στελνουν σε αυτες τις γευσεις της σαρκος και του οφθαλμου και 3ον)το "αποδειπνο" που επερχεται μετα απο την παρουσια σου στο πολιτιστικο κεντρο εκδηλωσης "νυκτερινο ιδρυμα παραγωγης μπομπας,καφε και ενδιαμεσου πολιτσισμου" και αντιλαμβανεσαι οτι για αλλη μια φορα το ενεργειακο πεδιο της ψωλης σου σε εστειλε στην αποτυχια,ενω ταυτοχρονα οδηγας για το σπιτι δακρυβρεχτος γιατι παλι σου μαγκωσανε το πορτοφολι..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
μαλλον περσονα εχεις παρεξηγησει τα πραγματα...δεν υπαρχει κανενας διδασκαλος και καθοδηγητης,υπαρχουν μονο παικτες σε ενα mind game που έχει 3 σταδια....1ον)απο το σουρουπο μεχρι τις 00.00 οπου σου περναει η σκεψη του να πας σε στριπ γυρω στις 56-57 φορες και συνεχως λες"οχι ρε δεν θα παω..δεν θα με πιασουν παλι μαλακα,αλλα θα κατεβω να παρω τσιγαρα,σοκολατιτσα και μια κοκα κολα για το σπιτι" 2ον)η αέναη μαχη της σηκωμαρας με τη λογικη οπου πριν βαλεις τα κλειδια στην κυρια εισοδο του σπιτιου σου ερχονται στο μυαλο οι στριγκιες,οι φραπεδες,η dance Μουσικη σε συνδυασμο με τα καυλοθήλυκα κε πανω απο το 70% των περιπτωσεων σε στελνουν σε αυτες τις γευσεις της σαρκος και του οφθαλμου και 3ον)το "αποδειπνο" που επερχεται μετα απο την παρουσια σου στο πολιτιστικο κεντρο εκδηλωσης "νυκτερινο ιδρυμα παραγωγης μπομπας,καφε και ενδιαμεσου πολιτσισμου" και αντιλαμβανεσαι οτι για αλλη μια φορα το ενεργειακο πεδιο της ψωλης σου σε εστειλε στην αποτυχια,ενω ταυτοχρονα οδηγας για το σπιτι δακρυβρεχτος γιατι παλι σου μαγκωσανε το πορτοφολι..

μετά το "Ο κώλος είναι αλκοολίκι"
έχουμε και το "τα στρίπ είναι αλκοολίκι"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Οτι και να λες τα 7 αστέρια του λογαριασμού σου μας καθοδηγούν τεράστιε βάσος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom