giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ποιά έμενε Παπαγου φτερούγα?...Παπάγου κατοικοέδρευε μέχρι & 2 χρόνια πριν...
Ποιά έμενε Παπαγου φτερούγα?...Παπάγου κατοικοέδρευε μέχρι & 2 χρόνια πριν...
ΕνριΠοιά έμενε Παπαγου φτερούγα?
Αλλος έχει τα δικαιώματα... Μην παρεξηγηθούμε κιόλας...Λεγε ρε.. Διπλα μενουμε σχεδον.. Τα ραντεβου τα συνεχιζει οντας εδω...?
Σπονσορ εννοεις?Αλλος έχει τα δικαιώματα... Μην παρεξηγηθούμε κιόλας...
Να μαθευτεί και να πέσει η ταρίφα της; Μαθήτρια της Λουίζας είναι όχι καμιά πρωτάρα.Λεγε ρε.. Διπλα μενουμε σχεδον.. Τα ραντεβου τα συνεχιζει οντας εδω...?
παγκράτι μενει αυτή η κολλητη η Lois ;)Αλλος έχει τα δικαιώματα... Μην παρεξηγηθούμε κιόλας...
Κάτι καλό για την άλλη βδομάδα;
Καρολίνα ή Lisa Sparkle?
Μιχαλακοπουλου ήξερα!μετακομισε;;παγκράτι μενει αυτή η κολλητη η Lois ;)
Η άλλη δεν εχει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα
Προσωπικα εχω πάρει τη Lisa ενω ο κολλητός μου στο αλλο δωμάτιο ειχε την Claudia!στα διαλλειματα μπαλαμουτιαζα την κλαουντια ,ωραία σε εμφάνιση και βυζαρες !στα 300 θεωρω οτι ειναι vfm αν δεις τα 400αρια στυλ eog που ζητά για τα ρωσοουκρανα!Αν πάρει το πανω χέρι η λιζα πιστεύω καλα θα φας!Ρε παιδιά το ντούο Λίζα-Κλαούντια αξίζει? Οι κριτικές που έχουν με έχουν μπερδέψει.
Έχοντας πάρει την Κλόντια που είναι λίγο σφιγμένη και ξενέρωτη, και ξέροντας απ' τον από πάνω ότι η Λίζα είναι άνετη κι ευχάριστη, θα πρότεινα να πας ψιλό αργά το βράδυ με κανένα μπουκαλάκι. Αν είσαι καλός στο σόσιαλ τάιμ πιστεύω θα πάρεις καλό VFM. Ούτως ή άλλως 300 για να βάλεις την κεφάλα ανάμεσα στα πεπόνια είναι καλό ντιλ νομίζω.Ρε παιδιά το ντούο Λίζα-Κλαούντια αξίζει? Οι κριτικές που έχουν με έχουν μπερδέψει.
Έχοντας πάρει την Κλόντια που είναι λίγο σφιγμένη και ξενέρωτη, και ξέροντας απ' τον από πάνω ότι η Λίζα είναι άνετη κι ευχάριστη, θα πρότεινα να πας ψιλό αργά το βράδυ με κανένα μπουκαλάκι. Αν είσαι καλός στο σόσιαλ τάιμ πιστεύω θα πάρεις καλό VFM. Ούτως ή άλλως 300 για να βάλεις την κεφάλα ανάμεσα στα πεπόνια είναι καλό ντιλ νομίζω.
δεν έφυγα φίλε, ζήτησα να μην είμαι "τέστερ" πλέον.lavie απο διπλα γιατι εφυγες ?
lavie απο διπλα γιατι εφυγες ?
Για τον ίδιο λόγο που σε ένα χρόνο θα έχουν φύγει όλοι!!! Το σιτε αυτό είναι καθαρά διαφημιστικό και όχι ενημερωτικό. Γαμούν τσάμπα τις κοπέλεςσε αντάλαγμα με κριτικές για να τις πασάρουν σε νέα ανυποψίαστα μέλη. Εγώ απορώ και πώς έχει αντέξει τόσο καιρό.
Παρεπιτώντος ρε pexara τι έγινε με την Ενρικα? Που στράβωσε το γλυκό?!?!?! Μπας και την επεράσατε για άλογο και την εκαβαλικέψατε και τσίνησε?
Τι εγινε με Ενρικα?Για τον ίδιο λόγο που σε ένα χρόνο θα έχουν φύγει όλοι!!! Το σιτε αυτό είναι καθαρά διαφημιστικό και όχι ενημερωτικό. Γαμούν τσάμπα τις κοπέλεςσε αντάλαγμα με κριτικές για να τις πασάρουν σε νέα ανυποψίαστα μέλη. Εγώ απορώ και πώς έχει αντέξει τόσο καιρό.
Παρεπιτώντος ρε pexara τι έγινε με την Ενρικα? Που στράβωσε το γλυκό?!?!?! Μπας και την επεράσατε για άλογο και την εκαβαλικέψατε και τσίνησε?
Σε ότι αφορά εμένα ουδέποτε μου προτάθηκε να γαμήσω τσάμπα έναντι θετικής κριτικής και τη μία φορά που πήγα ως "τέστερ" η κριτική μου με μέσο όρο 7,0 δε νομίζω πως ήταν και η επιτομή του προμοταρίσματος. Το άνταλτ πλέον ειδικεύεται στα cg που δεν είναι η δική μου "ειδικότητα" γι αυτό και πλέον είμαι πιο ενεργός εδώ που υπάρχουν παίκτες και κουβέντα γύρω από τα ct.Για τον ίδιο λόγο που σε ένα χρόνο θα έχουν φύγει όλοι!!! Το σιτε αυτό είναι καθαρά διαφημιστικό και όχι ενημερωτικό. Γαμούν τσάμπα τις κοπέλεςσε αντάλαγμα με κριτικές για να τις πασάρουν σε νέα ανυποψίαστα μέλη. Εγώ απορώ και πώς έχει αντέξει τόσο καιρό.
Σε ότι αφορά εμένα ουδέποτε μου προτάθηκε να γαμήσω τσάμπα έναντι θετικής κριτικής και τη μία φορά που πήγα ως "τέστερ" η κριτική μου με μέσο όρο 7,0 δε νομίζω πως ήταν και η επιτομή του προμοταρίσματος. Το άνταλτ πλέον ειδικεύεται στα cg που δεν είναι η δική μου "ειδικότητα" γι αυτό και πλέον είμαι πιο ενεργός εδώ που υπάρχουν παίκτες και κουβέντα γύρω από τα ct.
Σορρυ φίλε αλλά εμένα μου προτάθηκε με πούστικο τρόπο να γαμάω με 50% αλλά να βάζω κριτικές αληθοφανης, με ΕΝΑ ΤΟΝΟ προς το θετικό. Αλλά ας αφήσουμε αυτό. Πάρα πολλές κοπέλες δεν κρατάνε το στοματάκι τους κλειστό και επειδή δεν έχω αφήση ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ οι 3 στις 10 μιλααααααααααααααααααανε. Και μιλανεεεεεεεεεεεεε πολύ!
Ούτε κλίκ λοιπόν εκεί στην προσοποποίηση της διαφθοράς!!!!
Έχω την εντύπωση ότι παρασύρθηκες και εσύ και έκανες αυτό το ΤΣΙΚ παραπάνω στην κριτική σου με τη λυδιά. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΚΟ πράγμα που έχω ποτέ γαμίσει μετά από δυσκολία κιόλας. Ενώ είσαι αυστηρός και αντικειμενικός κατά μεσω όρο στις κριτικές σου εκεί σε τύφλωσε λίγο το ντισκάουντ. Την έχω πάρει... δεν μιλάω τυχαία. Συνεχώ υπέπεπτε σε ηλιθιότητες και παρόλα αυτά εκεί με το ζόρι να την προμοτάρουν. Αφού δεν το χει. Ας κάτσει αυγά της!!!
Σε ότι αφορά εμένα ουδέποτε μου προτάθηκε να γαμήσω τσάμπα έναντι θετικής κριτικής και τη μία φορά που πήγα ως "τέστερ" η κριτική μου με μέσο όρο 7,0 δε νομίζω πως ήταν και η επιτομή του προμοταρίσματος. Το άνταλτ πλέον ειδικεύεται στα cg που δεν είναι η δική μου "ειδικότητα" γι αυτό και πλέον είμαι πιο ενεργός εδώ που υπάρχουν παίκτες και κουβέντα γύρω από τα ct.