Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Σοφός & Σικελός, μην τσιμπάτε!

...ετούτος είναι χειρότερος απ' τον παλιόφιλο, τον path / viper / casanas / ... / άλλα πολλά!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τί να τσιμπήσουμε ρε σύ?
θα τον παντρευτούμε?

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ξερεις κατι και δεν μας το λες παιχτη? εισαι καλυτερος? ειναι μερικοι δικοι σου καλυτεροι? :think:

επειδη εγω ξερω τις απαντησεις απο πρωτο χερι πες τα σε καναν αλλον...
τεσπα! παω για μπυρες! καλο βραδυ σε ολους σας!
Σοφός & Σικελός, μην τσιμπάτε!

...ετούτος είναι χειρότερος απ' τον παλιόφιλο, τον path / viper / casanas / ... / άλλα πολλά!
στα Τods σου...

μερικοί δεν ξέρω για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ
ούτε ενημέρωση προσφέρουν,ενώ και το χιούμορ τους είναι βγαλμένο από τα βάθη της Σιβηρίας...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πολυ κινηση βλεπω απο ct και συναγωνιστες...αναψε το φορουμ...θα ερθουν και κανα δυο αξιοπρεπη κομματια απ'οτι βλεπω...(προβλεπω την Ερικα να σας παιρνει δυο - δυο)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
και ομως τον παιδαρα τον απαντησε
ραντεβου με εναν αγγελο οσονουπω
:) :) :) :) :) :) :smitten:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
o αλεξ εννοούσε την άλλη Τζούλια,την μικρή,που προσωπικά μου φαίνεται...κόλαση
δεν θα πάω όμως,για να μην (ξανα)δαγκωσω καμιά λαμαρίνα!!!

αν βέβαια οι φωτο(ιδίως εκείνες μπρούμυτα) ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Σιγα την γκόμενα που θα την ερωτευτείς κι ολας ρε Ερμο  :grin:

Εγώ αυτήν σκέφτηκα ας πούμε
:cool2: :cool2: :cool2: :grouphug:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Γιατί γαμιέται. Γιατί είναι μακράν το νούμερο ένα που υπάρχει επάνω τώρα, γιατί δεν έχει κανέναν να τις κλείνει τα ραντεβού και πολλούς άλλους λόγους που θα μάθεις όταν μεγαλώσεις λιγάκι.

Άλλη ερώτηση? Πώς μπορούμε να βοηθήσομεν συνάδελφε.

ΤΙΠΣ για να επιλεγεις μέσα από τα 100 αδες σμσ που τισ στέλνουν. Ρούφηξε την κοιλιά, ύψωσε το ανάστημα σου, πάρε βαθιά ανάσα και γράψε.

I know that you are fully booked tonight but because i came from Athens just for you, could you give me priority please? I ll go away tonight and i do not wanna miss the chance to meet you. Just to inform you, Athens to Thesaloniki is 500+ km. Waiting your response.

Πιάνει μάγκα... Το χω κάνει πολλές φορες και μέ χουν χώσει σφήνα. Συνάντησα 2 συναγωνιστές βέβαια έναν πρίν και ένα μετά αλλά εγάμησα.  :tits2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχυσα  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Θαλή, είσαι δυνατή παιχτούρα. Και με τα μπούκινγκσ που τραβάς έπρεπε να είσαι ο πρώτος που συμφωνεί με αυτό που τονίζεις με κόκκινα γράμματα. Ο Θεός έφτιαξε όλους τους ανθρωπους διαφορετικούς. Αυτό γιατί το λέω? Γιατί κάνεις μπούκινγκσ για 2 και 3 μέρες και εάν δεν ξέρεις πώς να φερθείς είναι σίγουρο πως η κοπελα θα τα παρατήσεις στη μέση, θα σου πετάξει τα μισά λεφτα στη μαπα και θα σηκωθεί να φύγει. Αφού όμως τα φτάνεις ώς το τέλος και προφανώς ξέρεις να φερθείς, γιατί σου φένετε ανέκδοτο? Οκ θες να υποστηρίξεις το φιλαράκι σου για να έχεις κάποιον να πίνεις κανα τσίπουρο κάτω από τον λευκό πύργο αλλά сmonnnnnnn!!!  ;
Σε βλέπω πολύ ενημερωμένο  :grin: :grin:

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Τι της είπες και απάντησε ; Χα χα
Βλέπω άλλαξε κ την ημερομηνία σε 20

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Προσπαθησα να κλεισω ΑΜΑΝΤΑ για αποψε αλλα μου λεει οτι εφυγε ενω στο ΕΝ φαινεται και για σημερα.
Μου προτειναι ΠΑΜΕΛΑ και ΜΑΡΩ αλλα δεν ειναι οι γυναικαρες που θα δωσεις 200.Απλα ομορφες γκομενες.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
τις εστειλα φωτο μου με το σορτσακι
μαλακα μου κ γω παιδαρος ειμαι κ εχω μπρατσα!συμβουλη:πες της απο την αρχη να βάλει το κινητο στο αθορυβο!εχω μάθει οτι στα 2 τελευταια τουρ παιζει πολυ με το κινητο κατα τη διάρκεια του ραντεβου!

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Προσπαθησα να κλεισω ΑΜΑΝΤΑ για αποψε αλλα μου λεει οτι εφυγε ενω στο ΕΝ φαινεται και για σημερα.
Μου προτειναι ΠΑΜΕΛΑ και ΜΑΡΩ αλλα δεν ειναι οι γυναικαρες που θα δωσεις 200.Απλα ομορφες γκομενες.

Δεν έχασες και τίποτα . Έρχονται καλύτερες

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μαλακα μου κ γω παιδαρος ειμαι κ εχω μπρατσα!συμβουλη:πες της απο την αρχη να βάλει το κινητο στο αθορυβο!εχω μάθει οτι στα 2 τελευταια τουρ παιζει πολυ με το κινητο κατα τη διάρκεια του ραντεβου!
θενκς φιλος
δηλαδη την εχεις στα 4 και ανοιγει το iphone; :headbang:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom