konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολυ καλημερα στους αγαπητους...χθες το βραδυ αποφασιζω να παω μαζι με ενα κολητο μετα απο καιρο ανατολη,εχοντας διαβασει και τα καλα σας λογια παντα... μπαινουμε στο μαγαζι και μας αραζουν σε μια καναπεδια,οποτε θυμαμαι κατι για μια καρινα,και ροταω το παλικαρι που φερνει τα ποτα αν εργαζεται σημερις,αμεσωσ την φωναζει..ερχετε εκει το κοριτσακι,ενταξει καλο αλλα δεν μου γεμιζε το ματι,λεω δεν γαμιεται,την περνω για χουρεψει... παμε στο παταρι πισσα... λεω εδω ειμαστε..ξεκιναει χορο... ξεχασα να αναφερω πως την πηρα λογο φραπεδιας που ελεγαν καποιοι,την εβλεπα χορευε χορευε τπτ.. οποτε μου λεει..θελεις κατι αλλο? τις λεω τι ενοεις? μου λεει φραπε της λεω ναι,μου λεει 50ευρο ακομα...χαχαχαχα της λεω.τησ λεω με 50 θελω παραπανω ! ξεκινησα τα παζαρια και την καταφερα με 30 ευρουδια. η κοπελα προσπαθουσε αλλα το θεμα δεν το κατεχει... κατεβαινω κατω και βλεπω τον φιλο μου να μιλαει με μια μαρια ψηλη μαυρομαλα με σφιχτο κορμι,νταρντανα αρκετα..παει αυτος παταρι ,μετα 10 ξανακατεβαινει ,μου λεει πολυ καλη!με το που τελειωνει την κουβεντα μου ερχετε εκει και καθετε διπλα μου για κανα 10 λεπτο που ολη την ωρα την χουφτωνα,λεω απο μεσα μου δεν γαμιεται΄δευτερη φορα΄ τησ λεω παμε? ΝΑΙ μου λεει,τι θα μου ελεγε οχι? με τα πολλα παμε πανω και ξεκιναειτο μωρο ενα πολυ superB χορο. για την καρινα δεν θα ξαναπηγαινα...αλλα το μαρακι θα το τιμησω ανετα ξανα!!