Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αφου κανει κουμαντο ο Sexy Mounis και η παρεα του εκει πανω και τις προγκανε  ολες σιγα μην ρισκαρη καμμια να ερθη .
Οτι ηρθε ηρθε μαλλον .

Next Year παλι !!!
και βαλε.... :headbang: :headbang:
περαστικα και στον τραυματια  brother!!!!  ;) ;)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
:bounce-glasses: :bounce-glasses:λες να με ακουσε ο δημαρχος χτες κ την εστειλε :bounce-glasses:!
Όχι ρε.Αφού δεν τον αφήνουν τον πρόεδρο να κερδίσει εκεί,τους παίρνει και από ένα "τεμάχιο".....Ούτε το status της δεν άλλαξε η κοπελιά!!!!!!!! :kissass: :kissass:
Ο δήμαρχος μας φέρνει άλλα κομμάτια.Σε ροζ περιτύλιγμα,ελαφρώς αξύριστα με σημαία το ουράνιο τόξο.......... :bottom: :bottom: :bottom:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Ντούο με τις sexymoon μόλις προσθέσει ο Admin την Delia θα ανεβάσω και κριτική.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μιά φορά πριν χρόνια & το μετάνιωσα στα 20'...

Ρε wings, πσιιιιιιτ. ΓΑΜΙΣΕ ΜΑΣ ΡΕ.....! Ρε άλεξ4ν....γαμώ τα άστρα σου μέσα γαμώ ακόμα δεν ξεχωρίζεις την πούτσα με την βούρτσα?

τζούλια:

Καλό κορίτσι, χρόνια ελλαδα, δυνατό τσιμπούκι και στα 4 μιλάμε για χάζεμα!!! Οι νέες φωτός την αδικούν πολύυυυυυυυυ. Πολύ ενεργή στο σεξ με προτοβουλίες και συμετοχή. Ξέρει να κόβει τον πελάτη που πάει να περάσει καλά, τον πελάτη που πάει να βγάλει τα κόμπλεξ του και τον πελάτη που πάει με σκοπό. Για το λόγο αυτό, δρά/δουλεύει αναλόγως. Στην περίπτωση του φτερούγα και το μιτσ1β (τώρα σιθλόρν) σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Λες να είναι τυχαίο που έχουν γεμίσει με τα ονοματά τους κάθε ευρωπαική μαύρη λίστα που υπάρχει ονλινε?

Α ξέχασα!!!! Το μείον με τη τζούλια είναι οτι βρωμάει συνέχεια τσιγαρίλα και ότι έχει πολλές ελιες στο σώμα αντιαισθητικές κατέ εμε.

Αλλά σε καμιά περίπτωση να το μετανιώσεις στο 20άλεπτο. Όταν πριν το ραντεβού τις έχεις ζαλίσει το μουνί για να την γαμήσεις τσάμπα σε ανταλαγή με κριτική και στο τέλος σε δεχτεί χωρίς όμως να σου κάνει καλύτερη τιμή πώς θέλεις να αποδώσει? Λογικό είναι να έχει μια ξυνισμένη μούρη μέχρι κάτω και να θέλει να σε στείλει από κει που ρθες στο 20άλεπτο.

ΛοοοοοοοοοοοοοοοΛ  :knockinb:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αγορι μου χαλαρωσε! μιλα καλυτερα οταν απευθυνεσαι σε μενα!
αν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις θα σε ακουσω το ξερεις!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
o αλεξ εννοούσε την άλλη Τζούλια,την μικρή,που προσωπικά μου φαίνεται...κόλαση
δεν θα πάω όμως,για να μην (ξανα)δαγκωσω καμιά λαμαρίνα!!!

αν βέβαια οι φωτο(ιδίως εκείνες μπρούμυτα) ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Καλώς το βλάκα  :2funny: κι εγώ που ανησυχούσα...

ΥΓ η φίλη σου, η μορφονιά εξακολουθεί να μου στέλνει sms για τα τουρ της. Εγώ βλέπεις, δεν άλλαξα νούμερο ποτέ μου.
  Ααα! μην το ξεχάσω... Σε ψάχνει κι η Νατάλια!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σωστος! συμφωνω και εγω! αλλα επειδη δεν ακουστηκε τιποτα λεω μην ντρεπεται καποιος να μας πει πως περασε...
o αλεξ alex εννοούσε την άλλη Τζούλια,την μικρή,που προσωπικά μου φαίνεται...κόλαση
δεν θα πάω όμως,για να μην (ξανα)δαγκωσω καμιά λαμαρίνα!!!

αν βέβαια οι φωτο(ιδίως εκείνες μπρούμυτα) ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
χαλαρωσε και εσυ! μας εγραψες κριτικη για συναντηση μετα απο 2 χρονια και πηρες θαρος!

Καλώς το βλάκα  :2funny: κι εγώ που ανησυχούσα...

ΥΓ η φίλη σου, η μορφονιά εξακολουθεί να μου στέλνει sms για τα τουρ της. Εγώ βλέπεις, δεν άλλαξα νούμερο ποτέ μου.
  Ααα! μην το ξεχάσω... Σε ψάχνει κι η Νατάλια!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη. Έλεγα για την τζούλια την άλλη. Βασικά νόμιζα ότι είναι η ίδια και λόγο αναδουλιών δουλεύει παράληλα και στου GES/EOG.

Αθήνα ήταν γεμάτη δεν άδειασα να την συναντήσω.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οκ παιχτη! σορρυ και απο μενα! φταιω και εγω που εγραψα σκετο julia στην αρχη και μπερδευτηκε ο κοσμος!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Σόρυ κι απο μένα, ρε άλεξ!...και σ' ευχαριστώ που ενέκρινες την κριτική μου  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ αυτήν σκέφτηκα ας πούμε

Συνημμένα