sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Δυό-τρία κορόιδα την ημέρα όλο και θα βρεί,ξέρει αυτή τι κάνει...και χωρίς κώλο μάλισταΚαμια φορα και 300-0
Δυό-τρία κορόιδα την ημέρα όλο και θα βρεί,ξέρει αυτή τι κάνει...και χωρίς κώλο μάλισταΚαμια φορα και 300-0
Πρoσεχως στην πολη μας : Μαργκο 300 η ωρα,
Αντελ χωρις τιμη και υπηρεσιες
Ελιτ εμιλυ , η αυτου εξοχοτης, 250 την ωρα και χωρις παζαρια παρακαλω.
δεν γαμιουνται λεω γω, λες και ηρθαν στο ΝτουμπαΥ
Και αυτό λευκό είναιKαλή φάτσα,αλλά σώμα λάσπη....εντελώς άκωλη
και μπεκρού,αντί για νερό πίνει τζιν....
καλο το θεμα που εθιξες αλλα ετσι γενικα κ αοριστα δεν γινεται δουλεια ρε graf...Ρε παιδιά τι θα γίνει με μερικούς από μας; Θα σταματήσουν αυτό το βιολί να μη γράφουν στις κριτικές τους τι πλήρωσαν στην κοπέλα που πήγαν; Και μην ακούσω "δες στο site πόσο το δίνει" γιατί ξέρουμε ότι όλες κάνουν "εκπτώσεις" αν το ζητήσεις. Επειδή κι εγώ (κι άλλοι) μπορεί να έχω πειθώ και να πληρώσω υπό συνθήκες λιγότερο από την "τιμή πόρτας", έχει ενδιαφέρον νομίζω να μας λένε οι συναθλητές τι πλήρωσαν κάθε φορά, ώστε να ξέρουμε πού μπορούμε πιο εύκολα να διαπραγματευθούμε. Το γράφω αυτό γιατί συχνά γράφουν κάποιοι "μη ζητάτε πληροφορίες όσοι δεν δίνετε". Εγώ δίνω πληροφορίες κι απαιτώ να μαθαίνω. Εκτός κι αν επειδή είναι μάγκες μερικοί δεν πληρώνουν τις κοπέλες ή το ισοφαρίζουν αλλιώς με τα γραφεία! Άντε γιατί παράγινε η μαγκίτσα....
Aν και εχει μια βαση αυτο που λεει ο φιλος και δεν με αφορα αμεσα γιατι εγω εχω γραψει τιμες , εχω να πω το εξης: Εχουμε υπογραψει καμια συμβαση με το σαιτ και δεν το ηξερα ? εχουμε αναλαβει υποχρεωσεις? Δεν το γραφω για να ξεκινησει κανας καυγας αλλα γιατι εχω καποιες ενστασεις. Δηλαδη ολοι οι αλλοι που πανε και γαμανε και δεν γραφουν ποτε κριτικη τι πρεπει να γινει , να τους διαγραψουμε? ΨυχραιμιαΡε παιδιά τι θα γίνει με μερικούς από μας; Θα σταματήσουν αυτό το βιολί να μη γράφουν στις κριτικές τους τι πλήρωσαν στην κοπέλα που πήγαν; Και μην ακούσω "δες στο site πόσο το δίνει" γιατί ξέρουμε ότι όλες κάνουν "εκπτώσεις" αν το ζητήσεις. Επειδή κι εγώ (κι άλλοι) μπορεί να έχω πειθώ και να πληρώσω υπό συνθήκες λιγότερο από την "τιμή πόρτας", έχει ενδιαφέρον νομίζω να μας λένε οι συναθλητές τι πλήρωσαν κάθε φορά, ώστε να ξέρουμε πού μπορούμε πιο εύκολα να διαπραγματευθούμε. Το γράφω αυτό γιατί συχνά γράφουν κάποιοι "μη ζητάτε πληροφορίες όσοι δεν δίνετε". Εγώ δίνω πληροφορίες κι απαιτώ να μαθαίνω. Εκτός κι αν επειδή είναι μάγκες μερικοί δεν πληρώνουν τις κοπέλες ή το ισοφαρίζουν αλλιώς με τα γραφεία! Άντε γιατί παράγινε η μαγκίτσα....
Μπορει να μην ειναι οι διμετρες γκομεναρες αλλα στο σεξ τις βαζουν σχεδον ολες κατω.Ξερω οτι πολλοι δεν την εχετε σε υποληψη JOANNA SEXY MOON.Ομως θεσνικη ειναι δυσκολο να ερθω κ η συγκεκριμενη ερχετε στην πολη μου στην επαρχια.Αν εχει καποιος προσωπικη αποψη,που την εχει συναντηση ας με βοηθησει λεγοντας την εμπειρια του.Μπορει να μην εχει γραψει rewi,
Αν δεν σε ενοχλεί εσένα προσωπικά φίλε πάω πάσσο! Εμένα με ενοχλεί, γιατί έτσι δεν μπορώ να ξέρω πόσο αντικειμενικά είναι αυτά που γράφονται. Όταν κάποιος γράφει πόσο απίθανα πέρασε με μια κοπέλα, θέλω να ξέρω αν το γράφει γιατί ήταν έτσι ή γιατί είναι κολλητός του αφεντικού - προμότορας. Σε άλλα thread έχετε κράξει κόσμο και κοσμάκι ως προμότορες επειδή γράφουν πόσο καταπληκτικά πέρασαν κάπου (π.χ. μασατζίδικα), εδώ δεν σας ενοχλεί τι ανταλλάγματα πήρε κάποιος για να γράψει αυτά που έγραψε; Όπως νομίζεις φίλε Lavio, μη σε ενοχλεί. Εμένα με ενοχλεί και το λέω.Δε γράφει κάποιος κριτικές, του λένε "γιατί δε γράφεις".
Γράφει κριτικές, του λένε "πως γράφεις έτσι".
Δε γράφει πόσο πληρώνει, του λένε "τι έκπτωση παίρνεις να πάρουμε κι εμείς".
Ακριβώς τι σας ενοχλεί δε λέτε. Ότι γαμάει πολύ; Ότι παίρνει εκπτώσεις; Ότι ενδεχομένως δίνει ανταλλάγματα για μειωμένες τιμές ή τζάμπα γαμήσι; Πείτε τα ξεκάθαρα τα πράγματα και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Απαιτήσεις δε χωράνε φίλοι, δεν είναι ομαδικό το άθλημα. Αλήθεια από όλους τους παίκτες που πάνε στα ct πόσοι νομίζετε γράφουν στα ενημερωτικά σάιτ; Εγώ λέω 5% και λιγότερο, γι αυτό και σέβομαι τον καθένα που συνεισφέρει αλλά ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
απο εμφανιση?ειναι υτο που δειχνει η πιτα στο photoshop?καθαριοτητα?Μπορει να μην ειναι οι διμετρες γκομεναρες αλλα στο σεξ τις βαζουν σχεδον ολες κατω.
Παρτη χωρις σκεψη.
Κατ' αρχήν δεν είμαι άσχετος και πολύ πιθανόν να γάμαγα όταν άλλοι εδώ μέσα δεν ήξεραν ακόμα τι έχουν στο βρακί τους.Oι τιμές είναι 200 ευρώ ρε παιδιά
Αδιαπραγμάτευτα....γιατί να το επαναλαμβάνουμε?
αυτοί που ζητάνε τιμές δείχνουν πόσο άσχετοι είναι....
200!
Διακόσια(ολογράφως!!!!)
σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του αριθμητικού και του ολογράφως,υπερισχύει το ολογράφως!!!
(ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΤΑΓΗΣ-Αλίκη Κιάντου Παμπούκη)