Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πολυ καλημερα στους αγαπητους...χθες το βραδυ αποφασιζω να παω μαζι με ενα κολητο μετα απο καιρο ανατολη,εχοντας διαβασει και τα καλα σας λογια παντα... μπαινουμε στο μαγαζι και μας αραζουν σε μια καναπεδια,οποτε θυμαμαι κατι για μια καρινα,και ροταω το παλικαρι που φερνει τα ποτα αν εργαζεται σημερις,αμεσωσ την φωναζει..ερχετε εκει το κοριτσακι,ενταξει καλο αλλα δεν μου γεμιζε το ματι,λεω δεν γαμιεται,την περνω για χουρεψει... παμε στο παταρι πισσα... λεω εδω ειμαστε..ξεκιναει χορο... ξεχασα να αναφερω πως την πηρα λογο φραπεδιας που ελεγαν καποιοι,την εβλεπα χορευε χορευε τπτ.. οποτε μου λεει..θελεις κατι αλλο? τις λεω τι ενοεις? μου λεει φραπε της λεω ναι,μου λεει 50ευρο ακομα...χαχαχαχα της λεω.τησ λεω με 50 θελω παραπανω ! ξεκινησα τα παζαρια και την καταφερα με 30 ευρουδια. η κοπελα προσπαθουσε αλλα το θεμα δεν το κατεχει... κατεβαινω κατω και βλεπω τον φιλο μου να μιλαει με μια μαρια ψηλη μαυρομαλα με σφιχτο κορμι,νταρντανα αρκετα..παει αυτος παταρι ,μετα 10 ξανακατεβαινει ,μου λεει πολυ καλη!με το που τελειωνει την κουβεντα μου ερχετε εκει και καθετε διπλα μου για κανα 10 λεπτο που ολη την ωρα την χουφτωνα,λεω απο μεσα μου δεν γαμιεται΄δευτερη φορα΄ τησ λεω παμε? ΝΑΙ μου λεει,τι θα μου ελεγε οχι?:) με τα πολλα παμε πανω και ξεκιναειτο μωρο ενα πολυ superB χορο. για την καρινα δεν θα ξαναπηγαινα...αλλα το μαρακι θα το τιμησω ανετα ξανα!!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ξεχασα να αναφερω κατι βασικο...για το θεμα Ανατολη vs Στρουμφακια ,οταν ο φιλος μου ζητησε την καρινα για χορο επανηλημενα λιγο πιο μετα απο εμενα,του ειπαν μετα απο ωρα πως πηγε να φερει το βιβλιαρειο υγειας της...χαχαχα μαλλον θα περιμεναν κανα ντου απο τσεοπουλα;) :dancing: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σεμνα με αυτα που γραφονται ....θα κλεισει το ιδρυμα
να γινονται αλλα να μην γραφονται

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εχεις ενα δικιο δεν λεω,αλλα ποιος ο λογος υπαρξης τουτης εδω της σελιδας?μηπως την εχουμε για το εφε?οχι... ειναι για ενημερωση.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
πολυ καλημερα στους αγαπητους...χθες το βραδυ αποφασιζω να παω μαζι με ενα κολητο μετα απο καιρο ανατολη,εχοντας διαβασει και τα καλα σας λογια παντα... μπαινουμε στο μαγαζι και μας αραζουν σε μια καναπεδια,οποτε θυμαμαι κατι για μια καρινα,και ροταω το παλικαρι που φερνει τα ποτα αν εργαζεται σημερις,αμεσωσ την φωναζει..ερχετε εκει το κοριτσακι,ενταξει καλο αλλα δεν μου γεμιζε το ματι,λεω δεν γαμιεται,την περνω για χουρεψει... παμε στο παταρι πισσα... λεω εδω ειμαστε..ξεκιναει χορο... ξεχασα να αναφερω πως την πηρα λογο φραπεδιας που ελεγαν καποιοι,την εβλεπα χορευε χορευε τπτ.. οποτε μου λεει..θελεις κατι αλλο? τις λεω τι ενοεις? μου λεει φραπε της λεω ναι,μου λεει 50ευρο ακομα...χαχαχαχα της λεω.τησ λεω με 50 θελω παραπανω ! ξεκινησα τα παζαρια και την καταφερα με 30 ευρουδια. η κοπελα προσπαθουσε αλλα το θεμα δεν το κατεχει... κατεβαινω κατω και βλεπω τον φιλο μου να μιλαει με μια μαρια ψηλη μαυρομαλα με σφιχτο κορμι,νταρντανα αρκετα..παει αυτος παταρι ,μετα 10 ξανακατεβαινει ,μου λεει πολυ καλη!με το που τελειωνει την κουβεντα μου ερχετε εκει και καθετε διπλα μου για κανα 10 λεπτο που ολη την ωρα την χουφτωνα,λεω απο μεσα μου δεν γαμιεται΄δευτερη φορα΄ τησ λεω παμε? ΝΑΙ μου λεει,τι θα μου ελεγε οχι?:) με τα πολλα παμε πανω και ξεκιναειτο μωρο ενα πολυ superB χορο. για την καρινα δεν θα ξαναπηγαινα...αλλα το μαρακι θα το τιμησω ανετα ξανα!!

Εγώ πάντως πέρασα μια χαρά με την Καρίνα με 50 μόνο αλλά την είχα κεράσει και 2 ποτά + 1 χορό ένα μήνα πριν και το θυμόταν

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ψεσινη επισκεψη στην ανατολη,καρινα εκει πιστη στις υποχρεωσεις της,το μαρακι οπως παντα να δινει ρεστα,ελιζα στην προσπαθεια  και οι υπολοιπες απλα αδιαφορες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απαράδεκτες γυναίκες, απαράδεκτος χορός στην πίστα. Ξενέρωμα οι γκόμενες, η πλειοψηφία των οποίων έχουν κάνει δια βίου σύμβαση με την κυτταρίτιδα και το πάχος. Ο dj ξύλινος, αλλά οι πορτιέρηδες πολύ ευγενικοί, και τα γκαρσόνια άψογα. Τι να το κάνεις; Εκτός από κάνα δυό καλά κομμάτια που συνήθως κωλοτρίβονται με αγαπούληδες εάν έχεις περάσει Lido, Lolita και Princess το μαγαζί είναι ξενέρα. Για BG δεν έχω πλέον άποψη γιατί έχω σιχαθεί να βλέπω λιγούρια πιτισιρικάδες να περιμένουν στη σειρά για τον φραπέ τους. Η βαββούρα δε στο μαγαζί σου διαλύει και οποιαδήποτε όρεξη για το παλιό καλό στοιχειώδες νταραβέρι....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Απαράδεκτες γυναίκες, απαράδεκτος χορός στην πίστα. Ξενέρωμα οι γκόμενες, η πλειοψηφία των οποίων έχουν κάνει δια βίου σύμβαση με την κυτταρίτιδα και το πάχος. Ο dj ξύλινος, αλλά οι πορτιέρηδες πολύ ευγενικοί, και τα γκαρσόνια άψογα. Τι να το κάνεις; Εκτός από κάνα δυό καλά κομμάτια που συνήθως κωλοτρίβονται με αγαπούληδες εάν έχεις περάσει Lido, Lolita και Princess το μαγαζί είναι ξενέρα. Για BG δεν έχω πλέον άποψη γιατί έχω σιχαθεί να βλέπω λιγούρια πιτισιρικάδες να περιμένουν στη σειρά για τον φραπέ τους. Η βαββούρα δε στο μαγαζί σου διαλύει και οποιαδήποτε όρεξη για το παλιό καλό στοιχειώδες νταραβέρι....

Η Ανατολή έχει το κάλύτερο πριβέ και όντως μαιτρ-πόρτα-γκαρσόνια πολύ πάνω από το μέσο όρο. Τα άλλα είναι θέμα γούστου, εγώ π.χ. Lido-Mouses τα αντιπαθώ. Σε Princess-Lolita συχνάζω αλλά προσέχω για να έχω με τα γκαρσόνια τους.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

100% γιου χαβ ραιτ!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Επίσκεψη Ανατολή, χτες Σάββατο 23/12/07, ώρα 04:00 περίπου.
Τιμές: είσοδος - ποτό 10 €, χορός 10 € απλός - 50 € πριβέ, ποτό γυναικείο 10 € μονό - 20 € διπλό.
Ποτά κανονικά, δε μου φάνηκαν μπόμπα.
Σέρβις καλό και γρήγορο. Οι σερβιτόροι ήταν ευγενικοί.
Από κόσμο ήταν μισοάδειο – μισογεμάτο, όπως το πάρει κανείς.
Χώρος μέτριος – ο γνωστός. Το κακό είναι ότι τα τραπέζια είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Διακόσμηση ιδιαίτερη δεν υπάρχει. Στα συν το πατάρι για χορούς.
Χορός στην πίστα τίποτα το ιδιαίτερο, όπως παντού.
Χοροί από μέτριοι - αδιάφοροι ως αρκετά καλοί, ανάλογα την κοπέλα.
Γυναίκες όλων των ειδών με κάποιες αρκετά καλές παρουσίες. Κάποιες ήταν φιλικές και εργατικές, αλλά αρκετές βαριόντουσαν και το έδειχναν αυτό.
Γενικώς είναι καλό και έχει αρχίσει να ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό. Αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.
Παρούσες ήταν οι:

1. Ιζαμπέλα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
2. Ελίνα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
3. Φλώρα (καστανή – ψηλή)
4. Λάουρα (ξανθιά – ψηλή)
5. Νατάσα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί – ψηλή)
6. Εβελίνα (ξανθιά – κοντή)
7. Τάνια (μελαχρινη – μακρύ μαλλί – ψηλή)
8. Νατέλα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί)
9. Έλενα (κοκκινομάλλα – μακρύ μαλλί)
10. Μαριάννα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί)
11. Μόνικα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί – κοντή)
12. Ναταλία (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
13. Ανίτα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
14. Σόφι (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
15. Κλαούντια (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
16. Καρολίνα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
17. Νικολλέτα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
18. Μιλένα (μελαχρινή)
19. Νίκη (ξανθιά)
20. Καρίνα (μελαχρινή)
21. Εμανουέλλα (καστανόξανθη – μακρι μαλλί – γεματούλα)
22. Πάολα (μιλφ)
23. Μαρία (μελαχρινη – μακρύ μαλλί)
24. ? (ξανθιά – κοντό μαλλί ψηλή)
25. ? (μαύρη)
και κάνα δυο άλλες των οποίων το όνομα δε ξέρω.

Προσθήκες, αλλαγές και σχόλια είναι όχι απλά ευπρόσδεκτα αλλά αναγκαία.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Επίσκεψη Ανατολή, χτες Σάββατο 23/12/07, ώρα 04:00 περίπου.
Τιμές: είσοδος - ποτό 10 €, χορός 10 € απλός - 50 € πριβέ, ποτό γυναικείο 10 € μονό - 20 € διπλό.
Ποτά κανονικά, δε μου φάνηκαν μπόμπα.
Σέρβις καλό και γρήγορο. Οι σερβιτόροι ήταν ευγενικοί.
Από κόσμο ήταν μισοάδειο – μισογεμάτο, όπως το πάρει κανείς.
Χώρος μέτριος – ο γνωστός. Το κακό είναι ότι τα τραπέζια είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Διακόσμηση ιδιαίτερη δεν υπάρχει. Στα συν το πατάρι για χορούς.
Χορός στην πίστα τίποτα το ιδιαίτερο, όπως παντού.
Χοροί από μέτριοι - αδιάφοροι ως αρκετά καλοί, ανάλογα την κοπέλα.
Γυναίκες όλων των ειδών με κάποιες αρκετά καλές παρουσίες. Κάποιες ήταν φιλικές και εργατικές, αλλά αρκετές βαριόντουσαν και το έδειχναν αυτό.
Γενικώς είναι καλό και έχει αρχίσει να ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό. Αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.
Παρούσες ήταν οι:

1. Ιζαμπέλα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
2. Ελίνα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
3. Φλώρα (καστανή – ψηλή)
4. Λάουρα (ξανθιά – ψηλή)
5. Νατάσα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί – ψηλή)
6. Εβελίνα (ξανθιά – κοντή)
7. Τάνια (μελαχρινη – μακρύ μαλλί – ψηλή)
8. Νατέλα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί)
9. Έλενα (κοκκινομάλλα – μακρύ μαλλί)
10. Μαριάννα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί)
11. Μόνικα (μελαχρινη – μακρύ μαλλί – κοντή)
12. Ναταλία (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
13. Ανίτα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
14. Σόφι (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
15. Κλαούντια (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
16. Καρολίνα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
17. Νικολλέτα (ξανθιά – μακρύ μαλλί)
18. Μιλένα (μελαχρινή)
19. Νίκη (ξανθιά)
20. Καρίνα (μελαχρινή)
21. Εμανουέλλα (καστανόξανθη – μακρι μαλλί – γεματούλα)
22. Πάολα (μιλφ)
23. Μαρία (μελαχρινη – μακρύ μαλλί)
24. ? (ξανθιά – κοντό μαλλί ψηλή)
25. ? (μαύρη)
και κάνα δυο άλλες των οποίων το όνομα δε ξέρω.

Προσθήκες, αλλαγές και σχόλια είναι όχι απλά ευπρόσδεκτα αλλά αναγκαία.

Τι να προσθέσουμε σε τέτοιο υποδειγματικό report; Μας κάλυψες... αλλά δεν ανέφερες ποιές τίμησες!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965

μαρια ψηλη μαυρομαλα με σφιχτο κορμι,νταρντανα αρκετα..παει αυτος παταρι ,μετα 10 ξανακατεβαινει ,μου λεει πολυ καλη!με το που τελειωνει την κουβεντα μου ερχετε εκει και καθετε διπλα μου για κανα 10 λεπτο που ολη την ωρα την χουφτωνα,λεω απο μεσα μου δεν γαμιεται΄δευτερη φορα΄ τησ λεω παμε? ΝΑΙ μου λεει,τι θα μου ελεγε οχι?:) με τα πολλα παμε πανω και ξεκιναειτο μωρο ενα πολυ superB χορο.

Εμμανουέλα το παίζει Ισπανίδα γλύψιμο σεόλο το κορμί και μετα κέρασμα άγριου φραπέ!Στην υγειά σας!

Μαρία: καλή …
Εμμανουέλλα: θα μπορούσε και καλύτερα …

Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μαγαζιά - δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά όχι και απαράδεκτο.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Τι να προσθέσουμε σε τέτοιο υποδειγματικό report; Μας κάλυψες... αλλά δεν ανέφερες ποιές τίμησες!
δηλαδη ησουν σαν το μαραγκο.....με μπλοκακι και μολυβι στο αυτι!αποκλειεται να θυμασαι τοσα ονοματα...μην τρελλαθω!!!!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
δηλαδη ησουν σαν το μαραγκο.....με μπλοκακι και μολυβι στο αυτι!αποκλειεται να θυμασαι τοσα ονοματα...μην τρελλαθω!!!!
Όχι και με μπλοκάκι και μολύβι ...
Είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις.
Κάποιες τις ξέρεις ήδη (π.χ. από άλλο μαγαζί ή από προηγούμενη επίσκεψη),
κάποιες τις γνωρίζεις (π.χ. συνομιλία, ποτό ή χορός),
κάποιες απλά τις θυμάσαι γιατί σου κάνουν εντύπωση (θετικά ή αρνητικά).
Το σημαντικό είναι να κάνεις την καταγραφή σχετικά γρήγορα (π.χ. μόλις γυρίσεις ή μόλις ξυπνήσεις).

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.204
Πόντοι
6.765
Συγνώμη για το άσχετο αλλά το μαγαζί κάτω από το VIPS στο μπουρνάζι υπάρχει ακόμα ???Ονομα θυμάται κανείς ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom