Επισκέπτης
4-6??ειμαι σε υπηρεσια τωρα...
4-6??ειμαι σε υπηρεσια τωρα...
o λευτερης και ο πετρος ο σερβιτορος τριγυριζουν ακομα εκει μεσα ??
Η Λιζα ( ex Γκολντ, Βαby O, ξανθια, κοντο μαλι, πλαστικο βυζι Νο3), που τωρα δουλευει στο Ανατολη, το παει το γραμμα στο παταρι ?
ποια λιζα λες?αυτη που ειναι στο σαιτ του gold?απο μελαχροινη εγινε ξανθια?
Πέστα ρε νόκια γιατί το ξέχασε το Λιζάκι.Αλλά μην τον παρεξηγείς γιατί με το πολύ χτύπημα του σέϊκερ έπαθε στριπαμνησίαMε βρηκες μικρο και με κοροιδευεις χρονιαρες ημερες εεε ?
Απο περυσι εβαλε σιλικονη και εκανε το μαλι ξανθο..
Πηγε Ανατολη πριν απο περιπου 3 εβδομαδες..
Πέστα ρε νόκια γιατί το ξέχασε το Λιζάκι.Αλλά μην τον παρεξηγείς γιατί με το πολύ χτύπημα του σέϊκερ έπαθε στριπαμνησία
Αυτη που εκανε παρεα με Βικτωρια (την βυζαρου, 4 και τωρα Μουσσες) και Σαμπινα..( παει και αυτη..την σπιτωσε ο αγαπητικος και την εβγαλε απο την νυκτα..)
Γυρω στο 1.70, Λεττονη, κοντο μαλι ξανθο (πρωην μαυρο μεχρι τους ωμους)και 3αρι σιλικονατο..Μενει και στην γειτονια σου.. ;)
Αυτη που εκανε παρεα με Βικτωρια (την βυζαρου, 4 και τωρα Μουσσες) και Σαμπινα..( παει και αυτη..την σπιτωσε ο αγαπητικος και την εβγαλε απο την νυκτα..)
τα επιασε τα λεφτα του τωρα ....
Σε πρόσφατη επίσκεψη διαπίστωσα ότι η αγαπημένη μου Κορίνα ανέβασε την ταρίφα της περιποίησης οπότε μπαν μέχρι να συνέλθει...
Χτές είχε λίγο κόσμο το μαγαζί και ήταν σχετικά ήρεμα τα πράγματα για να πιελι κάποιος την τεκίλα του .
Πάμε τώρα στις παρουσίες
1)Αμάντα
2)Μαρία
3)Κλαούντια
4)Αλεξάνδρα
5)Εύα
6)Ντάρια
7)Μόνικα
8)Ιζαμπέλα
9)Λουντμίλα
και 10) η πρώην Χριστίνα απο aphro και lido σαν Νατάσα.