Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Μπα φίλε μου...κι εγώ από τους κακούς είμαι
οκ τότε
Καλά αλλά αποθήκευε λίγο πιο χρήσιμες πληροφορίες στο μυαλό σου… γιατί άμα θυμάσε κάθε φορά που κολάω ένα ΣΜΝ στο τέλος θα γεμίσεις τον σκληρό… να είσαι πιο επιλεκτικός… και στην Κούβα κόλλησα χλαμύδια και από γκόμενα ελληνίδα παλιότερα ουρολοίμωξη… αυτά συμβαίνουν παντού…

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
οκ τότε
Καλά αλλά αποθήκευε λίγο πιο χρήσιμες πληροφορίες στο μυαλό σου… γιατί άμα θυμάσε κάθε φορά που κολάω ένα ΣΜΝ στο τέλος θα γεμίσεις τον σκληρό… να είσαι πιο επιλεκτικός… και στην Κούβα κόλλησα χλαμύδια και από γκόμενα ελληνίδα παλιότερα ουρολοίμωξη… αυτά συμβαίνουν παντού…
Λογικό αφού είσαι μεγάλος παίχτης

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Λογικό αφού είσαι μεγάλος παίχτης
έτσι υποκλίσου και εσύ στο μεγαλειο μου...  :bigdick:  :2funny:
αλλά τον Παλέρμο εγώ τον συμπαθώ, δεν ξέρω γιατί τον βρίσκεις εσύ αντιπαθητικό αλλά, άλλο αντιπαθιτικός και άλλο χαβαλοχαιβάνης...  :2funny:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Απο την Κικη και την Κοκο ποια να διαλεξω? Η δευτερη μου φαινεται και πιο φωτοσοπιασμενη...
Καμια πληροφορια? Κανεις?
Μάλλον θα το παίξουμε στο αμπε-μπα-μλομ  :2funny: :2funny: :2funny:Η λιάνα πάντως είναι χαρακτηριστική περίπτωση καθαρίστριας  :headbang:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
οκ τότε
Καλά αλλά αποθήκευε λίγο πιο χρήσιμες πληροφορίες στο μυαλό σου… [size=14pt]γιατί άμα θυμάσε κάθε φορά που κολάω ένα ΣΜΝ στο τέλος θα γεμίσεις τον σκληρό…[/size] να είσαι πιο επιλεκτικός… και στην Κούβα κόλλησα χλαμύδια και από γκόμενα ελληνίδα παλιότερα ουρολοίμωξη… αυτά συμβαίνουν παντού…
Προφανώς εσύ έχεις χάσει το λογαριασμό...Ενδεχομένως από κει να προέρχεται και η μαλάκυνση εγκεφάλου. Και δεν υπάρχει και η λύση του format...

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Μάλλον θα το παίξουμε στο αμπε-μπα-μλομ  :2funny: :2funny: :2funny:Η λιάνα πάντως είναι χαρακτηριστική περίπτωση καθαρίστριας  :headbang:
γιατι τι πειραζουν οι καθαριστριες? Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ωχ,χθες που έφευγα απο Βερόνα,είδα μια να κάνει τσεκ ιν....μαύρα μαλλιά,κάπως γεμάτη,με φάτσα κλασική ρωσσίδας-ασιάτισσας,όντως έμοιαζε με καθαρίστρια

αλλα δεν ξέρω αν ειναι αυτή γιατι η διαφορά με τις φωτο είναι τεράστια....μπορεί να ήταν αλλη,καθώς εκεί διαμένουν πολλοί αλλοδαποί/ες

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
ωχ,χθες που έφευγα απο Βερόνα,είδα μια να κάνει τσεκ ιν....μαύρα μαλλιά,κάπως γεμάτη,με φάτσα κλασική ρωσσίδας-ασιάτισσας,όντως έμοιαζε με καθαρίστρια

αλλα δεν ξέρω αν ειναι αυτή γιατι η διαφορά με τις φωτο είναι τεράστια....μπορεί να ήταν αλλη,καθώς εκεί διαμένουν πολλοί αλλοδαποί/ες
E,καλά μπορεί να μην ήταν ...τάνα.Ήρθε καμιά καινούργια χθές?  :idiot:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Λοιπόν,βγάζω υπηρεσίες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τάσοςθες-ξανθιά αφροδίτα
σιθλορντ-έρικα rich
trefle-liana
dimitris999-μπουρδέλο Ταντάλου 20

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Λοιπόν,βγάζω υπηρεσίες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τάσοςθες-ξανθιά αφροδίτα
σιθλορντ-έρικα rich
trefle-liana
dimitris999-μπουρδέλο Ταντάλου 20
Καλα κοροιδευε εσυ... Τελικα κερδιμσνος θα βγει αυτος που θα παει Τανταλου....30αρακι λεμε και δεν κλαιμε

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.250
Πόντοι
5.676
:2funny:

Μη τσιμπάς ρε σε πειραζω πλάκα σε κάνω... σαν τον Δώνη είσαι... γκρίνια... φταίει το ένα ... φτάιει το άλλο...φταίει η πολή... :2funny:

Με 30%+ ανεργία που έχει η Μακεδονία τι περίμενες να σου στείλουν στο χωριό σου ... τις πλει μειτ  :2funny:
34% :'(

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πήγε κάποιος σε μια κοπέλα και αντί να πάει στο ασανσέρ πήγε στη ρεσεψιόν και είπε "γεια σας,ήρθα για την κοπέλα τάδε,σε ποιο δωμάτιο είναι?..."!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και έδωσε το καλλιτεχνικό όνομα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Βεβαια αν πας στο ξενοδοχειο και  πεις ..."γεια σας για την Μελιντα ηρθα" θα σου δωσουν χαρτακι προτεραιοτητας οπως στις τραπεζες ..

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
πήγε κάποιος σε μια κοπέλα και αντί να πάει στο ασανσέρ πήγε στη ρεσεψιόν και είπε "γεια σας,ήρθα για την κοπέλα τάδε,σε ποιο δωμάτιο είναι?..."!!! :2funny: :2funny: :2funny:

και έδωσε το καλλιτεχνικό όνομα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: Αστέριιιι  :2funny: :2funny: :2funny:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Mακάρι να είχαμε την ποικιλία των Αθηνών σε τοπικά και ανεξάρτητες για να μην χρειαζόταν να καταφεύγουμε στα 200αρια.

Αλλά εδώ η μία είναι τραβέλι,η άλλη σε βρίζει στο τηλέφωνο,η άλλη είναι σαν τη χοντρή που ερωτεύτηκε τον Ψάλτη στο Καμικάζι αγάπη μου...όσο για τα πριβέ,έχουν ξεχάσει πότε έφεραν ωραία κοπέλα,συν ότι έχουν αραχνιάσει με τις ίδιες κοπέλες εδώ και 2-3 χρόνια...

μην μασας ...ετσι ειναι ακριβως...σε ολες τις σοβαρες πολεις και κρατη..παντου μα παντου..τα γουστα..ειναι...απλα αγορα διαλεγεις στις καλυτερες τιμες αυτο που θες...εδω στην θεσσαλονικη το καναμε επιστημη.....τωρα αν ειναι να γινεις καραγκιοζης να ..παρεις το μερσεντικο...για να σοροπιασεις με ποτακια και μαλακιες μια φοιτητρια.και.να την εχεις βρει εχοντας κανει  κονε με τον μαλακα τον "σαββα"(ανωνυμος μαλακας νταβας)...και να την πηδηξεις μετα..ε..δεν νομιζω να μιλαμε σοβαρα...εγω παντως μια χαρα την εχω βρει με το αθηνα θεσσαλονικη....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
μην μασας ...ετσι ειναι ακριβως...σε ολες τις σοβαρες πολεις και κρατη..παντου μα παντου..τα γουστα..ειναι...απλα αγορα διαλεγεις στις καλυτερες τιμες αυτο που θες...εδω στην θεσσαλονικη το καναμε επιστημη.....τωρα αν ειναι να γινεις καραγκιοζης να ..παρεις το μερσεντικο...για να σοροπιασεις με ποτακια και μαλακιες μια φοιτητρια.και.να την εχεις βρει εχοντας κανει  κονε με τον μαλακα τον "σαββα"(ανωνυμος μαλακας νταβας)...και να την πηδηξεις μετα..ε..δεν νομιζω να μιλαμε σοβαρα...εγω παντως μια χαρα την εχω βρει με το αθηνα θεσσαλονικη....
:thumbsup:Αδερφέ κουράστηκα μόνο που τα διάβασα,οχι να μπω και στη διαδικασία κιόλας... :S :S :S

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
:thumbsup:Αδερφέ κουράστηκα μόνο που τα διάβασα,οχι να μπω και στη διαδικασία κιόλας... :S :S :S
οχι θα σκασουμε...η αγορα ειναι αγορα..και πανω απο ολα...εχει δικαιωμα και αυτος που πληρωνει...θα τρελαθουμε.. :bounce:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom