Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Σορρυ φίλε αλλά εμένα μου προτάθηκε με πούστικο τρόπο να γαμάω με 50% αλλά να βάζω κριτικές αληθοφανης, με ΕΝΑ ΤΟΝΟ προς το θετικό. Αλλά ας αφήσουμε αυτό. Πάρα πολλές κοπέλες δεν κρατάνε το στοματάκι τους κλειστό και επειδή δεν έχω αφήση ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ οι 3 στις 10 μιλααααααααααααααααααανε. Και μιλανεεεεεεεεεεεεε πολύ!

Ούτε κλίκ λοιπόν εκεί στην προσοποποίηση της διαφθοράς!!!!

Έχω την εντύπωση ότι παρασύρθηκες και εσύ και έκανες αυτό το ΤΣΙΚ παραπάνω στην κριτική σου με τη λυδιά. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΚΟ πράγμα που έχω ποτέ γαμίσει μετά από δυσκολία κιόλας. Ενώ είσαι αυστηρός και αντικειμενικός κατά μεσω όρο στις κριτικές σου εκεί σε τύφλωσε λίγο το ντισκάουντ. :)  Την έχω πάρει... δεν μιλάω τυχαία. Συνεχώ υπέπεπτε σε ηλιθιότητες και παρόλα αυτά εκεί με το ζόρι να την προμοτάρουν. Αφού δεν το χει. Ας κάτσει αυγά της!!!  :grin:
Στο είπα και ιδιωτικά και νόμιζα ότι το κατάλαβες. Να το επαναλάβω λοιπόν για να το εμπεδώσεις. Δεν έχω πάρε-δώσε με κανένα γραφείο και κανένα προμότορα. Τη Λυδία την πήρα από τους πρώτους όταν βγήκε στη μαζική κατανάλωση το Σεπτέμβρη και πέρασα πολύ καλά. Παρ' όλα αυτά στην κριτική μου ανέφερα το ότι είχε μόνο ένα προφυλακτικό και γι αυτό έριξα μόνο ένα μανίκι. Αν την προμόταρα θα το έγραφα αυτό; :think: O μόρμπιντ τον οποίο έχεις σε εκτίμηση πήγε την ίδια μέρα αργότερα το βράδυ και πέρασε κι αυτός πολύ καλά, κι αυτός με έκπτωση; Το γεγονός ότι μετά η Λυδία κουράστηκε ή καβάλησε το καλάμι ή δεν ξέρω εγώ τι έπαθε και άλλοι δεν πέρασαν καλά δεν αναιρεί αυτό που έτυχε σε μένα. Καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός στα συμπεράσματά σου ειδικά όταν τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν τα βασίζεις σε γεγονότα.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη παιρνεις discount για ct ? Οταν λες μιλανε τι εννοεις ? Μιλανε για σενα εννοεις ?

Μετά τις απορίες σου, κατάλαβα πώς επιβιώνουν οι δίπλα.  :2funny: :2funny: :2funny: Δηλαδή μιλάμε ΓΑΜΗΣΕΤΑ που λέει και ο BABYs.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε μάγκες,καταρχήν διευκρινίστε το εξής σημαντικό

το οποίο είναι εκ των ων ουκ ανευ προαπαιτούμενο οποιασδήποτε συζήτησης

Πηγαίνετε σε κοπέλες και λέτε είμαι ο τάδε???

αυτό το θεωρώ αστείο και συν τοις άλλοις μπορεί να πάρεις την απάντηση "Στα αρχίδια μου".....και να ξεφτιλιστείς

ΥΓ εγώ ένα γραφείο που ρωτούσε τις κοπέλες για μένα πώς είμαι κλπ τον διέγραψα και άμα κουνηθεί θα τον τακτοποιήσω αναλόγως....συν ότι έχει κάνει κάτι πολύ χοντρό που άμα μαθευτεί,δεν θα ξανασταυρώσει πελάτη στην Ελλάδα....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
αυτα ειναι αστεια φιλε λαβιε ! Τι τεστερ και πρασιναλογα ?? Τεστερ με δικα σου λεφτα η με χωρις λεφτα ?

και αν πας χωρις λεφτα και η αλλη το ξερει δεν ειναι πασιφανες οτι θα δειξει οτι καλυτερο μπορει ?
Κάποια γραφεία προσέφεραν στο φόρουμ ένα ραντεβού με μια καινούρια κοπέλα στη μισή τιμή (χωρίς την αμοιβή του γραφείου). Ο αντμίν επέλεγε κάποιον που μπορούσε και ήθελε να πάει μεταξύ των πιο έμπειρων και παλιών μελών αρχικά και αργότερα μεταξύ μίας ομάδας παικτών που τους ονόμασε "τέστερ". Ο τέστερ μετά το ραντεβού έγραφε κριτική και απαντούσε σε τυχόν απορίες των υπολοίπων μελών. Προσωπικά επειδή αυτό αφορούσε cg που δεν είναι το πεδίο μου, αλλά κι επειδή δε μου άρεσε η ταμπέλα του τέστερ την οποία μοιραζόμουν με κάποια άτομα που δε με έχουν πείσει για την ποιότητά τους, ζήτησα να αποχωρήσω όπως κι έγινε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.893
Πόντοι
34.538
Το διδυμο LISA-CAPRI επιβαλεται στα 300 ευρω.Φαινεται για must εμπειρια για καθε ΓΑΜΙΚΟΥΛΑ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ωχ ωχ
θέλει και 330 για 90 λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις)

330 ξυλιές στα κωλομέρια μάλλον...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
ωχ ωχ
θέλει και 330 για 90 λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις)

330 ξυλιές στα κωλομέρια μάλλον...
...και μάλιστα στα 300 ούτε που το συζητάει! Αστην να πουλάει έρωτα στο γιουσουρούμ aka rusuru  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εντάξει,μήνες πριν τον ρουσουρου είχε περάσει η εντύπωση από 3-4 άτομα ότι είναι θέα

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
Σορρυ φίλε αλλά εμένα μου προτάθηκε με πούστικο τρόπο να γαμάω με 50% αλλά να βάζω κριτικές αληθοφανης, με ΕΝΑ ΤΟΝΟ προς το θετικό. Αλλά ας αφήσουμε αυτό. Πάρα πολλές κοπέλες δεν κρατάνε το στοματάκι τους κλειστό και επειδή δεν έχω αφήση ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ οι 3 στις 10 μιλααααααααααααααααααανε. Και μιλανεεεεεεεεεεεεε πολύ!

Ούτε κλίκ λοιπόν εκεί στην προσοποποίηση της διαφθοράς!!!!

Έχω την εντύπωση ότι παρασύρθηκες και εσύ και έκανες αυτό το ΤΣΙΚ παραπάνω στην κριτική σου με τη λυδιά. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΚΟ πράγμα που έχω ποτέ γαμίσει μετά από δυσκολία κιόλας. Ενώ είσαι αυστηρός και αντικειμενικός κατά μεσω όρο στις κριτικές σου εκεί σε τύφλωσε λίγο το ντισκάουντ. :)  Την έχω πάρει... δεν μιλάω τυχαία. Συνεχώ υπέπεπτε σε ηλιθιότητες και παρόλα αυτά εκεί με το ζόρι να την προμοτάρουν. Αφού δεν το χει. Ας κάτσει αυγά της!!!  :grin:
Για πες λοιπόν και ποιές ήταν-είναι οι εκκολαπτόμενες  :grin: :grin:  εκτός απο την Λυδία  :grin: :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
εντάξει,μήνες πριν τον ρουσουρου είχε περάσει η εντύπωση από 3-4 άτομα ότι είναι θέα
Σωστά τον έβαλες τον τόνο, γιατί όντως από θέα σκίζει!
Για τα υπόλοιπα απότι μαθαίνω..."μικρό καλάθι"!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
Ρε μάγκες,καταρχήν διευκρινίστε το εξής σημαντικό

το οποίο είναι εκ των ων ουκ ανευ προαπαιτούμενο οποιασδήποτε συζήτησης

Πηγαίνετε σε κοπέλες και λέτε είμαι ο τάδε???

αυτό το θεωρώ αστείο και συν τοις άλλοις μπορεί να πάρεις την απάντηση "Στα αρχίδια μου".....και να ξεφτιλιστείς

ΥΓ εγώ ένα γραφείο που ρωτούσε τις κοπέλες για μένα πώς είμαι κλπ τον διέγραψα και άμα κουνηθεί θα τον τακτοποιήσω αναλόγως....συν ότι έχει κάνει κάτι πολύ χοντρό που άμα μαθευτεί,δεν θα ξανασταυρώσει πελάτη στην Ελλάδα....
Με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζουμε....

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Προσωπικα Να πω, πολύ ωραία εμφάνιση. Αλλα υπήρξε μια σνομπ ταση σαν να χουμε πάρει λίγο αέρα.
Κ μια τάση άντε να τελειωνουμε να φεύγεις να περάσει ο επόμενος .  Μου δόθηκε η εντύπωση πολύ συνειδητοποιημενης και κατα στιγμές ψυχρους επαγγελματιας, γεγονός το οποίο κατα το σέρβις προσπαθουσε αρκετα καλα να κρύψει. Ίσως απογοητεύτηκα γιατι απο τις κριτικές περίμενα πιο γλυκιά κ παθιαρικη συμπεριφορά . Απο εμφάνιση εξαιρετική όντως

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom