Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πρoσεχως στην πολη μας : Μαργκο 300 η ωρα,
Αντελ χωρις τιμη και υπηρεσιες
Ελιτ εμιλυ , η αυτου εξοχοτης, 250 την ωρα και  χωρις παζαρια παρακαλω.
δεν γαμιουνται λεω γω, λες και ηρθαν στο ΝτουμπαΥ

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Πρoσεχως στην πολη μας : Μαργκο 300 η ωρα,
Αντελ χωρις τιμη και υπηρεσιες
Ελιτ εμιλυ , η αυτου εξοχοτης, 250 την ωρα και  χωρις παζαρια παρακαλω.
δεν γαμιουνται λεω γω, λες και ηρθαν στο ΝτουμπαΥ

Λεφτα υπαρχουν..  :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Την Dafny κανεις? Στο αλλο σαιτ γραφτηκε μια καλη κριτικη, μαλλον εχει ξαναρθει με αλλον ονομα αλλα δεν θυμαμαι...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Kαλή φάτσα,αλλά σώμα λάσπη....εντελώς άκωλη
και μπεκρού,αντί για νερό πίνει τζιν....

Συνημμένα

• _1_2_JPG.jpg
    _1_2_JPG.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 14

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
διαφανο! :cheesy:

Συνημμένα

• Tanqueray-Flaske-Glass-250b.jpg
    Tanqueray-Flaske-Glass-250b.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 20

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω........

Νεκρική σιγή!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τι έγινε ρε καρναάσιά??

Δεν κουνιέται φύλλο ?????      :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι θα γίνει με μερικούς από μας; Θα σταματήσουν αυτό το βιολί να μη γράφουν στις κριτικές τους τι πλήρωσαν στην κοπέλα που πήγαν; Και μην ακούσω "δες στο site πόσο το δίνει" γιατί ξέρουμε ότι όλες κάνουν "εκπτώσεις" αν το ζητήσεις. Επειδή κι εγώ (κι άλλοι) μπορεί να έχω πειθώ και να πληρώσω υπό συνθήκες λιγότερο από την "τιμή πόρτας", έχει ενδιαφέρον νομίζω να μας λένε οι συναθλητές τι πλήρωσαν κάθε φορά, ώστε να ξέρουμε πού μπορούμε πιο εύκολα να διαπραγματευθούμε. Το γράφω αυτό γιατί συχνά γράφουν κάποιοι "μη ζητάτε πληροφορίες όσοι δεν δίνετε". Εγώ δίνω πληροφορίες κι απαιτώ να μαθαίνω. Εκτός κι αν επειδή είναι μάγκες μερικοί δεν πληρώνουν τις κοπέλες ή το ισοφαρίζουν αλλιώς με τα γραφεία! Άντε γιατί παράγινε η μαγκίτσα....

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά τι θα γίνει με μερικούς από μας; Θα σταματήσουν αυτό το βιολί να μη γράφουν στις κριτικές τους τι πλήρωσαν στην κοπέλα που πήγαν; Και μην ακούσω "δες στο site πόσο το δίνει" γιατί ξέρουμε ότι όλες κάνουν "εκπτώσεις" αν το ζητήσεις. Επειδή κι εγώ (κι άλλοι) μπορεί να έχω πειθώ και να πληρώσω υπό συνθήκες λιγότερο από την "τιμή πόρτας", έχει ενδιαφέρον νομίζω να μας λένε οι συναθλητές τι πλήρωσαν κάθε φορά, ώστε να ξέρουμε πού μπορούμε πιο εύκολα να διαπραγματευθούμε. Το γράφω αυτό γιατί συχνά γράφουν κάποιοι "μη ζητάτε πληροφορίες όσοι δεν δίνετε". Εγώ δίνω πληροφορίες κι απαιτώ να μαθαίνω. Εκτός κι αν επειδή είναι μάγκες μερικοί δεν πληρώνουν τις κοπέλες ή το ισοφαρίζουν αλλιώς με τα γραφεία! Άντε γιατί παράγινε η μαγκίτσα....
καλο το θεμα που εθιξες αλλα ετσι γενικα κ αοριστα δεν γινεται δουλεια ρε graf...

αν εχεις κατι προσφατο πες το να βρουμε καμια ακρη... ;)!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Aν και εχει μια βαση αυτο που λεει ο φιλος και δεν με αφορα αμεσα γιατι εγω εχω γραψει τιμες , εχω να πω το εξης: Εχουμε υπογραψει καμια συμβαση με το σαιτ και δεν το ηξερα ? εχουμε αναλαβει υποχρεωσεις? Δεν το γραφω για να ξεκινησει κανας καυγας αλλα γιατι εχω καποιες ενστασεις. Δηλαδη ολοι οι αλλοι που πανε και γαμανε και δεν γραφουν ποτε κριτικη τι πρεπει να γινει , να τους διαγραψουμε? Ψυχραιμια

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Δε γράφει κάποιος κριτικές, του λένε "γιατί δε γράφεις".

Γράφει κριτικές, του λένε "πως γράφεις έτσι".

Δε γράφει πόσο πληρώνει, του λένε "τι έκπτωση παίρνεις να πάρουμε κι εμείς".

Ακριβώς τι σας ενοχλεί δε λέτε. Ότι γαμάει πολύ; Ότι παίρνει εκπτώσεις; Ότι ενδεχομένως δίνει ανταλλάγματα για μειωμένες τιμές ή τζάμπα γαμήσι; Πείτε τα ξεκάθαρα τα πράγματα  και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Απαιτήσεις δε χωράνε φίλοι, δεν είναι ομαδικό το άθλημα. Αλήθεια από όλους τους παίκτες που πάνε στα ct πόσοι νομίζετε γράφουν στα ενημερωτικά σάιτ; Εγώ λέω 5% και λιγότερο, γι αυτό και σέβομαι τον καθένα που συνεισφέρει αλλά ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Ξερω οτι πολλοι δεν την εχετε σε υποληψη JOANNA SEXY MOON.Ομως θεσνικη ειναι δυσκολο να ερθω κ η συγκεκριμενη ερχετε στην πολη μου στην επαρχια.Αν εχει καποιος προσωπικη αποψη,που την εχει συναντηση ας με βοηθησει λεγοντας την εμπειρια του.Μπορει να μην εχει γραψει rewi,

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.456
Πόντοι
34.538
Ξερω οτι πολλοι δεν την εχετε σε υποληψη JOANNA SEXY MOON.Ομως θεσνικη ειναι δυσκολο να ερθω κ η συγκεκριμενη ερχετε στην πολη μου στην επαρχια.Αν εχει καποιος προσωπικη αποψη,που την εχει συναντηση ας με βοηθησει λεγοντας την εμπειρια του.Μπορει να μην εχει γραψει rewi,
Μπορει να μην ειναι οι διμετρες γκομεναρες αλλα στο σεξ τις βαζουν σχεδον ολες κατω.
Παρτη χωρις σκεψη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δε γράφει κάποιος κριτικές, του λένε "γιατί δε γράφεις".

Γράφει κριτικές, του λένε "πως γράφεις έτσι".

Δε γράφει πόσο πληρώνει, του λένε "τι έκπτωση παίρνεις να πάρουμε κι εμείς".

Ακριβώς τι σας ενοχλεί δε λέτε. Ότι γαμάει πολύ; Ότι παίρνει εκπτώσεις; Ότι ενδεχομένως δίνει ανταλλάγματα για μειωμένες τιμές ή τζάμπα γαμήσι; Πείτε τα ξεκάθαρα τα πράγματα  και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Απαιτήσεις δε χωράνε φίλοι, δεν είναι ομαδικό το άθλημα. Αλήθεια από όλους τους παίκτες που πάνε στα ct πόσοι νομίζετε γράφουν στα ενημερωτικά σάιτ; Εγώ λέω 5% και λιγότερο, γι αυτό και σέβομαι τον καθένα που συνεισφέρει αλλά ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Αν δεν σε ενοχλεί εσένα προσωπικά φίλε πάω πάσσο! Εμένα με ενοχλεί, γιατί έτσι δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντικειμενικά είναι αυτά που γράφονται. Όταν κάποιος γράφει πόσο απίθανα πέρασε με μια κοπέλα, θέλω να ξέρω αν το γράφει γιατί ήταν έτσι ή γιατί είναι κολλητός του αφεντικού - προμότορας. Σε άλλα thread έχετε κράξει κόσμο και κοσμάκι ως προμότορες επειδή γράφουν πόσο καταπληκτικά πέρασαν κάπου (π.χ. μασατζίδικα), εδώ δεν σας ενοχλεί τι ανταλλάγματα πήρε κάποιος για να γράψει αυτά που έγραψε; Όπως νομίζεις φίλε Lavio, μη σε ενοχλεί. Εμένα με ενοχλεί και το λέω.
Σύμβαση δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν παλικαρια, την άποψη όμως που έχει κάποιος να την ακούτε και με επιχειρήματα να τον αντικρούετε. Δεν είναι επιχειρήματα αυτά που αναφέρει ο Lavio πάντως, υπερασπίζοντας και φωτογραφίζοντας πιθανώς έναν φίλο του ("...γαμάει πολύ"). Αυτός που γαμάει πολύ αδερφέ, έχει κράξει επανειλημένα ανθρώπους εδώ μέσα για το πόσο μη αντικειμενικές κριτικές έχουν ανεβασει. Όχι όλα δικά μας...      

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Oι τιμές είναι 200 ευρώ ρε παιδιά

Αδιαπραγμάτευτα....γιατί να το επαναλαμβάνουμε?
αυτοί που ζητάνε τιμές δείχνουν πόσο άσχετοι είναι....

200!
Διακόσια(ολογράφως!!!!)
σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του αριθμητικού και του ολογράφως,υπερισχύει το ολογράφως!!!
(ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΤΑΓΗΣ-Αλίκη Κιάντου Παμπούκη)

τώρα βέβαια σε ένα μπάζο,την ακύρωσα με σμσ στο γραφείο και αμέσως της πρότεινα να κάτσω με 100 και δέχτηκε....αφού έτσι κι αλλιώς 100 παίρνει!!!

ΦΥΣΙΚΆ αυτό δεν πρόκειται να το γράψω δημοσίως για να μην εκθέσω την κοπέλα....

ΥΓ Το ζήτημα δεν είναι η τιμή της πρώτης φοράς,εκεί το 200άρι δεν το αποφεύγεις....το σοβαρό είναι η τιμή της δεύτερης φοράς.....

εκεί ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι!...εκεί παίζεις χωρίς γραφείο,τετ α τετ με την κοπέλα!!!η μπάλα είναι στα πόδια σου....

μπορεί εκεί να σου κάτσει κανένα λονγκ date με 150 την μέρα....άμα είσαι και ομορφούλης!
ή κανένα τριήμερο τζάμπα....ή κανένα all nιght με μόνο έξοδο τα ποτά....

Αυτά...ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη και το εργαλείο του!!!

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Μπορει να μην ειναι οι διμετρες γκομεναρες αλλα στο σεξ τις βαζουν σχεδον ολες κατω.
Παρτη χωρις σκεψη.
απο εμφανιση?ειναι υτο που δειχνει η πιτα στο photoshop?καθαριοτητα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Oι τιμές είναι 200 ευρώ ρε παιδιά

Αδιαπραγμάτευτα....γιατί να το επαναλαμβάνουμε?
αυτοί που ζητάνε τιμές δείχνουν πόσο άσχετοι είναι....

200!
Διακόσια(ολογράφως!!!!)
σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του αριθμητικού και του ολογράφως,υπερισχύει το ολογράφως!!!
(ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΤΑΓΗΣ-Αλίκη Κιάντου Παμπούκη)
Κατ' αρχήν δεν είμαι άσχετος και πολύ πιθανόν να γάμαγα όταν άλλοι εδώ μέσα δεν ήξεραν ακόμα τι έχουν στο βρακί τους.
Οι τιμές ΔΕΝ είναι πάντα 200, ΟΥΤΕ είναι και αδιαπραγμάτευτες και το ξέρεις Palermo. Έχω πάει με αρκετά λιγότερα από τα 200 αλλά το έχω πει εδώ μέσα, ώστε κι άλλοι συναγωνιστές να κάνουν το ίδιο παζάρι. Όσο για την Αλίκη Κιάντου - Παμπούκη την έχουν διαβάσει κι άλλοι παλίκαρε και ξέρουν, μπορεί να την άκουσαν κιόλας να το λέει...  

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Φίλοι μου είστε όλοι οι συναγωνιστές και πίστεψέ με φίλε graf ότι προς το παρόν δε γνωρίζω προσωπικά ΚΑΝΕΝΑΝ παίκτη από αυτό ή το άλλο σάιτ. Πάντα όταν κάποιος γράφει πολύ σχολιάζεται κι αμφισβητείται. Προτιμώ κάποιον που γράφει και μπορώ από τα γραφόμενα να βγάλω συμπεράσματα χρήσιμα για μένα άσχετα αν τον πιστεύω ή αν μ' αρέσει το στυλ του.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom