boika_xas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη ρε μαγκες τι λεει?την πηρε κανενας?στις φοτο φαινεται τουμπανο...
ναι φιλε την πηρα εγω, το βυζι ειναι αυτο που βλεπεις ...4 προς πενταρι με ρωγα καγκελο...υψος αυτο που γραφει, ηλικια στα 24 με 25, στον αγωνα την κανεις οτι θες ..το πρωσωπο δεν εχει την φωτεινοτητα των φωτο..και δεν υπαρχουν αυτα τα τσιμπουκοχειλα..δεν λεει ευκολα οχι...γενικα καλη κατασταση........εχω ανεβαζει και κριτικη.τον γεναρη...
αυτη ρε μαγκες τι λεει?την πηρε κανενας?στις φοτο φαινεται τουμπανο...
Στα @@ μαςMatrix3 Ο SexyMounis ακούγετε πως θα έρθει Αθήνα!
Η ιδιαΚαλησπέρες!μια διευκρίνιση η ίδια είναι;μην την πατήσω γιατί ένας συναγωνιστής έβγαλε τρελή φόλα την 2η
Την ξερω την απαντηση αλλα ...ειναι ποτε δυνατον?
Αν εμφανιστει τετοιο μουνι οταν ανοιξει η πορτα , τι να πω, να αρχισουμε να παιρνουμε λαχειο
Αν περιμένεις τον δήμαρχο,κλαφτα.......ρε δημαρχε,καμια τουριστρια της προκοπης θα μας φερεις ?
μας πλακωσες στους τουρκους επισκεπτες,τα sexy φεγγαρια κ κατι τζουλιες,λανες που ουτε η μανα της τις ξερει !
α,ξεχασα εχουμε προσεχως κ το WORLDWIDE ΚΑΠΗ τρομαρα της κ δαυτης!!!
Γιατι? Πηγες και βρωμουσε η τι λερωσες εσυ?Aν πάει κανείς απόψε από Αμάντα, να τη μπανιάρει ακόμη κι αν χρειαστεί να τη σύρει απ' το μαλλί...
2 στα 2...αν και δεν ήταν δύσκολο ;)Γιατι? Πηγες και βρωμουσε η τη λερωσες εσυ?
Γινε πιο σαφης.2 στα 2...αν και δεν ήταν δύσκολο ;)
μη μου το χαλάς... Ησουν μέσα και στα δύο!Γινε πιο σαφης.
Ετσι ο δημαρχος ε?Αυτος μας ελεγε οτι θα μας κανει την πολη του ερωτα !Αν περιμένεις τον δήμαρχο,κλαφτα.......
Να τελειώσουν τα playoff,μπας και φιλοτιμηθεί ο Σαββίδης και φέρει τίποτις από Ρωσία μεριά...
λες να με ακουσε ο δημαρχος χτες κ την εστειλε !
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ηλες να με ακουσε ο δημαρχος χτες κ την εστειλε !
Μας εκανε πολη του ερωτα ρε.Αλλα για τις αδελφες μονο.Θα γαμησουμε κανεναν τον αλλο μηνα.Ετσι ο δημαρχος ε?Αυτος μας ελεγε οτι θα μας κανει την πολη του ερωτα !
Αρα οι ελπιδες στον Ιβαν,ο οποιος μετα τις σημερινες δηλωσεις ειναι 'τελικα,ειναι πολυ ωραιος τυπος' !