Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πολυτιμη η συμβολη σου με τις κριτικες και το αναγνωριζω... 
Αλλα με αυτη τη λογικη και ο Χριστοφορος Κολομβος δεν θα ανακαλυπτε ποτε και την Αμερικη. Μεχρι την Ινδια θα ξαναπηγαινε μονο...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Mακάρι να είχαμε την ποικιλία των Αθηνών σε τοπικά και ανεξάρτητες για να μην χρειαζόταν να καταφεύγουμε στα 200αρια.

Αλλά εδώ η μία είναι τραβέλι,η άλλη σε βρίζει στο τηλέφωνο,η άλλη είναι σαν τη χοντρή που ερωτεύτηκε τον Ψάλτη στο Καμικάζι αγάπη μου...όσο για τα πριβέ,έχουν ξεχάσει πότε έφεραν ωραία κοπέλα,συν ότι έχουν αραχνιάσει με τις ίδιες κοπέλες εδώ και 2-3 χρόνια...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Πολλά πληρώνεις Παλέρμο για γαμίση. Εν έτη 2013 οτιδήποτε πάνω από 150 την ώρα πρέπει να είναι πάρα πολύ σπέσιαλ. Άσε που σε κόβω ότι δεν έχεις κονέ στην πολή γιατί με 100-120 γαμάς Ελληνιδες φοιτήτριες μοντέλα αν το ψάξεις (που είναι και επιστήμονας όχι πόρνη). Βέβαια εκεί το σύστημα δουλεύει μόνο με συστάσεις και αν δεν είσαι σε κύκλο καλό δεν … ;)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
δεν υπάρχει κονέ που να μην το έχω φίλε!!!

αλλά τί να το κάνεις,όταν έχει τις ίδιες κοπέλες 3 χρόνια????πόσες φορές να τις πάρεις?

και φοιτήτριες πήρα,αλλά ήταν εντελώς άμπαλες!!!το ίδιο και κάποιες ανεξάρτητες...

Εντάξει η φοιτήτρια η Ελληνίδα για να λειτουργήσει πρέπει πρώτα να την βγάλεις για ποτό. Αν την πας κατευθείαν στο χοτέλι θα πάθει θλάσεις σαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ
Δεν έχεις κονέ… για να δίνεις 200 αριά ..ούτε πιστεύω ότι ξέρεις από στέκια και τσατσάδες στην πόλη γιατί ειδικά στην Θεσσαλονίκη κάθε μήνα βγάζουν στο κλαρί και 1-2 καινούργιες Ελληνίδες φοιτήτριες (που οι περισσότερες από αυτές έχουν και σχέση και δουλεύουν και ως φωτομοντέλα κτλ.)…
Δεν τα ξέρεις τα κόλπα… έχεις κακά κονέ ή είσαι νεόπλουτος…
Αν δεν ξέρεις ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη και δεν είσαι ακριβά ντυμένος με ακριβά αυτοκίνητα κτλ δεν βγάζεις τέτοια γουστα…

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Α τώρα κατάλαβα,έγινε φίλε...

κάτσε να διαγράψω την απάντησή μου,γιατί πέσαμε στην περίπτωση!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
..... και δεν είσαι ακριβά ντυμένος με ακριβά αυτοκίνητα κτλ δεν βγάζεις τέτοια γουστα…
Γιατί τέτοιος ρατσισμός ρε παιδιά εκεί πάνω?

Δλδ όσοι δεν κυκλοφορούμε με αρμάνια και μερσεντικά δεν έχουμε δικαίωμα για καλό γαμήσι?

Άσε που ειδικά για φοιτήτριες...η εμπειρία λέει ότι klein mein γαμήσι κάνουν.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Εντάξει η φοιτήτρια η Ελληνίδα για να λειτουργήσει πρέπει πρώτα να την βγάλεις για ποτό. Αν την πας κατευθείαν στο χοτέλι θα πάθει θλάσεις σαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ
Δεν έχεις κονέ… για να δίνεις 200 αριά ..ούτε πιστεύω ότι ξέρεις από στέκια και τσατσάδες στην πόλη γιατί ειδικά στην Θεσσαλονίκη κάθε μήνα βγάζουν στο κλαρί και 1-2 καινούργιες Ελληνίδες φοιτήτριες (που οι περισσότερες από αυτές έχουν και σχέση και δουλεύουν και ως φωτομοντέλα κτλ.)…
Δεν τα ξέρεις τα κόλπα… έχεις κακά κονέ ή είσαι νεόπλουτος…
Αν δεν ξέρεις ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη και δεν είσαι ακριβά ντυμένος με ακριβά αυτοκίνητα κτλ δεν βγάζεις τέτοια γουστα…
Είναι large ο έρμος  ;)

Φαντάζομαι δεν του δανείζεις   :cheesy:

btw σκεφτομαι να ανέβω 1 ΣΚ Θεσσαλονίκη με την mercedes και θα έχω και ωραίο κουστούμι για δώσε κανένα κονέ για φοιτήτριες  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Δλδ όσοι δεν κυκλοφορούμε με αρμάνια και μερσεντικά δεν έχουμε δικαίωμα για καλό γαμήσι?

Αστο φιλε,είπα πεσαμε στην περιπτωση
Σε πολυ εμπειρο συναγωνιστή....

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Οχι όλες, οι περισσότερες  ;)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
:2funny:
Μα παραμυθιάζεις τον λαό ρε Παλερμο ότι ξέρεις από κολπα και καλά το παίζεις ζαν πρεμιε και πλει μποι… και δεν έχεις πάει ακόμα ούτε Κούβα , ούτε Ταϊλάνδη , ούτε Μολδαβίες και ανατολικό μπλοκ και από ΦΚΚ έχεις πάει μόνο πρόσφατα 1-2 φορές το πολύ μόνο στο Αρτεμις (που είναι καρατουριστικό).
Σκατά ξέρεις… 100 χρόνια πίσω δεινόσαυρος είσαι… παρθένος είσαι ακόμα…
Μη μας το παίζεις πλει μποι και ιστορίες γιατί ότι σαβούρα σε στέλνουν με 200αρια city tours  την έχεις φάει…

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ωχ ωχ,μπλέξαμε
κι άλλος θαυμαστής!!!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
ωχ ωχ,μπλέξαμε
κι άλλος θαυμαστής!!!

Μη τσιμπάς ρε σε πειραζω πλάκα σε κάνω... σαν τον Δώνη είσαι... γκρίνια... φταίει το ένα ... φτάιει το άλλο...φταίει η πολή... :2funny:

Με 30%+ ανεργία που έχει η Μακεδονία τι περίμενες να σου στείλουν στο χωριό σου ... τις πλει μειτ  :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
μπα....
μάλλον χαιβανιά έχεις και τους αρέσει να σε πειράζουν όλοι :2funny:
Χωρίς καν να θέλω να πάρω το μέρος του σικελού (δε μου είναι και ο πλέον συμπαθής εδώ μέσα) εσύ τι έγινε παιχταρά, ξεπέρασες το "παράσημο" που είχες κολλήσει από το ακάπωτο? Εφόσον είσαι κονεδιάρης πως τα κατάφερες να "κολλήσεις" σε μπουρδέλο που πάμε εμείς ο απλός λαός?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Χωρίς καν να θέλω να πάρω το μέρος του σικελού (δε μου είναι και ο πλέον συμπαθής εδώ μέσα) εσύ τι έγινε παιχταρά, ξεπέρασες το "παράσημο" που είχες κολλήσει από το ακάπωτο? Εφόσον είσαι κονεδιάρης πως τα κατάφερες να "κολλήσεις" σε μπουρδέλο που πάμε εμείς ο απλός λαός?
Ναι το ξεπέρασα... τώρα...και δεν ήταν η πρώτη φορά  :2funny:
Αν με διάβαζες πιο τακτικά και δεν είχες επιλεκτική μνήμη θα το θυμόσουν αυτό...  ;)
Παντού έχουμε πάει ... τότε έτυχε ήμουν στην περιοχή μύλο και πήγαμε με παρέα.. αλλά δεν έχω ξάνα πάει από τότε σε μπουρδελο/ στούντιο... αλλά μπορεί να πάω πάλι αν βρεθούμε σε κάνενα καλό καταστημα με παρέα και έχει κανένα καλό εργαλιο...
Εσύ γκαγκάριν μάλλον δεν έισαι απλός λαός... για αβανταδόρο  ;) σε κόβω...  :2funny:
Τόσο πολύ σε πείραξε που το θυμάσε  :2funny: κατάλαβα τι είσαι  :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
Ναι το ξεπέρασα... τώρα...και δεν ήταν η πρώτη φορά  :2funny:
Αν με διάβαζες πιο τακτικά και δεν είχες επιλεκτική μνήμη θα το θυμόσουν αυτό...  ;)
Παντού έχουμε πάει ... τότε έτυχε ήμουν στην περιοχή μύλο και πήγαμε με παρέα.. αλλά δεν έχω ξάνα πάει από τότε σε μπουρδελο/ στούντιο... αλλά μπορεί να πάω πάλι αν βρεθούμε σε κάνενα καλό καταστημα με παρέα και έχει κανένα καλό εργαλιο...
Εσύ γκαγκάριν μάλλον δεν έισαι απλός λαός... για αβανταδόρο  ;) σε κόβω...  :2funny:
Τόσο πολύ σε πείραξε που το θυμάσε  :2funny: κατάλαβα τι είσαι  :2funny:
Μπα φίλε μου...κι εγώ από τους κακούς είμαι

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom