sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Μπράβο ρε θηρίο,που την ξετρύπωσες ρε συ;
Μπράβο ρε θηρίο,που την ξετρύπωσες ρε συ;
εμ κατι θυμωμουν , αλλα ξηγηθηκε ο karakoumρε κομαντο αυτη η καποια μου θυμιζει
Σκύψε ευλογημένη!!!
ο παλιος ειναι αλλιως χαχα αστειευομαι.. κριμα εχει ανυπαρκτο βυζο αλλιως θα την ακουγε ολο το χοτελ τωραΜπράβο ρε θηρίο,που την ξετρύπωσες ρε συ;
Την πήρες;Για πες...ο παλιος ειναι αλλιως χαχα αστειευομαι.. κριμα εχει ανυπαρκτο βυζο αλλιως θα την ακουγε ολο το χοτελ τωρα
Σας αποστέλλω φωτο Μαριλιν οπότε διαψεύδουμε τα λεγόμενα σας και επίσης ρωσικά στην τηλεόραση σε πιο κανάλι Κύριε έβλεπε μπορείτε να μας πείτε ?
Ναι,αλλά ο παίκτης το πέταξε έτσι στον αέρα,χωρίς στοιχεία.Κανάλι, ώρα κλπ Επόμενο ήτο να ακούσει Αραμαϊκάστο Ε θα ταν, ο ρωσοπόντικας κάνει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλες τι ηλικίες
Ναι ρε σύ,εγώ με την Αthene ελίτ μοντελς το είχα αναφέρει και στην κριτική,έβλεπε tv κάτι ρώσσικαΥπαρχουν Ρωσικα καναλια στο δορυφορο..
Ολα σχεδον τα ξενοδοχεια εχουν δορυφορικη συνδεση στις τηλεορασεις τους..
Οπως και Γερμανικα,BBC,CNN...κλπ..
Εχω δει πολλες φορες κοπελες να εχουν τη τηλεοραση ανοιχτη με Ρωσικο καναλι..
Υπαρχουν Ρωσικα καναλια στο δορυφορο..
Ολα σχεδον τα ξενοδοχεια εχουν δορυφορικη συνδεση στις τηλεορασεις τους..
Οπως και Γερμανικα,BBC,CNN...κλπ..
Εχω δει πολλες φορες κοπελες να εχουν τη τηλεοραση ανοιχτη με Ρωσικο καναλι..
Μπορεις να τσεκαρεις τις φωτο που υπαρχουν στον εσκορτ για να δεις οτι το χρωμα στα μαλλια της κοπελιας ειναι καταμαυρο....Σας αποστέλλω φωτο Μαριλιν οπότε διαψεύδουμε τα λεγόμενα σας και επίσης ρωσικά στην τηλεόραση σε πιο κανάλι Κύριε έβλεπε μπορείτε να μας πείτε ?
δες προηγούμενη σελίδα παίκτη
Με αυτην την αλμπινα τι ακριβως παιζει θα ηθελα να μαθω νομιζω εχει ξαναερθει ετσι δεν ειναι?
Η καμμια καλη προταση απο κανα εξτρα κολπο της πολης μιας κ ολοι εδω μεσα εχουμε τις γνωσεις οτι υπαρχουν αξιολογα κομματια απλα τα κραταμε για την παρτη μας
δες προηγούμενη σελίδα παίκτη
πολυ ομορφο πετιτ φιλε αλλα λιγα πραματα σε ολα τα αλλα!!!