lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Στο είπα και ιδιωτικά και νόμιζα ότι το κατάλαβες. Να το επαναλάβω λοιπόν για να το εμπεδώσεις. Δεν έχω πάρε-δώσε με κανένα γραφείο και κανένα προμότορα. Τη Λυδία την πήρα από τους πρώτους όταν βγήκε στη μαζική κατανάλωση το Σεπτέμβρη και πέρασα πολύ καλά. Παρ' όλα αυτά στην κριτική μου ανέφερα το ότι είχε μόνο ένα προφυλακτικό και γι αυτό έριξα μόνο ένα μανίκι. Αν την προμόταρα θα το έγραφα αυτό; O μόρμπιντ τον οποίο έχεις σε εκτίμηση πήγε την ίδια μέρα αργότερα το βράδυ και πέρασε κι αυτός πολύ καλά, κι αυτός με έκπτωση; Το γεγονός ότι μετά η Λυδία κουράστηκε ή καβάλησε το καλάμι ή δεν ξέρω εγώ τι έπαθε και άλλοι δεν πέρασαν καλά δεν αναιρεί αυτό που έτυχε σε μένα. Καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός στα συμπεράσματά σου ειδικά όταν τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν τα βασίζεις σε γεγονότα.Σορρυ φίλε αλλά εμένα μου προτάθηκε με πούστικο τρόπο να γαμάω με 50% αλλά να βάζω κριτικές αληθοφανης, με ΕΝΑ ΤΟΝΟ προς το θετικό. Αλλά ας αφήσουμε αυτό. Πάρα πολλές κοπέλες δεν κρατάνε το στοματάκι τους κλειστό και επειδή δεν έχω αφήση ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ οι 3 στις 10 μιλααααααααααααααααααανε. Και μιλανεεεεεεεεεεεεε πολύ!
Ούτε κλίκ λοιπόν εκεί στην προσοποποίηση της διαφθοράς!!!!
Έχω την εντύπωση ότι παρασύρθηκες και εσύ και έκανες αυτό το ΤΣΙΚ παραπάνω στην κριτική σου με τη λυδιά. ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΕΠΑΓΕΛΛΜΑΤΙΚΟ πράγμα που έχω ποτέ γαμίσει μετά από δυσκολία κιόλας. Ενώ είσαι αυστηρός και αντικειμενικός κατά μεσω όρο στις κριτικές σου εκεί σε τύφλωσε λίγο το ντισκάουντ. Την έχω πάρει... δεν μιλάω τυχαία. Συνεχώ υπέπεπτε σε ηλιθιότητες και παρόλα αυτά εκεί με το ζόρι να την προμοτάρουν. Αφού δεν το χει. Ας κάτσει αυγά της!!!