ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Το βλεπω.Μαλλον θα παω για καρατε αυριο.Δεν έχασες και τίποτα . Έρχονται καλύτερες
Το βλεπω.Μαλλον θα παω για καρατε αυριο.Δεν έχασες και τίποτα . Έρχονται καλύτερες
απλως μετα το 2ο τουρ έκανε καλο πελατολόγιο και έπιασε τον παπά απο τ αρχιδια!Αρχισε και χαλούσε στο θεμα αυτο που σου είπα ,έκλεινε ραντεβου κατα τη διάρκεια μιας συνάντησης πράγμα αντιεπαγγελματικο!θενκς φιλος
δηλαδη την εχεις στα 4 και ανοιγει το iphone;
κατα τα αλλα μουναρος ομως φιλεαπλως μετα το 2ο τουρ έκανε καλο πελατολόγιο και έπιασε τον παπά απο τ αρχιδια!Αρχισε και χαλούσε στο θεμα αυτο που σου είπα ,έκλεινε ραντεβου κατα τη διάρκεια μιας συνάντησης πράγμα αντιεπαγγελματικο!
Στα 4 θα το καταλάβεις!κατα τα αλλα μουναρος ομως φιλε
Συμφωνώ με όλα αυτα το μόνο που δεν μου άρεσε όταν την πήρα ήταν η μουγγα δεν ήταν πολύ εκδηλωτικη εδυνατο service ,ωραίο ευλιγιστο το κορμι,αψεγαδιαστο!3 φορές την εχω πάρει απο eog και βλεπω ανεξαρτητοποιηθηκε!Κανει και anal ενω δεν το προάγει στο service!απο τις καλύτερες του eog που εχω πάρει !αντε αλανια του βορρα κατι παει να γίνει!επισης και η lulu καλη αλλα οχι σε επιπεδο rose!
Σε βλέπω πολύ ενημερωμένο
Σωστά αν είσαι πελάτης της και έχει περάσει καλά μαζί σου έχεις προτεραιότητα!!! Απίστευτο μωρό !!! Σώμα δυναμίτης!!!απλως μετα το 2ο τουρ έκανε καλο πελατολόγιο και έπιασε τον παπά απο τ αρχιδια!Αρχισε και χαλούσε στο θεμα αυτο που σου είπα ,έκλεινε ραντεβου κατα τη διάρκεια μιας συνάντησης πράγμα αντιεπαγγελματικο!
Κάνε λιγο rotationΌσο δεν παίρνει.... Και ενεργός από το 1999 στο χώρο. Όπου να ναι με βλεπω να αρχίσω τα βιαγκ... Η πούτσα μου διαμαρτύρετε έντονα καθημερινά.
:-
εχει πατήσει τα αντα?δυνατο service ,ωραίο ευλιγιστο το κορμι,αψεγαδιαστο!3 φορές την εχω πάρει απο eog και βλεπω ανεξαρτητοποιηθηκε!Κανει και anal ενω δεν το προάγει στο service!απο τις καλύτερες του eog που εχω πάρει !αντε αλανια του βορρα κατι παει να γίνει!επισης και η lulu καλη αλλα οχι σε επιπεδο rose!
28-29 απ οτι θυμάμαι μου ειχε πει στο τελευταίο meet που είχα μαζι της άρα γύρω στα 30-31τωρα!εχει πατήσει τα αντα?
καμια συμβουλη στους νεους;Σωστά αν είσαι πελάτης της και έχει περάσει καλά μαζί σου έχεις προτεραιότητα!!! Απίστευτο μωρό !!! Σώμα δυναμίτης!!!
Και το όνομα της κορασίδος??????και γω είχα φύγει όταν την είδα
ψιλογεμάτη-καμπυλάτη,σχετικά κοντή,με χείλη φουσκωμένα,καμία σχέση με τις ΄φωτο
έβγαζε μια προστυχιά,αλλά μου φάνηκε και ξινή και έτσι έφυγα
και γω είχα φύγει όταν την είδα
ψιλογεμάτη-καμπυλάτη,σχετικά κοντή,με χείλη φουσκωμένα,καμία σχέση με τις ΄φωτο
έβγαζε μια προστυχιά,αλλά μου φάνηκε και ξινή και έτσι έφυγα
παραδουλευτρα σου ειπε οτι ειναι στη Μόσχα ;γιατι εμένα στριπερ μου ειπε!Μαλλον μονο σε μενα δεν ειπε τιποτα η Ρωσσις ( Rose ) παραδουλευτρα !!!
Εχω αναρτησει κριτικη για τη λεγαμενη.Την ιδρωνει τη φανελα.Λεω εγω.παραδουλευτρα σου ειπε οτι ειναι στη Μόσχα ;γιατι εμένα στριπερ μου ειπε!
ποτε την πήρες;Αμ θυμάμαι καλα έσκασε μύτη πρόσφατα αλλα είχα παει Diana -Bonny !Εχω αναρτησει κριτικη για τη λεγαμενη.Την ιδρωνει τη φανελα.Λεω εγω.