azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
από τις classifies ads έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα?
Το γνωστό γραφείο που ζητάει 150/ώρα
από τις classifies ads έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα?
Παίχτη γειά χαρά Μερικές σελίδες πίσω κάποιος έγραψε όχι τόσο καλά...ψιλοχάλιαΚαλημέρα στην παρέα μετά από καιρό!
Μήπως καβάλησε κάποιος από σας την...KAMILA;
Γιατί μας πέρασες ρε φίλε για κτηνοβάτες; άκου ΚαμήλαΚαλημέρα στην παρέα μετά από καιρό!
Μήπως καβάλησε κάποιος από σας την...KAMILA;
Ευχαριστώ συνάδελφε!Παίχτη γειά χαρά Μερικές σελίδες πίσω κάποιος έγραψε όχι τόσο καλά...ψιλοχάλια
Ευχαριστώ συνάδελφε!
Κοίταξα λίγο πιο πίσω πριν ρωτήσω, αλλά όχι αρκετά.
Η αλήθεια είναι είδα βυζιά και τσίμπησα ως βυζολάγνος που είμαι.
Πέρασα μια μακρά περίοδο δύο ετών με στήθος ν. 1 και καταλαβαίνεις έπαθα μια στέρηση ο άνθρωπος. Θα την αποφύγω επομένως. Και πάλι ευχαριστώ.
Αν θες βυζιά φυσικά πάρε τη Χατζή, είναι μέχρι σήμερα Θεσσαλονίκη στείλε της PM για τηλέφωνο στο προφίλ της στο νήμα τηςΕυχαριστώ συνάδελφε!
Κοίταξα λίγο πιο πίσω πριν ρωτήσω, αλλά όχι αρκετά.
Η αλήθεια είναι είδα βυζιά και τσίμπησα ως βυζολάγνος που είμαι.
Πέρασα μια μακρά περίοδο δύο ετών με στήθος ν. 1 και καταλαβαίνεις έπαθα μια στέρηση ο άνθρωπος. Θα την αποφύγω επομένως. Και πάλι ευχαριστώ.
Ευχαριστώ φίλε, αν προλάβω θα κάνω μια κρούση.Αν θες βυζιά φυσικά πάρε τη Χατζή, είναι μέχρι σήμερα Θεσσαλονίκη στείλε της PM για τηλέφωνο στο προφίλ της στο νήμα της
Γεια σου ρε φιλαράκι!Θα σου πρότεινα να δεις τίποτα καλύτερο,προσωπική άποψη ;)
Γεια σου ρε φιλαράκι!
Μάλλον εσύ πονηρέ έχεις κάτι υπόψη σου. Γιαααα λέγε...
ΑπαπαααΔεν έχω κάτι κατά νου,Εγώ φεύγω για Ολλανδία και Ταϊλάνδη το Σάββατο,το μυαλό μου είναι εκεί
Jane είναι skinny φάση αλλά καλή κοπέλα.
Εχει κανεις αποψη? Σκεφτομαι να την δοκιμασω αλλιως σκεφτομαι η . Juliet το σκεφτομουν σοβαρα αλλα μου φαινεται η φατσα της λιγο σπασμενη.
Τις εχεις δοκιμασει τις 2 πρωτες? ποια θα συνιστουσες?Jane είναι skinny φάση αλλά καλή κοπέλα.
Evelin κοντοπούτανο με βυζάρες και σκυλί του πολέμου στο κρεβάτι.
Για την τρίτη μόλις πάρουμε χαρτάκι με νούμερο εξυπηρέτησης θα μάθουμε....
Την κοντή....Έχει και θεσπέσιο κωλί....Τις εχεις δοκιμασει τις 2 πρωτες? ποια θα συνιστουσες?
Από αύριο....Κι αυτή καλή φαίνεται...
Καλή δε φαίνεται;Λέω να το πάρω το μιλφάκιΑπό αύριο....