Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
πήγε κάποιος σε μια κοπέλα και αντί να πάει στο ασανσέρ πήγε στη ρεσεψιόν και είπε "γεια σας,ήρθα για την κοπέλα τάδε,σε ποιο δωμάτιο είναι?..."!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και έδωσε το καλλιτεχνικό όνομα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα ρε τον παιχταρά!!!!!!  Θεός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΡ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΜΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΤΣΑΤΣΑ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΡΟΛΟΓΟ!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΣΚΟΡΤ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΤΩΣΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΤΕ 1ΟΟ%!!ΤΝΚΣ!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γάμα τα...με μεγάλα γράμματα!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΡ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΜΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΤΣΑΤΣΑ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΡΟΛΟΓΟ!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΣΚΟΡΤ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΤΩΣΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΤΕ 1ΟΟ%!!ΤΝΚΣ!!
Πέρασα χτες αλλά δεν έκατσα...Βυζί μισό από φωτό & φυσικά δεν είναι έγχρωμη! Τεσπά, μπορεί και να την αδίκησα γιατί είναι φρεσκαδούρα πάντως...
Οταν είδα και τη ντιάνα μετάνιωσα που έφυγ' απ' το μελανούρι! Η "ουκράνα" σκίζει από βυζί - κώλο αλλά η φάτσα εντελώς ντε-καβλέ. Με 50 θα δοκίμαζα αλλά 150 η ριξιά απορώ ποιός θα τα δώσει...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Γάμα τα...με μεγάλα γράμματα!Πέρασα χτες αλλά δεν έκατσα...Βυζί μισό από φωτό & φυσικά δεν είναι έγχρωμη! Τεσπά, μπορεί και να την αδίκησα γιατί είναι φρεσκαδούρα πάντως...
Οταν είδα και τη ντιάνα μετάνιωσα που έφυγ' απ' το μελανούρι! Η "ουκράνα" σκίζει από βυζί - κώλο αλλά η φάτσα εντελώς ντε-καβλέ. Με 50 θα δοκίμαζα αλλά 150 η ριξιά απορώ ποιός θα τα δώσει...
Άστα φίλε όπως τα έγραψε ο ΝΙΤΡΟ δηλαδή ε? :S Το σκέφτομαι για Έστερ,όπως τα λες καλή περίπτωση για ανανέωση φαίνεται...Να πω επίσης οτι και γω απορώ ποιός θα τα δώσει για το "τραβέλι" τόσα,όπως επίσης απορώ και με το συγκεκριμένο γραφείο που ενώ βλέπουν οτι δεν έχουν δουλειά επιμένουν να ζητάν έξτρα για όλες τις υπηρεσίες των κοριτσιών! :tickedoff: 50 το cim+50cif+100anal κλπ,κλπ.Θες δηλαδη 400 για 1ώρα full service. :jerking: AΠΟΡΩ  :headbang: :headbang: :headbang:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ευκαιρία λοιπόν για....αγρανάπαυση!

δεν έρχεται και κάτι καινούριο σπουδαίο,οπότε...

μόνη αμφιβολία αυτή η ξανθιά του αφροδίτα,μήπως λέει κάτι....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
ευκαιρία λοιπόν για....αγρανάπαυση!

δεν έρχεται και κάτι καινούριο σπουδαίο,οπότε...

μόνη αμφιβολία αυτή η ξανθιά του αφροδίτα,μήπως λέει κάτι....
Δε βαριέσαι,δε μου κάνει κλίκ. ;) Εγώ στην Έστερ θα πήγαινα αλλά δε μου'κατσε το λόττο οπότε... :jerking:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δε βαριέσαι,δε μου κάνει κλίκ. ;) Εγώ στην Έστερ θα πήγαινα αλλά δε μου'κατσε το λόττο οπότε... :jerking:
εγω ειμαι σε μπαζοκτονο διαθεση τωρα τελευταια αλλα λογω οτι απετυχε η τελευταια ληστεια τραπεζης δεν με βλεπω. Παντως  αυτη η ξανθια που μ'εβαλε υπηρεσια ο Σικελος με γαργαλει αν και κατι κριτικες των τουρκαλαδων ηδη μου εχουν αποκλεισει το μαλλι το οποιο ειναι διαφορετικο...  :fuck1: :fuck1:
Παιζει και αυτο (αν και εχω αμφιβολιες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
εγω ειμαι σε μπαζοκτονο διαθεση τωρα τελευταια αλλα λογω οτι απετυχε η τελευταια ληστεια τραπεζης δεν με βλεπω. Παντως  αυτη η ξανθια που μ'εβαλε υπηρεσια ο Σικελος με γαργαλει αν και κατι κριτικες των τουρκαλαδων ηδη μου εχουν αποκλεισει το μαλλι το οποιο ειναι διαφορετικο...  :fuck1: :fuck1:
Παιζει και αυτο (αν και εχω αμφιβολιες)
Μόνο το μαλλί ρε συ?Εδώ ο τελευταίος τουρκαλάς που έγραψε τη κράζει κιόλας  :headbang: :tickedoff:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Γάμα τα...με μεγάλα γράμματα!Πέρασα χτες αλλά δεν έκατσα...Βυζί μισό από φωτό & φυσικά δεν είναι έγχρωμη! Τεσπά, μπορεί και να την αδίκησα γιατί είναι φρεσκαδούρα πάντως...
Γειά σου ρε φτερούγα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
καλημερα σε ολουσ!!χτεσινη επισκεπση σε ξενοδοχειο του βαρδαριου με ενα απιστευτα καυλιαρικο μωρο πεντακαθαρο και γενικα ιτι καλυτερο στο κρεβατι!!ονοματι λιανα καστανη με πολλη καλεσ αναλογιεσ φυσικο στηθοσ κορμι γαματο και γενικα  απο συμπεριφορα ηταν το κατι αλλο.σαν την γκομενα σοθυ και βαλε!!αψογη!!πιπα τελεια και γαμιση απο τα καλυτερα με την γκομενα να μου δινη το κουλουρι τησ χωρισ εχτρα κτλπ!!θα την ξαναδω σιγουρα!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η φάτσα έτσι ξινή και τετραγωνισμένη είναι?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories