Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
δυνατο service ,ωραίο ευλιγιστο το κορμι,αψεγαδιαστο!3 φορές την εχω πάρει απο eog και βλεπω ανεξαρτητοποιηθηκε!Κανει και anal ενω δεν το προάγει στο service!απο τις καλύτερες του eog που εχω πάρει !αντε αλανια του βορρα κατι παει να γίνει!επισης και η lulu καλη αλλα οχι σε επιπεδο rose!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
θενκς φιλος
δηλαδη την εχεις στα 4 και ανοιγει το iphone; :headbang:
απλως μετα το 2ο τουρ έκανε καλο πελατολόγιο και έπιασε τον παπά απο τ αρχιδια!Αρχισε και χαλούσε στο θεμα αυτο που σου είπα ,έκλεινε ραντεβου κατα τη διάρκεια μιας συνάντησης πράγμα αντιεπαγγελματικο!

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
απλως μετα το 2ο τουρ έκανε καλο πελατολόγιο και έπιασε τον παπά απο τ αρχιδια!Αρχισε και χαλούσε στο θεμα αυτο που σου είπα ,έκλεινε ραντεβου κατα τη διάρκεια μιας συνάντησης πράγμα αντιεπαγγελματικο!
κατα τα αλλα μουναρος ομως φιλε

tanzapfel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στη παρεα.ειμαι περιστασιακος χρηστης city tour.θα ηθελα αν μπορουν οι πιο εμπειροι να μου πουν τι να διαλεχω για αυριο ...maro?alice af? η victoria?.ξερω οτι ερχοντε καλυτερεσ αλλα βορω μονο για σαββατο.ευχαριστω  ;)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
δυνατο service ,ωραίο ευλιγιστο το κορμι,αψεγαδιαστο!3 φορές την εχω πάρει απο eog και βλεπω ανεξαρτητοποιηθηκε!Κανει και anal ενω δεν το προάγει στο service!απο τις καλύτερες του eog που εχω πάρει !αντε αλανια του βορρα κατι παει να γίνει!επισης και η lulu καλη αλλα οχι σε επιπεδο rose!
Συμφωνώ με όλα αυτα το μόνο που δεν μου άρεσε όταν την πήρα ήταν η μουγγα δεν ήταν πολύ εκδηλωτικη ε

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Σωστά αν είσαι πελάτης της και έχει περάσει καλά μαζί σου έχεις προτεραιότητα!!! Απίστευτο μωρό !!! Σώμα δυναμίτης!!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Όσο δεν παίρνει.... Και ενεργός από το 1999 στο χώρο. Όπου να ναι με βλεπω να αρχίσω τα βιαγκ... Η πούτσα μου διαμαρτύρετε έντονα καθημερινά.

:-
Κάνε λιγο rotation  :cheesy:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
εχει πατήσει τα αντα?

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Μαλλον μονο σε μενα δεν ειπε τιποτα η Ρωσσις ( Rose )  παραδουλευτρα !!!  :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και γω είχα φύγει όταν την είδα
ψιλογεμάτη-καμπυλάτη,σχετικά κοντή,με χείλη φουσκωμένα,καμία σχέση με τις ΄φωτο
έβγαζε μια προστυχιά,αλλά μου φάνηκε και ξινή και έτσι έφυγα

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Και το όνομα της κορασίδος??????

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Αν λες για την ροσα, πολύ σωστά τα λές. Εγώ πάλι έκατσα. Τι να πώ. Αν την πετύχεις ξεκούραστη θα σου ξεζουμίσει τα αρχίδια. Αλλα αν είναι κουρασμένη, θα καταλάβεις αμέσως οτί τα χιλιόμετρα που γράφει το κοντέρ τις στην βίζιτα δεν κρύβετε και θέλει να σε ξεπετάξει σαν ένα τεμάχιο πελατάκου.  :grin: :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

Παρόμοια θέματα

Stories