Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Μετα απο επισκοπηση επι μηνες της κινησης στην πολη εχω συμπερανει πλεον σε βαθμο βεβαιοτητας και οχι πιθανολογησης πως η συνεχιζομενη ξεραιλα στην πολη μας σε συνδυασμο με την υπερτιμημενη (overrated and overprized)  μπαζοθυελλα αποτελει σατανικο σχεδιο (οπως θα λεγε και ο μπουλης Καμμενος) των sexy moon  προφανως για να πεσουμε αποκλειστικα στην αγκαλια τους. . Αλλιως δεν εξηγειται...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ρε παίδες,η Verona που εξαφανίστηκε ξαφνικά?Πήρε 2 καλές κριτικές και την άλλη μέρα έγινε καπνός  :badair:

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο επισκοπηση επι μηνες της κινησης στην πολη εχω συμπερανει πλεον σε βαθμο βεβαιοτητας και οχι πιθανολογησης πως η συνεχιζομενη ξεραιλα στην πολη μας σε συνδυασμο με την υπερτιμημενη (overrated and overprized)  μπαζοθυελλα αποτελει σατανικο σχεδιο (οπως θα λεγε και ο μπουλης Καμμενος) των sexy moon  προφανως για να πεσουμε αποκλειστικα στην αγκαλια τους. . Αλλιως δεν εξηγειται...
Και που να μάθεις και για άλλα περίεργα που έγιναν σε τρανταχτά ονόματα στην πόλη . θα ξύνεις το κεφάλι σου .
Ψιλογάτα σε έκοψα

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
[quote author=petros ioannou  link=topic=1837.msg4391974#msg4391974 date=1362158612]
Και που να μάθεις και για άλλα περίεργα που έγιναν σε τρανταχτά ονόματα στην πόλη . θα ξύνεις το κεφάλι σου .
Ψιλογάτα σε έκοψα
[/quote] :think: Για πες...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
[quote author=petros ioannou  link=topic=1837.msg4391974#msg4391974 date=1362158612]
Ψιλογάτα σε έκοψα
[/quote]
Παροτι μου κεντριζεις την περιεργεια παρα πολυ μ'αυτο που γραφεις, πρεπει να σημειωσω οτι απλως "τσιμπολογαω" κανα ct απο καιρου εις καιρον εκμεταλλευομενος και καποιες κριτικες και ενημερωσεις που διαβαζω εδω. Ουτε σχετικος ειμαι πολυ, ουτε ξερω πολλα απο το σπορ αυτο... το δε "ειδημων" το απεκτησα λογω χαβαλε σχολιων

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Παροτι μου κεντριζεις την περιεργεια παρα πολυ μ'αυτο που γραφεις, πρεπει να σημειωσω οτι απλως "τσιμπολογαω" κανα ct απο καιρου εις καιρον εκμεταλλευομενος και καποιες κριτικες και ενημερωσεις που διαβαζω εδω. Ουτε σχετικος ειμαι πολυ, ουτε ξερω πολλα απο το σπορ αυτο... το δε "ειδημων" το απεκτησα λογω χαβαλε σχολιων
:2funny: :2funny: :2funny: me too... :2funny: :2funny: :2funny:

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η εξυπνάδα ενός ανθρώπου συνήθως υποκαθιστά την πείρα ......

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
έχεις πμ

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
[quote author=petros ioannou  link=topic=1837.msg4392012#msg4392012 date=1362159522]
έχεις πμ
[/quote]
εννοειται...
Μου διηγηθηκαν κι εμενα  παρομοια περιστατικα...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η Verona που αγνοείται μου είπε πως το πρώτο βράδυ που ήρθε την εκβίασε ένα στρούμφ και της πήρε οτι χρήμα είχε.Μάλλον αλήθεια μου είπε γιατί φαινόταν πολύ στενοχωρημένη και ταραγμένη  :(

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η Verona που αγνοείται μου είπε πως το πρώτο βράδυ που ήρθε την εκβίασε ένα στρούμφ και της πήρε οτι χρήμα είχε.Μάλλον αλήθεια μου είπε γιατί φαινόταν πολύ στενοχωρημένη και ταραγμένη  :(
Αυτό εννοούσα και εγώ . Το θέμα είναι ότι 99,99% ΔΕΝ ήταν στρούμφ .
Και όπως λέει ένας καλός μου φίλος ¨Μάλλον πρέπει να ξανασυστηθούμε ¨
Κάτι σάπιο ( πολύ σάπιο ) υπάρχει στο βασίλειο της Δανειμαρκίας ( Άμλετ )

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η Verona που αγνοείται μου είπε πως το πρώτο βράδυ που ήρθε την εκβίασε ένα στρούμφ και της πήρε οτι χρήμα είχε.Μάλλον αλήθεια μου είπε γιατί φαινόταν πολύ στενοχωρημένη και ταραγμένη  :(

το πρώτο βράδυ πήγα εγώ!
την έστελνε μηνύματα συνέχεια ένας καραγκιόζης και την ρωτούσε αν κάνει golden shower
και πώς το κάνει
και πόσο κατουράει
και αν έχει πιει πολύ εκείνο το βράδυ,ώστε να μπορεί να...βγάλει πολλά!
και πόση ώρα θα τον κατουράει
μιλάμε έστειλε καμιά 20-30 μηνύματα....μόνο όση ώρα ήμουν εγώ!μπορεί και πριν και μετά!

όλα αυτά στο δικό της κινητό
αν μας διαβάζεις μεγάλε κατουρογαμιά,η λέξη ξεφτίλας είναι ελάχιστη για να περιγράψει το πόσο...ξεφτιλισμένος είσαι!!!
(φυσικά φταίει κι αυτή που τον απαντούσε βέβαια....)

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
το πρώτο βράδυ πήγα εγώ!
την έστελνε μηνύματα συνέχεια ένας καραγκιόζης και την ρωτούσε αν κάνει golden shower
και πώς το κάνει
και πόσο κατουράει
και αν έχει πιει πολύ εκείνο το βράδυ,ώστε να μπορεί να...βγάλει πολλά!
και πόση ώρα θα τον κατουράει
μιλάμε έστειλε καμιά 20-30 μηνύματα....μόνο όση ώρα ήμουν εγώ!μπορεί και πριν και μετά!

όλα αυτά στο δικό της κινητό
αν μας διαβάζεις μεγάλε γαμιά,η λέξη ξεφτίλας είναι ελάχιστη για να περιγράψει το πόσο...ξεφτιλισμένος είσαι!!!
(φυσικά φταίει κι αυτή που τον απαντούσε βέβαια....)

Το ότι μας διαβάζει είναι το μόνο σίγουρο . Και αυτός και άλλοι ξεφτιλισμένοι .
Το θέμα είναι ότι τελικά είναι πολλοί οι ξεφτιλισμένοι .
Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι επειδή κατουράν όρθιοι έγιναν και άντρες .

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ε,αφού τα λέμε να πω ότι αυτό έγινε στις 9 το βράδυ.Ηταν να βγεί με πελάτη μετά για ποτό και μαζί μου για καφέ το πρωί.Τελικά τα ακύρωσε όλα και από το μεσημέρι και μετά...αγνοείται  :think: :think: :think:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
[quote author=petros ioannou  link=topic=1837.msg4392376#msg4392376 date=1362166194]

Το ότι μας διαβάζει είναι το μόνο σίγουρο . Και αυτός και άλλοι ξεφτιλισμένοι .Το θέμα είναι ότι τελικά είναι πολλοί οι ξεφτιλισμένοι .
Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι επειδή κατουράν όρθιοι έγιναν και άντρες .
[/quote]Έλα ρε φίλε,εδώ πάνε στα κορίτσια και τα λένε "είμαι απο το bourdela,αν δε παρακάμψεις το πρακτορείο (για πιο φτηνό ραντεβού) θα σας γράψω κακή κριτική". :( :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έλα ρε φίλε,εδώ πάνε στα κορίτσια και τα λένε "είμαι απο το bourdela,αν δε παρακάμψεις το πρακτορείο (για πιο φτηνό ραντεβού) θα σας γράψω κακή κριτική". :( :jerking:

Για αυτό που λες,ρώτα την Μάργκο αν ξανάρθει!!!

θα σου πει και συγκεκριμένα νικ και θα μείνεις άγαλμα....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Για αυτό που λες,ρώτα την Μάργκο αν ξανάρθει!!!

θα σου πει και συγκεκριμένα νικ και θα μείνεις άγαλμα....
Ναι ε?Πάντως τις 2 τελευταίες μέρες στη Γκαμπριέλα μόνο πήγαν 2 τέτοιοι με τις παραπάνω απαιτήσεις...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom