Νέα

City Tours σωστές τιμές βάσει Service !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tresurert
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εν μέρη έχεις δίκιο φίλε μου.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη που πήρα σε στούντιο το 94 95 κάπου εκεί,...!
Πολωνέζα ψηλή μελαχρινο-καστανή 3άρες τορπίλες φυσικές και παιχνίδι τρελό, χωρίς θέμα ώρας. Μπορεί και να ήμουνα και 40-50  λεπτά μέσα !
Εκείνη την εποχή η "ξεπέτα" ήταν άγνωστη λέξη στά στούντια, όπως και η λέξη μιλφ (δεν υπήρχαν μιλφ- μόνο φρεσκαδούρες)!

Ηρθε λοιπόν η ώρα, να ξαναμπούν τα πράγματα σε μια πιό  λογική βάση, έστω και άθελά μας !

Ο gismo νομίζω το έθεσε πολύ σωστά το θέμα !

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη που πήρα σε στούντιο το 94 95 κάπου εκεί,...!
Πολωνέζα ψηλή μελαχρινο-καστανή 3άρες τορπίλες φυσικές και παιχνίδι τρελό, χωρίς θέμα ώρας. Μπορεί και να ήμουνα και 40-50  λεπτά μέσα !
Εκείνη την εποχή η "ξεπέτα" ήταν άγνωστη λέξη στά στούντια, όπως και η λέξη μιλφ (δεν υπήρχαν μιλφ- μόνο φρεσκαδούρες)!

Ηρθε λοιπόν η ώρα, να ξαναμπούν τα πράγματα σε μια πιό  λογική βάση, έστω και άθελά μας !

Ο gismo νομίζω το έθεσε πολύ σωστά το θέμα !
συμφωνώ κι εγώ

OP
OP
tresurert

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα Admina τραβα μια τσαρκα στο Μεταξι και ξαναελα !!! :grin: :grin: :grin:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Στο κατω κάτω της γραφής, άμα υπάρχει κράτος να κάνει τα μαγαζά του έρωτα νόμιμα και να αφήσει τις δήθεν σεμνοτυφίες και να παίρνει κάποιο φόρο (γιατί όλο δεν μπορεί να τον παίρνει - τον φόρο- !) Βλέπε Γερμανία και άλλα πολιτισμένα κράτη,.....!

Αν θέλουμε να μειώσουμε το έλλειμα θα πρέπει να αφήσουμε τις ψευτοσεμνοτυφίες και τον στρουθακαμηλισμό!!

Νομιμοποίηση εδώ και τώρα !

Οργάνωση σοβαρών οίκων με ευρωπαικές προδιαγραφές και όλα θα είναι καλύτερα!!

OP
OP
tresurert

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Nαι καλα ,παρε αδεια απο τους Πουριτανους και ελα σφυρα μου κλεφτικα !!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Μήπως το χρήμα που πιθανόν θα μπορούσε να εισρεύσει στα κρατικά ταμεία νικούσε τους πουριτανούς?

Γιατί ευτυχώς και δυστυχώς, το χρήμα κυβερνάει σχεδόν τα πάντα

OP
OP
tresurert

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ασε να φτιαξουνε πρωτα το θεσμικο πλαισιο για τις ΑΕ του Δημοσιου που καθονται και τα ξυνουν οι παλλικαραδες με 7500 το μηνα μηπως και φυγει κανενας απο αυτους που διορισε ο Ρ ..... και ο καθε Ρ.... μην λεμε και ονοματα !!!
Ασε μετα να παρουν τον Πουλο και καμμια Διακοσαρια χιλιαδες δημοσιοι υπαληλοι και μετα ελα να συζητησουμε !!!

Α μην ξεχασω και τους κυριους της Βουλης που μην και τους ακουμπησουμε !!! :tickedoff:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Αν θέλουμε να μειώσουμε το έλλειμα θα πρέπει να αφήσουμε τις ψευτοσεμνοτυφίες και τον στρουθακαμηλισμό!!

Νομιμοποίηση εδώ και τώρα !

Οργάνωση σοβαρών οίκων με ευρωπαικές προδιαγραφές και όλα θα είναι καλύτερα!!
Φίλε μου καλά τα λες,
Αλλά έχεις δει πολλές "σοβαρές επιχειρήσεις με ευρωπαϊκές προδιαγραφές" σε αυτήν την χώρα;
Αυτά στην Ελλάδα δεν γίνονται... Λόγια πολλά από τους κρατούντες αλλά ουσία μηδέν, Δυστυχώς  :headbang:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές
Δεν επεκτείνομαι περισσότερο γιατί θα χαλάσω τη θεματολογία του thread

Ασε να φτιαξουνε πρωτα το θεσμικο πλαισιο για τις ΑΕ του Δημοσιου που καθονται και τα ξυνουν οι παλλικαραδες με 7500 το μηνα μηπως και φυγει κανενας απο αυτους που διορισε ο Ρ ..... και ο καθε Ρ.... μην λεμε και ονοματα !!!
Ασε μετα να παρουν τον Πουλο και καμμια Διακοσαρια χιλιαδες δημοσιοι υπαληλοι και μετα ελα να συζητησουμε !!!

Α μην ξεχασω και τους κυριους της Βουλης που μην και τους ακουμπησουμε !!! :tickedoff:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ξεχαστε την Ελλαδα που ξεραμε, ολα θα γεννουν.......

....... απλα θα τα δουμε μετα θανατον ημων..... αμαν , αμην.  :'( :'(

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Μα για αυτό δεν φτιάχνουν θεσμικό πλαίσιο  λειτουργίας αλλά και σύγχρονούς Γενικούς Κανονισμούς Προσωπικού, για τις ΑΕ του ευρύτερου Δημοσίου έτσι ώστε να μπορούν κάθε φορά νατις λεηλατούν "νόμιμα" και να μην μπορεί κανένας να στοχοποιήσει τις όποιες νομικές ή ηθικές ευθύνες υπάρχουν. Και μερικοί δεν πάιρνουν μόνο 7500 αλλά περισσότερα. Αααααα....ρε και μαθαίνατε την πλήρη αλήθεια του τη συμβάινει σε αυτές της εταιρείες.....μέχρι και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!!.....δεν λέω άλλα μην βρεθώ καμιά μέρα σε χαντάκι!!!!

staxtoulis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί Φίλοι.. εδώ και καιρό βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα τών ct και τις τιμές  άρχισα να προβληματίζομαι .. και χαίρομαι που τέθεικε το θέμα και ειδικά από μέλοι που παρακολουθώ καιρό τα γραφομενά τους..
Εδώ να ζητήσω συγνώμη γιατί αν και ασχολούμε πολύ μεγάλο διάστημα τα ctg δεν γράφω συχνά σχόλια.. λόγω του χρόνου και της ιδιόρυθμης δουλειάς μου.. ξέρω δέν είναι θεμιτό γιατί εγώ αρκετές φορές βοηθήθηκα από τα σχόλια άλλων ενώ εγώ αντίθετα δέν το έπραξα... Σύγνώμη για την εισαγωγή αλλά το θεώρησα αναγκαίο προς όλους εσάς που τροφοδοτείται πάντα σαφείς πληροφορίες κυρίως για τους νεώτερους...
Στο θέμα τώρα τών τιμών νομίζω ότι είναι καιρός πιά μια και όσοι ασχολείστε συστηματικά με το είδος  μην μου πήτε ότι δεν έχετε κλάψει τα λεφτά σας.. ξέρω είναι μία πολυτέλεια ένα πάθος... αλλά εμείς την στηρίζουμε και την επιδοτούμε άρα έχουμε και τον πρώτο λόγο.. Αρα θα πρέπει να καταλάβουν λοιπόν και τα Κορίτσια μας αλλά και Αντέντιδες ότι δεν έχουμε πλέον ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ.. ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ και μή μου πήτε ότι αρκετές φορές δεν τα χάσαμε και τα δύο και το πιό λυπηρό δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε καν... θα πρέπει να μάθουν  λοιπόν να εκτιμούν  πάρα πολύ καλά και τα δύο.. και αν δεν θέλουν να το μάθουν γρήγορα.. ισως μία Εβδομάδα Διακοπούλες τους ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑΤΆΚΗ οτι τα παραμύθια τελείωσαν για όλους... Πρόταση νομίζω ότι τα 250  με full servise  είναι υπέρ αρκετά και θα πρέπει να επιμήνουμε κι εμείς με τον τρόπο μας και μπορούμε να το κάνουμε... Ευχαριστώ για την Υπομονή σας :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom