Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φτερουγα, μονο ο Αντι  :kissass: εγκρινει κριτικες εδω μεσα! δικο του το μαγαζι και σε οποιον αρεσει!

Σόρυ κι απο μένα, ρε άλεξ!...και σ' ευχαριστώ που ενέκρινες την κριτική μου  :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
...εμένα πάλι, αυτή του GES, γιατί μου φαίνεται μυτόγκα & σανίδα στις φωτό;  :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γι'αυτο βρε, ρωταω αν την εχει συναντησει κανενας απο κοντα, να μας πει εντυπωσεις απο την εμφανιση και το σερβις...
...εμένα πάλι, αυτή του GES, γιατί μου φαίνεται μυτόγκα & σανίδα στις φωτό;  :think:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ αυτήν σκέφτηκα ας πούμε

Αυτή ακούει Ελλάδα και τρέχει μακριά. Τι "μαυρο" πούτσο ρούφηξε δεν λέγαιτε εδώ δύο τουρς. Για να την συναντήσω την είχα κλείσει 5 μέρες νωρίτερα.

Μας την πήραν οι τούρκοι όμως. Κλαψ κλαψ.  :'(

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
γιατι δεν απαντασει στο τηλ η ενρικα
καταφερε κανεις να κλεισει ραντεβου;;;

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
τελικα, ειμαστε μια ωραια παρεα εδω μεσα... :bounce-glasses:!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αν δεχτεί τις προσφορές σου για 50% οφφ σε ανταλαγή με κριτική θα δεις πως ισιώνει μετά η μυτούλα και θα την βλέπεις γαλλικη. Αλλά και πάλι καλό σερβις όσο δεν ξέρεις να φέρεσαι δεν θα πάρεις. Μια μπορούσε να σου δώσει καλό σερβις λόγω του ότι ήταν μπάζο και δεν σταύρωνε πελάτη και πήγες και την μαυρισες στην κριτική.

Ντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοινγγ!  :dancing:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν απαντασει στο τηλ η ενρικα
καταφερε κανεις να κλεισει ραντεβου;;;

Γιατί γαμιέται. Γιατί είναι μακράν το νούμερο ένα που υπάρχει επάνω τώρα, γιατί δεν έχει κανέναν να τις κλείνει τα ραντεβού και πολλούς άλλους λόγους που θα μάθεις όταν μεγαλώσεις λιγάκι.

Άλλη ερώτηση? Πώς μπορούμε να βοηθήσομεν συνάδελφε.

ΤΙΠΣ για να επιλεγεις μέσα από τα 100 αδες σμσ που τισ στέλνουν. Ρούφηξε την κοιλιά, ύψωσε το ανάστημα σου, πάρε βαθιά ανάσα και γράψε.

I know that you are fully booked tonight but because i came from Athens just for you, could you give me priority please? I ll go away tonight and i do not wanna miss the chance to meet you. Just to inform you, Athens to Thesaloniki is 500+ km. Waiting your response.

Πιάνει μάγκα... Το χω κάνει πολλές φορες και μέ χουν χώσει σφήνα. Συνάντησα 2 συναγωνιστές βέβαια έναν πρίν και ένα μετά αλλά εγάμησα.  :tits2:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Αν δεχτεί τις προσφορές σου για 50% οφφ σε ανταλαγή με κριτική θα δεις πως ισιώνει μετά η μυτούλα και θα την βλέπεις γαλλικη. Αλλά και πάλι καλό σερβις όσο δεν ξέρεις να φέρεσαι δεν θα πάρεις. Μια μπορούσε να σου δώσει καλό σερβις λόγω του ότι ήταν μπάζο και δεν σταύρωνε πελάτη και πήγες και την μαυρισες στην κριτική.

Ντοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοινγγ!  :dancing:
αυτο κ αν ειναι ανεκδοτο... :bounce-glasses:!

απο τωρα οταν πηγαινουμε στις τουριστριες θα παμε κ μετα νερα τους σαν να θελουμε να ριξουμε γκομενα...  :2funny: :2funny: :2funny:!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτο κ αν ειναι ανεκδοτο... :bounce-glasses:!

απο τωρα οταν πηγαινουμε στις τουριστριες θα παμε κ μετα νερα τους σαν να θελουμε να ριξουμε γκομενα...  :2funny: :2funny: :2funny:!

Θαλή, είσαι δυνατή παιχτούρα. Και με τα μπούκινγκσ που τραβάς έπρεπε να είσαι ο πρώτος που συμφωνεί με αυτό που τονίζεις με κόκκινα γράμματα. Ο Θεός έφτιαξε όλους τους ανθρωπους διαφορετικούς. Αυτό γιατί το λέω? Γιατί κάνεις μπούκινγκσ για 2 και 3 μέρες και εάν δεν ξέρεις πώς να φερθείς είναι σίγουρο πως η κοπελα θα τα παρατήσεις στη μέση, θα σου πετάξει τα μισά λεφτα στη μαπα και θα σηκωθεί να φύγει. Αφού όμως τα φτάνεις ώς το τέλος και προφανώς ξέρεις να φερθείς, γιατί σου φένετε ανέκδοτο? Οκ θες να υποστηρίξεις το φιλαράκι σου για να έχεις κάποιον να πίνεις κανα τσίπουρο κάτω από τον λευκό πύργο αλλά сmonnnnnnn!!!  ;

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί γαμιέται. Γιατί είναι μακράν το νούμερο ένα που υπάρχει επάνω τώρα, γιατί δεν έχει κανέναν να τις κλείνει τα ραντεβού και πολλούς άλλους λόγους που θα μάθεις όταν μεγαλώσεις λιγάκι.

ΤΙΠΣ για να επιλεγεις μέσα από τα 100 αδες σμσ που τισ στέλνουν. Ρούφηξε την κοιλιά, ύψωσε το ανάστημα σου, πάρε βαθιά ανάσα και γράψε.

I know that you are fully booked tonight but because i came from Athens just for you, could you give me priority please? I ll go away tonight and i do not wanna miss the chance to meet you. Just to inform you, Athens to Thesaloniki is 500+ km. Waiting your response.

Πιάνει μάγκα... Το χω κάνει πολλές φορες και μέ χουν χώσει σφήνα. Συνάντησα 2 συναγωνιστές βέβαια έναν πρίν και ένα μετά αλλά εγάμησα.  :tits2:
αχαχαχαχα
και ακομη δεν πατησε το ποδι της

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6

σουψουρου εισαι περιπτωσαρα τελικα...!

2 ποσταρισματα εκανες κ 2/2 ειχες... :bounce-glasses:!!

συνελθε γτ θα σε αποβαλλει το σωμα... :tickedoff:!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μερικοί δεν ξέρω για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ
ούτε ενημέρωση προσφέρουν,ενώ και το χιούμορ τους είναι βγαλμένο από τα βάθη της Σιβηρίας...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1

παικτη μου επειδη ειναι μεγαλη αναγκη γιατι φευγω μετα για ασκηση κοσοβο
για αυτο εχεις καμια αποψη;
ευχαριστω προκαταβολικα

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μερικοί δεν ξέρω για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ
ούτε ενημέρωση προσφέρουν,ενώ και το χιούμορ τους είναι βγαλμένο από τα βάθη της Σιβηρίας...
εσυ παλιοπουσταρα οπαδε της φατμαγκιουλ θα φας ενρικα
βυσματια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εσυ παλιοπουσταρα οπαδε της φατμαγκιουλ θα φας ενρικα
βυσματια

δεν πάω ρε Γαμαικανέ σε τέτοιες φάσεις
πολύ προφέσιοναλ τς κόβω,και ας είναι καλές...ενρικα λωρήν κλπ

ΥΓ ένας φίλος πήγε σε μία,μπαίνει,πάει να κάνει χειραψία ο καημένος και του λέει "σόρρυ,πλένε τα χέρια σου πρώτα"...
έλεος!!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παικτη μου επειδη ειναι μεγαλη αναγκη γιατι φευγω μετα για ασκηση κοσοβο
για αυτο εχεις καμια αποψη;
ευχαριστω προκαταβολικα

Δυστυχώς όχι. Από τις φωτό αντιλαμβάνομαι ότι έχει μεγάλη περιφέρεια, κατι που με κάνει να μην θέλω κάν να κλεισω μαζι της. Όμως μην σε πάρω στο λαιμό μου. Μπορεί να είναι και αστέρι. Δεν θέλω να λέω αερολογίες. Ενρίκα που έχω πάρει πάντως, με κλειστά τα μάτια. Είναι κλάσεως ανώτερη από ότι υπάρχει τώρα Σαλονικα.  ;)

P.S Συμφωνώ με τον παλέρμο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom