Sorry παλι αλλα ειδικα αυτο το thread δεν ειναι για ασχετους !!!
Σωστό, αλλά και πάλι δεν υπάρχει τρόπος να μη γράψουν.
Άσε που κάποια ονόματα ίσως χρειάζονται επεξήγηση γιατί κυκλοφορούν διπλά.
Liza ΜΕ κουλούρι όμως, 300 η πρώτη ώρα.
Sorry παλι αλλα ειδικα αυτο το thread δεν ειναι για ασχετους !!!
Σωστος !!!!Μόργκαν: 350 για φουλ......ενδεδειγμένη τιμή 300!!!
Γκιζέλ: 350 για φουλ......ενδεδειγμένη τιμή 300!!!!
Ντόλτσε: 250 για φουλ ;).....ενδεδειγμένη τιμή 200!!!!....το δίνει, δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει σωστά!!!
Υ.Γ. Αλεξάνδρα:300 για φουλ.....ενδεδειγμένη τιμή 350!!!!
Σωστος !!!!
Παρενθεση και οχι μονο η Dolce αλλα και η πρωτη φιλεναδα που ειχαν ερθει μαζι !!!
Δεν θυμαμαι ονομα !!!
Υ.Γ. Αλεξάνδρα:300 για φουλ.....ενδεδειγμένη τιμή 350!!!!
Πρόεδρε, ένσταση!
Συμφωνώ...Σωστη τιμη πορτας για να ξερουμε τι μας γινετε !!!
Morgan
300 για μια ωρα ολα μεσα !!!
Συμφωνώ...Γκιζέλ: 350 για φουλ......ενδεδειγμένη τιμή 300!!!!
Χμ...αυτή μου έχει ξεφύγει. Προλαβαίνω?Ντόλτσε: 250 για φουλ ;).....ενδεδειγμένη τιμή 200!!!!....το δίνει, δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει σωστά!!!
ΔΓ/ΔΑΥ.Γ. Αλεξάνδρα:300 για φουλ.....ενδεδειγμένη τιμή 350!!!!
Επ...υπερβάλλεις.Οποτε παλληκαρια αναλαμβανετε την ευθυνη της συντηρησης των τουριστριων μην και πεινασουν (οι ξεβρακωτες) και μας κακοχαρακτηρισουν.
Dolce πάρα πολύ καλή στις τιμές της κατά τη γνώμη μου 200/350. Στανταράκι. Πολύ χειρότερες από δαύτη και σε τιμές και σε service ζητάνε +100 τουλάχιστον + extra 50 να της πιάσεις το ένα κωλομέρι + 80 και τα δύο (προσφορά).
Dolce πάρα πολύ καλή στις τιμές της κατά τη γνώμη μου 200/350. Στανταράκι. Πολύ χειρότερες από δαύτη και σε τιμές και σε service ζητάνε +100 τουλάχιστον + extra 50 να της πιάσεις το ένα κωλομέρι + 80 και τα δύο (προσφορά).
Βεβαίως. ;)Να μεταφράσω αυτό το Statement ως: "Κακώς δεν την έχεις δει?"
Αυτή η φράση έχει άπειρα νοήματα κρυμμένα πίσω της.Κι όπως ξέρουμε όλοι μας στη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών το νταβατζηλίκι είναι το ληστρικό 50% της τιμής πόρτας!
Κρυμμένα (και νεφελώδη) νοήματα ή ανταλλαγή (ειλικρινών) απόψεων για καλύτερα πηδήματα; Πάντα προτιμούσα το δεύτερο. ;)
Ναι, σωστό, μόνο μην τα διαβάσει όλα αυτά το πρακτορείο, και μας αλλάξει τον αδόξαστο την επόμενη φορά που θα τη στείλει.
Βασικός παράγοντας διαμόρφωσης τιμής είναι οι μεσάζοντες (πρακτόρια) κι όπως για κάθε αγαθό(προϊόν ή υπηρησία) αυτοί παρασιτούν σε βάρος παραγωγών & πελατών. Κι όπως ξέρουμε όλοι μας στη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών το νταβατζηλίκι είναι το ληστρικό 50% της τιμής πόρτας!
θεόςΔεν βρισκω να με καμια που να κανει πανω απο 100, συνυπολογίζοντας την αγοραστικη υποτιμηση των Ευρω μας.
Επομενως για να γαμησετε ΜΟΝΟ οσοι τα εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περισσευμα, (ακου 300 - 200 ειναι μια χαρα).... Αντε το πλυ 200 το 2ωρο...
Οποτε παλληκαρια αναλαμβανετε την ευθυνη της συντηρησης των τουριστριων μην και πεινασουν (οι ξεβρακωτες) και μας κακοχαρακτηρισουν.
Εγω παω για ουζα, οταν φτασουν στο 100αρι σφυρατε μου.
Φιλια!!!!!