GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Σωστος ο μπειμπη!
Κλασσικοι μπουρδελιαρηδες... Σορρυ ερμο δεν το λέω υποτιμητικα...ένα συμπέρασμα έβγαλα από την κουβέντα για τις τιμές. Πολλοί δικηγόροι κυκλοφορούν εδω μέσα
ευχαριστω ολους οσους ανταποκριθηκαν!!!
εχω δοκιμασει την EYA κ εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.τελικά πήγες με καμιά από τις sexymoon?
Ήρθε επιτέλους η Ολγάρα....
Ποιά είναι η Ρια?Eκλεισα προχθες με Ρία σπίτι στην τιμή των 80 Ευρώ.
Ψηλή,ξανθιά,πολύ ασπρουλιάρα,αδύνατη.
Κάπως περίεργο-μεγάλο στόμα,όπως στις ΄φωτο.
Γενικά κάτι δεν μου κόλλησε,μιλούσε και ελληνικά,φοβήθηκα για Αλμπάνια και δεν έδωσα συνέχεια στο ραντεβού.
Είναι εμφανίσιμη και ίσως καλύτερη από αρκετά σιτιτούρια,αλλά δεν μου έκανε κλικ.
Μου είπε ότι είναι και σε μασάζ με 60 ευρώ.
;)λογικά αυτή θα λέει
Ρε Palermo, αυτό που λες με επιβεβαιώνει πλήρως.Eκλεισα προχθες με Ρία σπίτι στην τιμή των 80 Ευρώ.
Ψηλή,ξανθιά,πολύ ασπρουλιάρα,αδύνατη.
Κάπως περίεργο-μεγάλο στόμα,όπως στις ΄φωτο.
Γενικά κάτι δεν μου κόλλησε,μιλούσε και ελληνικά,φοβήθηκα για Αλμπάνια και δεν έδωσα συνέχεια στο ραντεβού.
Είναι εμφανίσιμη και ίσως καλύτερη από αρκετά σιτιτούρια,αλλά δεν μου έκανε κλικ.
Μου είπε ότι είναι και σε μασάζ με 60 ευρώ.
Αποτελουν εταιρια οι δυο τους....Ομορρυθμη μαλλον.... Ολγα - Κιρα και Σια ΟΕΗ Ολγάρα
εχει ίδιο τελέφωνο με την
και είναι και οι δύο ανεξάρτητες
Ρε Palermo, αυτό που λες με επιβεβαιώνει πλήρως.
Όταν στο ΕΝ γράφει για 250 και κλείνεις εσύ με 80 (μήπως μας κάνεις πλάκα συνάδελφε;), σημαίνει ότι σωστά ζητάω να ξέρω κι εγώ το παζάρι που δέχεται κάποια, ώστε να ωφεληθώ αν μπορώ κάνοντας παζάρια. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να με κράξεις κι εσύ και τα φιλαράκια σου παραπάνω! Εκτός κι αν θεωρείς ότι αυτή ήταν τιμή μόνο για σένα, οπότε πάσσο.